Eventbutler logo

Find og book et konferencecenter i Odense

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et konferencecenter

Forklar i formularen hvilket ønsker og behov du har til et konferencecenter i Odense. Kom ind på hvor mange gæster du forventer, samt hvilke præferencer du har i forhold til forplejning og overnatning. 

Vi finder de bedste konferencecentre i Odense

Vi gennemgår din beskrivelse og kortlægger hvilke konferencecentre, som vi mener, bedst lever op til dine forventninger.  

Du kontaktes med tre gode tilbud

De tre udvalgte konferencecentre i Odense kontakter dig med et uforpligtende tilbud. Du kan nu tage stilling til, om du vil gå videre med et tilbud.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Konferencecenter i Odense

Hvad kræves af konferencecentret?

I mange konferencecentre kan der arrangeres både korte- og lange konferencer. De kan vare fra et par timer til flere dage. Hvis du afholder en kort konference, behøver du ikke bestille den helt store forplejningspakke. Her giver det typisk mening at servere te, kaffe, vand og snacks ved bordene og muligvis et måltid før- eller efter konferencen. Forløber konferencen over flere dage, kan man overveje en forplejningspakke med servicering af måltider under hele foløbet. 

Frirum under konferencen?

Odense har mange kulturelle tilbud at byde på, og derfor kan eventuelle frirum i konferencen udnyttes til at gå opdagelse i Odenses historie. Overvej om der skal arrangeres en udflugt til H.C. Andersens hus? Her har dine gæster mulighed for at træde et skridt tilbage i historien og få indblik i den berømte forfatters livshistorie.

Odense - Danmarks samlingspunkt

Odense har flere konferencecentre, som kan danne ramme om din næste konference. Med gæster fra både Sjælland og Jylland kan Odense agere samlingspunkt, så rejsetiderne bliver jævnt fordelt mellem gæsterne. Mange busser og tog standser undervejs i Odense, og derfor har byen en bekvemt placering i forhold til at kunne komme frem og tilbage med offentlig transport. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement