Eventbutler logo

Find og book sted til konfirmation

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til konfirmationen i Horsens

Fortæl i formularen hvilke ønsker du har i forbindelse med konfirmationen. Det kan være alt information, som er relevant for os at vide i forhold til at finde de bedste steder til dig.

Vi finder de bedste steder i Horsens

På baggrund af dine forventninger undersøger vi hvilke tre steder i Horsens og omegn, der bedst matcher dine ønsker til rammer, musik og menu.

De tre bedste steder i Horsens kontakter dig

Du vil modtage et uforpligtende tilbud fra de tre steder, som vi mener bedst kan løfte opgaven. I kan nu overveje, om der er et af tilbuddene, som særligt tiltaler jer.   

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Tips til din konfirmation i Horsens

Hvor skal konfirmationen afholdes?

Horsens byder på steder at afholde en konfirmation efter enhver smag. Området har alt fra restauranter i naturidylliske omgivelser tæt på vand, til spændende rammer i et fængsel. Når man overvejer det ideele sted, skal man være opmærksom på, hvor mange gæster der er plads til. Det kan også være en god idé, at bruge billederne som stederne har lagt op, til at danne sig et indtryk af, hvordan ens konfirmationsfest vil passe ind. Har i familie og venner som kommer langvejs fra? På EventButler findes der mange steder med mulighed for overnatning samt forplejning.  

Hjemmelavet mad eller mad udefra?

Har i drømt omm at konfirmationen skal afholdes i vante rammer, og bor I et sted, som kan rumme samtlige gæster? Så kan konfirmationen med fordel holdes hjemme, hvilket samtidig er en prisvenlig løsning. Er man også en haj i køkkenet, kan man selv stå for maden, og få det præcis som man vil have det. Får man derimod sved på panden, når man hører ordet "konfirmationsplanlægning"? Så kan man via EventButler finde de bedste restauranter- og cateringfirmaer omkring Horsens, som leverer mad ud af huset. I Horsens og omegn kan der bestilles alt fra buffet til selskabsmenuer ud af huset.

Gør konfirmationen personlig

Konfirmationen er en betydningsfuld dag for både konfirmand og familien omkring. Det kan være en god idé at kommunikere med konfirmanden, omkring de ønsker og tanker han har til festen, så den får et personligt præg. Det personlige præg kan afspejles i måden, man vælger at pynte op til festen, eller den menu der vælges. Tankerne som konfirmanden deler kan også være god inspiration til en tale, hvis man har svært ved at finde den rette indgangsvinkel. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement