Eventbutler logo

Hold en konfirmation i København

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til konfirmationen

Beskriv kort ønskerne og forventningerne til konfirmationen. Derudfra matcher vi dig hurtigt med Københavns bedste bud til lige præcis din konfirmation! 

Vi finder kun de bedste til opgaven

Vi kontakter dig ofte gerne per telefon eller mail med uddybende spørgsmål, som gør det mere sandsynligt, at vi finder steder, som imødekommer dine behov.

De kontakter dig med deres bud på din konfirmation

Du kontaktes af de steder, som matcher dine ønsker til konfirmationen bedst muligt. Du udvælger helt selv, hvilket af de tre steder, der passer bedst til lige præcis din konfirmation, og som du ønsker at fortsætte dialogen med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Hvor skal konfirmationen afholdes?

På hotel eller restaurant?

Der findes mange steder, hvor man kan holde sin konfirmation. En af de nemmeste og mest overskuelige steder er bl.a. på hotel eller restaurant. Herved sikres det, at du ikke står med hele ansvaret på selve dagen og er derfor fri til at nyde festen med gæsterne og ikke mindst konfirmanden. Kuvertprisen vil typisk variere mellem 500 til 900 kroner alt efter hvilket arrangement i ønsker og hvor længe.

Hjemme hos jer selv?

Denne budgetvenlige valgmulighed, giver jer frie tøjler til selv at skabe rammerne for konfirmationen. Dog skal I have øje for, at afholdelsen af en konfirmation på hjemmefronten kan være forholdsvis tidskonsumerende. Der findes dog muligheder såsom catering og leje af tjenere, som kan varetage mange af rollerne, hvilket vil give jer mere tid til at kræse om gæsterne og konfirmanden.

Et lejet lokale?

Har I et ønske om at afholde konfirmationen ude, men gerne til en overkommelig pris? Så er leje af et lokale en oplagt mulighed for jer! Nogle gange kan det knibe lidt med pladsen derhjemme og derfor kan det foretrækkes at leje et lokale, hvor man opnår væsentligt mere plads og frit kan færdes rundt blandt gæsterne. Derudover er dette et væsentligt billigere alternativ til eksempelvis et hotel eller restaurant. Man skal dog være klar på selv at stå med forberedelse, afholdelse, oprydning og rengøring. Man kan naturligvis købe sig fra de forskellige opgaver.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement