Find og book konfirmationslokaler

Søg blandt mere end 750 lokaler til en konfirmation

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv de lokaler til en konfirmation du søger

Forklar kort hvilke ønsker du har til konfirmationslokalerne. Det kan bl.a være præferencer til forplejning, placering i landet samt budget.

Vi sørger for at du får tre gode tilbud

På baggrund af beskrivelsen undersøger vi hvilke konfirmationslokaler, der bedst kan imødekomme dine og ønsker.

Du modtager op til tre tilbud på konfirmationslokaler

De tre steder vi udvælger tager direkte kontakt til dig med tilbud. Nu er det op til dig om en af stederne skal danne ramme om konfirmationen. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ omkring lokaler til en konfirmation

Der kan være stor i forskel i prisen på en konfirmation afhængig af, hvor festen skal afholdes. En budgetvenlig løsning er at afholde konfirmation i et lejet lokale og vælge selv at stå forplejningen. Modsat finder mange det belejligt, hvis det foregår i et lokale på en restaurant eller et hotel, hvor stedet sørger for madlavling, servering og oprydning. Omkostningerne forbundet med afholdning af en konfirmation bevæger sig gennemsnitligt imellem en samlet på pris på 10.000 til 35.000 kr. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke steder der kan danne ramme for en konfirmation. Her på platformen kan du udforske konfirmationslokaler på hoteller, restauranter, slotte, herregårde og mange andre spændende lokationer.

Det kan være en god idé at involvere konfirmanten i planlægningen af festen med hensyn til valg af mad, musik og underholdning. Hvis konfirmanden f.eks. har en bestemt hobby eller interesse, kan man inkludere den festen f.eks. igennem aktiviteter, underholdning eller tema.

Der er mange spændende, eksklusive og unikke måder, hvorpå konfirmanden kan komme fra kirke til konfirmationslokale. En populær løsning er en flot bil, der evt. kan lånes til formålet af venner eller bekendte. Foretrækkes noget mere traditionelt kan en mulig løsning f.eks. være en hestevogn. Hvis I søger en helt unik oplevelse, kan man leje en helikoptor fra et grønt areal i nærheden af kirken og frem til konfirmationslokalet.

Der er et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til steder, hvor en konfirmation kan foregå. Konfirmationer afholdes typsik i forårs- eller sommerperioden, hvilket kan gøre det attraktivt at have adgang til et udendørsareal, såsom en have, terrasse eller park. Det giver gæsterne muligheder for et hyggeligt og afslappet miljø, hvor gæsterne kan nyde det gode vejr og natur.

Hvordan maden skal serveres til en konfirmation afhænger af jeres præferencer til anretning samt budget. Portionsanretninger kan give konfirmationen et mere formelt udtryk, mens en buffet kan være mere afslappet og give gæsterne mulighed for at vælge deres egne retter. 

EventButler er dit værktøj til at finde lokaler til en konfirmation

Nærmer konfirmationen sig, men der er endnu ikke booket konfirmationslokaler? Hos EventButler har vi sikret de bedste vilkår for at finde de rette konfirmationslokaler. Få det fulde overblik over stederne i oversigten, hvor du med filterfunktionen let og simpelt kan finde det du søger.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement