Eventbutler logo

Find stedet til din konfirmation i Odense

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til konfirmationen

Beskriv kort ønskerne til din konfirmation i Odense. Det kunne eksempelvis være antal af gæster eller nogle særlige ønsker.

Vi finder kun de bedste steder i Odense

Udfra dine ønsker finder vi de bedste steder i Odense og omegn, så du finder det helt perfekte sted til din konfirmation i Odense!

Du kontaktes med deres bedste bud på din konfirmation

De 3 udvalgte steder kontakter dig, med hver deres bedste tilbud vedrørende din konfirmation i Odense. Det er op til dig, hvilket af tilbuddene du vil benytte dig af.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Idéer til en uforglemmelig konfirmation i Odense

Sjov underholdning

Skab den helt uforglemmelige konfirmation i Odense ved hjælp af lidt sjov underholdning. Den traditionelle konfirmation byder altid på en tale eller to, og de indeholder altid et par pinelige og sjove anekdoter, som efterlader konfirmanden med krummede tæer. Men måske kan du overveje, om talen skal have et lille twist i år? Du kan eksempelvis have et diasshow kørende i baggrunden med både de gode, men også de lidt pinlige, billeder af konfirmanden gennem årenes løb. Du kan også klæde dig ud eller endda lave talen om til en sang - så skal det nok blive en uforglemmelig dag for jer alle! Set bort fra den traditionelle konfirmation, kan du overveje, om du skal hyre live festmusik til den særlige dag. Det kan eksempelvis være et af konfirmandens favoritkunstnere - men lad det forblive en overraskelse!

Hold en temafest

For at gøre festen lidt mere speciel, kan du udvælge et tema til konfirmationen. Er konfirmanden helt pjattet med nogle særlige interesser? Det kan eksempelvis være fodbold, heste, et boyband eller lignende. Uanset hvad interessen skulle være, kan du nemt inddrage det i festens tema. Det kan være alt fra invitationen, til aktiviteter og pyntet i lokalet. Er konfirmanden helt pjattet med fodbold, kan du eksempelvis bestille en fodboldkage, hænge oppustelige fodbolde op i loftet, dække bordet med fodboldpynt mv. Det kan også være, du vælger at inddrage gæsterne som en del af teamet, og beder dem bære en fodboldhat under festen eller arrangerer en fodboldkamp som en del af festens aktiviteter.

Skal festen holdes ude eller hjemme?

Leder du efter den budgetvenlige løsning, kan du vælge at holde festen i derhjemme. Det giver jer også muligheden for, selv at skabe rammerne for konfirmationen. Dog er det ikke alle, som har pladsen til det, og søger derfor muligheder udenfor hjemmet. Hertil findes der muligheder såsom catering og leje af tjenere, som varetager mange af rollerne, som du ellers skulle stå for. Derved får du mere tid til at kræse om gæsterne og ikke mindst konfirmanden. Ønsker du, at festen skal holdes ude, men gerne til en overkommelig pris, kan du vælge at leje et lokale. Her skal du dog selv skal stå for forberedelsen, afholdelsen samt oprydning og rengøring af lokalet. Er du derimod på udkig efter en nemmere og mere overskuelig mulighed, kan du med fordel vælge et hotel eller restaurant, hvor du bliver helt fritaget fra ansvaret, og kan i stedet læne dig tilbage og nye det dejlige selskab.

Mad ud af huset

Ser du dig helst fri for mange timers madlavning og forberedelse i køkkenet, kan du med fordel vælge at bestille mad ud af huset. EventButler samarbejder udelukkende med cateringfirmaer og restauranter i Odense, som kan levere det bedste mad lavet på de bedste råvarer - og du kan derfor være sikker på en spændende og lækker menu, som tager højde for dine ønsker. De fleste steder tilbyder hovedsageligt sæsonpræget eller sammensatte menuer. Har du dog nogle særlige ønsker til menuens indhold, kan du sammen med kokken aftale en skræddersyede menu baseret på dine madønsker. Venligst gør opmærksom på eventuelle særlige behov såsom børnevenlige retter, allergener, vegetarer, veganere eller lignende, så alle gæsterne kan nyde godt af en lækker menu.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement