Eventbutler logo

Book konferencecenter i København

På EventButler finder du de bedste steder til din konference

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din konference i København

Uddyb dine forventninger til et konferencecenter i formularen. Kom ind på hvor mange der deltager i konferencen, præferencer i forhold til forplejning og om der skal være mulighed for overnatning.

Vi finder de bedste konferencecentre i København

Ud fra din beskrivelse vil vores bookingkonsulenter screene markedet og finde de tre bedste konferencecentre i København, der matcher dine ønsker.

Du får et tilbud direkte fra konferencecentrene

De udvalgte konferencecentre kontakter dig via mail med tre uforpligtende tilbud, som har mulighed for at afholde din konference. Det er nu op til dig at vurdere, om et af stederne skal afholde din konference.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om konferencenter i København

For konferencedeltagere der ikke er bosiddende i København, kan det være oplevelsesrigt at komme på sightseeing under konferencen. Populære sightseeing ture i København er kanal rundfart, spring-af-og-på-busture eller en guidet cykeltur gennem byen. 

Det er vigtigt at gøre sig tanker om de forventninger, du har til konferencecentret. AV-udstyr, bord- og stoleopstilling samt omfanget af forplejning er variable, der alle spiller ind i valget af konferencecenter. De fleste steder udbyder komplette selskabspakker med forplejning, og her kan du vurdere, om en af stedets pakker lever op til dine ønsker.

Når man sender invitationer ud til sine deltagere, kan man tilføje relevant praktisk information i forhold til konferencen. Det kan være vedrørende parkeringsforhold, forplejning eller køreplaner til offentlig transport. På den måde giver du deltagerne mulighed for at forberede sig bedst muligt til konferencen.

Hvor stort et konferencecenter du har behov for, afhænger i høj grad af antallet deltagere, hvilken bord- og stoleopstilling du ønsker, samt om der skal være plads til øvrige aktiviteter f.eks. networking eller spisning. På EventButler kan du se pladskapaciteten på det enkelte konferencecenter, men er du stadig i tvivl, kan du tage en dialog med konferencecentret og få rådgivning vedrørende dine krav til konferencen. 

Offentlig transport som tog eller bus kan være en billig og simpel løsning på at komme til konference i København. DSB’s toge kører fra hele Danmark til København. Klik her for at booke billetter.

Vi finder et konferencecenter som lever op til dine krav

På EventButler finder du mere end 600 konferencecentre i Danmark, der kan danne ramme om din næste konference. Du kan bruge oversigten til selv at undersøge hvilke konferencecentre der findes i dit område. Her kan du filtrere din søgning, så du kun får vist de konferencecentre, der har de nødvendige faciliteter til dine behov. Ønsker du hjælp af EventButler? Udfyld tilbudsformularen så finder vi tre steder, som passer til dine behov, og beder dem kontakte dig med et tilbud.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement