Eventbutler logo

Find dit konferencecenter

Se alle konferencecentre i Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din kommende konference

Udfyldt formularen med en kort beskrivelse af din konference og de forventninger du har til konferencecentret.

Vi indhenter tilbud fra de konferencecentre, som passer på din beskrivelse

Vi læser jeres beskrivelse igennem, og sender den ud til de konferencesteder, som matcher jer bedst.

De forskellige konferencecentre sender deres tilbud direkte til jer

Op til 3 af de udvalgte steder, som kan matche dine ønsker til en konference, kontakter dig direkte med deres tilbud.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om booking af et konferencecenter

Størrelsen på konferencecentret afhænger af, hvor mange der deltager samt, hvad der skal foregå under konferencen. Konferencecentret skal have en størrelse, så det er behageligt for gæsterne at bevæge sig rundt, men samtidig ikke så stort, at man mister følelsen af at være samlet til den samme konference. På EventButler finder du retningslinjer for kapaciteten hos det enkelte konferencecenter, men har du et program, som kræver meget plads, kan det være en god idé at forhøre sig om mulighederne hos det enkelte konferencecenter.

Overvej de muligheder og begrænsninger der er ved det enkelte konferencecenter. Hvis I skal være udendørs som en del af konferenceprogrammet, kan du overveje, om konferencecentret skal have et terrassemiljø eller adgang til et grønt område. Er der f.eks. behov for at inddele konferencens deltagere i grupper undervejs,  kan man med fordel finde et konferencecenter, hvor det er muligt at booke flere lokaler i samme bygning.

 

Mange konferencecentre på EventButler tilbyder pakketilbud med en kuvertpris pr person. Pakkerne kan indeholde forskellige typer af forplejning igennem dagen, og nogle steder inkluderer det også overnatning. Hvis man har udenlandske gæster til konferencen eller gæster langvejs fra, kan en overnatning på konferencecenteret være en god idé.

På EventButler finder du et stort og varieret udvalg af steder til din konference. Det er let og overskueligt at søge og platformen dækker hele Danmark - der er helt sikkert også et sted der matcher dine behov. Når du har fundet det ideelle konferencecenter, kan du sende en forespørgsel direkte til stedet.

Selvom man drømmer om, at konferencen foregår i solskin og tørvejr, kan realiteten desværre vise sig at være en anden. Hvis der planlægges udendørs aktiviteter under konferencen, kan det være en god idé at opstille partytelte eller pavilloner, så gæsterne har mulighed for at gå i læ. Hvis konferencecentret har et overdækket terrassemiljø, kan det være relevant at undersøge, hvor mange gæster det har plads til. En anden løsning er at give gæsterne besked, hvis vejrudsigten viser regnvejr, så gæsterne garderer sig med regntøj eller paraply.

Hvorfor skal du bruge EventButler til at finde et konferencecenter til din konference?

Skal du afholde en konference, og skal du finde de bedst tænkelige rammer til formålet? På EventButler får du et totalt overblik på mulighederne i dit område uanset størrelse og behov. Du kan bruge vores filtreringsfunktion til finde det helt rigtige konferencecenter til dig. Du kan også modtage tre uforpligtende tilbud ud fra en beskrivelse i tilbudsformularen af dine ønsker til et konferencecenter.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement