Eventbutler logo

Find sted og book sted til en konfirmation i Odense

Få det største overblik over lokationer til en konfirmation

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til konfirmationen

Beskriv kort ønskerne til din konfirmation i Odense. Det kunne eksempelvis være antal af gæster eller nogle særlige ønsker.

Vi finder kun de bedste steder i Odense

Udfra dine ønsker finder vi de bedste steder i Odense og omegn, så du finder det helt perfekte sted til din konfirmation i Odense!

Du kontaktes med deres bedste bud på din konfirmation

De 3 udvalgte steder kontakter dig, med hver deres bedste tilbud vedrørende din konfirmation i Odense. Det er op til dig, hvilket af tilbuddene du vil benytte dig af.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ omkring konfirmationer i Odense

For at undgå uventede omkostninger i forbindelse med konfirmationen, er det vigtigt at fastlægge et realistisk budget. Dette kan gøres ved at undersøge priserne på produkter og tjenester relateret til konfirmationer på forhånd, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

En konfirmationsfest kan foregå på mange forskellige steder i Odense, såsom i et selskabslokale, et hotel, en restaurant eller noget helt fjerde. Det er vigtigt at undersøge de forskellige muligheder og finde det sted, der kan leve op til de krav man har til en fest. Er der f.eks. mange der ankommer til konfirmationen i 

Prisen på en konfirmation spænder bredt og afhænger af faktorer som varighed af arrangement, valg af forplejning og antal inviterede gæster. De gennemsnitlige omkostninger forbundet med en konfirmation spænder imellem 20000-30000 kr. Der er en signifikant forskel i pris afhængig af, om man arrangere festen hjemme eller booker et lokale f.eks. på hotel, restaurant eller en kro. Hvis stedet skal stå for foreplejning plejer det at koste 400-800 kr. per kuvert.

Afhængigt af hvilke aktiviteter der skal foregå, kan der være behov for forskelligt udstyr til en konfirmation. For større konfirmationer kan det være hensigtsmæssigt at vælge et sted i Odense, der stiller teknisk udstyr som lydanlæg og mikrofoner til rådighed.

For at skabe en uforglemmelig konfirmation i Odense, kan du overveje at inkludere lidt sjov underholdning. Udover de traditionelle taler, kan du tilføje et twist ved at vise et diasshow i baggrunden med både de gode og pinlige billeder af konfirmanden gennem årene. Du kan også overveje at klæde dig ud eller endda lave talen om til en sang. For at gøre dagen endnu mere speciel, kan du hyre live festmusik, måske endda en af konfirmandens favoritkunstnere som en overraskelse.

Idéer til en uforglemmelig konfirmation i Odense

Hos EventButler gør vi planlægningen mere overskuelig for dig - vi giver dig det bedste overblik over de bedste steder i Odense. Du kan udforske de mange spændende muligheder på egen hånd ved brug af oversigten.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement