Find og book dit konferencecenter

Søg blandt de mest anerkendte konferencecentre i Danmark og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv din kommende konference

Udfyldt formularen med en kort beskrivelse af din konference og de forventninger du har til konferencecentret.

2

Vi indhenter tilbud fra de konferencecentre, som passer på din beskrivelse

Vi læser jeres beskrivelse igennem, og sender den ud til de konferencesteder, som matcher jer bedst.

3

De forskellige konferencecentre sender deres tilbud direkte til jer

Op til 3 af de udvalgte steder, som kan matche dine ønsker til en konference, kontakter dig direkte med deres tilbud.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om booking af et konferencecenter

Størrelsen på konferencecentret afhænger af, hvor mange der deltager, samt hvad der skal foregå under konferencen. Konferencecentret skal have en størrelse, så det er behageligt for gæsterne at bevæge sig rundt, men samtidig ikke så stort, at man mister følelsen af at være samlet til den samme konference. På EventButler finder du retningslinjer for kapaciteten hos det enkelte konferencecenter, men hvis du har et program, der kræver meget plads, kan det være en god idé at forhøre dig om mulighederne hos det enkelte konferencecenter.

...

Overvej mulighederne og begrænsningerne ved det enkelte konferencecenter. Hvis I skal være udendørs som en del af konferenceprogrammet, kan det være en god idé at overveje, om konferencecentret skal have et terrassemiljø eller adgang til et grønt område. Hvis der f.eks. er behov for at inddele konferencens deltagere i grupper undervejs, kan det være en fordel at finde et konferencecenter, hvor det er muligt at booke flere lokaler i samme bygning.

...

Mange konferencecentre på EventButler tilbyder pakketilbud med en kuvertpris pr. person. Pakkerne kan indeholde forskellige typer af forplejning i løbet af dagen, og nogle steder inkluderer også overnatning. Hvis man har udenlandske gæster til konferencen eller gæster, der kommer langvejs fra, kan det være en god idé at tilbyde en overnatning på konferencecenteret.

...

På EventButler finder du et stort og varieret udvalg af konferencecentre. Det er let og overskueligt at søge, og platformen dækker hele Danmark, så der er helt sikkert også et sted, der matcher dine behov. Når du har fundet det ideelle konferencecenter, kan du sende en forespørgsel direkte til stedet.

...

Selvom man drømmer om, at konferencen foregår i solskin og tørvejr, kan realiteten desværre vise sig at være en anden. Hvis der planlægges udendørs aktiviteter under konferencen, kan det være en god idé at opstille partytelte eller pavilloner, så gæsterne har mulighed for at gå i læ. Hvis konferencecentret har et overdækket terrassemiljø, kan det være relevant at undersøge, hvor mange gæster, der er plads til. En anden løsning kan være at give gæsterne besked, hvis vejrudsigten viser regnvejr, så gæsterne kan gardere sig med regntøj eller paraply.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark