Barnedåb Kolding

Find stedet til din barnedåb i Kolding 

Lave en skræddersyet søgning herunder og få et overblik over de løsninger og muligheder, der findes i Kolding. Hvis du derimod mangler ideer eller inspiration, kan du også modtage op til tre tilbud på jeres barnedåb i Kolding fra steder, som møder jeres ønsker og behov. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en barnedåb i Kolding

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til din barnedåb i Kolding

Forklar os dine tanker om jeres barnedåb og indsend den via vores tilbudsformular. Inddrag bl.a. ønsker til omgivelser, menu mv.

Vi finder de bedste til opgaven i Kolding

Vi gennemgår din forespørgsel og udvælger tre samarbejdspartnere, som imødekommer dine ønsker, behov og krav til jeres barnedåb i Kolding.

De kontakter dig med deres bud på barnedåben

Indenfor kort tid vil du modtage tre tilbud fra vores samarbejdspartnere, som fortæller, hvad de kan tilbyde til jeres barnedåb.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser inden barnedåben i Kolding 

Hvad er prisen på en barnedåb?

Den overordnede pris for hele barnedåben kan variere meget. Det kommer an på, hvor mange gæster der forventes til barnedåben, hvorhenne festen holdes mv. Derfor er det nemmere, hvis man ser på kuvertpriserne. Priserne pr. kuvert spænder fra 89 kr. ved bestilling af mad ud af huset til 750 kr. per person, hvor man får den store gourmetoplevelse. Yderligere er kuvertpriserne for børn lavere og derfor kan det være en god ide at se på, hvor mange børn under 12, der kommer til din fest. 

Hvilke ønsker har du til omgivelserne? 

Ønsker du et sted tæt på Kolding centrum eller noget tæt på vandet? Eller måske noget lidt udenfor Kolding by, tæt på naturområder? Det kan også være, at du har et krav til, at der skal være en legeplads på stedet. Disse ønsker at gode overveje før du begynder, så du er sikker på at få lige præcis den fest du ønsker.

Hvilken ønsker har du til menuen? 

Menuen til en barnedåb kan se ud på mange måder. Man kan servere brunch, tapas, en frokostbuffet eller noget helt fjerde. Derfor kan det være en god ide at tænke over, om der er noget mad man ønsker frem for noget andet. Yderligere kan det være en god ide at tænke over, om man har nogle gæster som man skal tage hensyn til i forhold til allergi eller andet. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer