Find stedet til en konfirmation i Nordjylland

Søg blandt steder til konfirmation i Nordjylland og se deres prispakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til konfirmationen

Beskriv kort dine ønsker til din konfirmation i Nordjylland. Det kan eksempelvis være antal gæster, underholdning, lokalitet eller lignende.

Vi finder kun de bedste steder i Nordjylland

Vi matcher dine ønsker med de bedste steder i nærheden af dig, så du finder de perfekte rammer for din konfirmation i Nordjylland.

Du kontaktes med de bedste bud på din konfirmation

De 3 udvalgte steder i Nordjylland kontakter dig med deres bedste bud på din konfirmation. Derefter vælger du frit, hvilket bud du går videre med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Få en fantastisk konfirmation i Nordjylland

Hvor skal konfirmationen holdes?

Er du på udkig efter en budgetvenlig mulighed, kan du leje et selskabslokale i nærheden af jer, hvor du ovenikøbet har mulighed for at sætte et personligt præg på rammerne i lokalet. Såfremt du ønsker dette, er der mulighed for catering og leje af tjener, som kan varetage mange af de opgaver, som du ellers skulle stå for. Herved får du mulighed for at læne dig tilbage og nyde den skønne dag. Ønsker du derimod en nemmere og mere overskuelig løsning, kan du holde konfirmationen på eksempelvis en restaurant eller et hotel, hvor der vil være personale til at varetage alle opgaver fra servering til oprydning, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst på den store dag.

Mad ud af huset

Ser du dig helst fri for mange timers forberedelse i køkkenet, og her kan du med fordel vælge at bestille mad ud af huset til din konfirmation. EventButler samarbejder udelukkende med de bedste restauranter og cateringfirmaer i Nordjylland, hvilket giver dig rig mulighed for at finde den bedste leverandør. Hertil kan du overveje, hvorvidt menuen skal bestå af en tapasmenu, som består af flere små anretninger efter eget ønsket, eller om dine gæster skal forkæles med en lækker 3-retters menu. Såfremt du har gæster med særlige behov som allergener, veganere, vegetar eller lignende, bør du gøre stedet opmærksom på dette.

God underholdning

En konfirmationsfest byder altid på sange og taler - men du kan med fordel være lidt kreativ, hvis festen skal være noget helt særligt. Skal du holde en tale, kan du gøre den lidt særlig og have en video med klip af konfirmanden gennem årenes løb kørende i baggrunden. Er du ikke så bekvem med videoredigering, kan du lave et diasshow med søde og fjollede billeder af konfirmanden. I forhold til musikken kan du overveje, om du skal have en DJ eller måske en kort optræden fra et band eller en musiker. Har du brug for en sjov aktivitet, kan du arrangere "13 dueller med konfirmanden", som både inddrager gæster og konfirmanden. Gæsterne får udleveret et ark med 13 udfordringer og afgiver deres bud på, hvem der vinder: konfirmanden eller modstanderen.

Forevig minderne

En konfirmation er en stor og vigtigt dag for både konfirmanden og forældrene, og det kan derfor være en god idé at forevige minderne. Du kan eksempelvis leje en Photobooth med tilbehør, hvor dine gæster og konfirmanden kan tage sjove billeder. Hvis du foretrækker et billigere alternativ dertil, kan du lade gæsterne være fotografen. Du kan give gæsterne adgang til et kamera, hvor de frit kan gå rundt og tage billeder i løbet af festen. Derved slipper du for ansvaret om at skulle fange alle de gode øjeblikke - det klarer gæsterne for dig. Du kan også købe en gæstebog til dagens anledning, hvor hver gæst kan skrive en sød lille hilsen fra dagen og eventuelt klistre et billede af gæsten under hilsnen.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement