Eventbutler logo

Find de perfekte rammer for barnedåben

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv kravene til din barnedåb

Indsend en beskrivelse af dine ønsker og præferencer for barnedåben. Det kunne f.eks. være krav til størrelsen af lokalet, eller ønsker til menuen.

Vi finder de bedste løsninger til dig

Vi modtager din forespørgsel, undersøger markedet og matcher dig med op til tre samarbejdspartnere.

De kontakter dig med deres bud på din barnedåb

Du bliver kontaktet enten via mail eller telefon af vores partnere, som afgiver deres tilbud til barnedåben. Herefter foregår den fulde dialog mellem dig og stederne. 

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Afhold den perfekte barnedåb

Hvilken menu skal der serveres?

Hvad menuen skal bestå af til en barnedåb er meget forskelligt. Det kan være værd at overveje, om der skal være nogle forskellige alternativer, særligt hvis der er gæster som kræver et særligt hensyn, det kunne være vegetarer, veganere eller allergikere. Endvidere bør det overvejes hvorvidt maden skal komme som buffet, hvilket vil give gæsterne mulighed for at vælge, hvad de bedst kan lide, men denne model vil samtidig også skabe en del trafik i lokalet. Der er også mulighed for at få maden serveret som portionsanretninger, som vil sikre, at gæsterne sidder på deres plads og får mad samtidig.

Hvor skal det foregå?

Der er mange muligheder for, hvor man kan holde barnedåb. Antallet af gæster er væsentligt for, hvor man kan holde det, da lokalet skal være tilpas stort. Gør dig også gerne tanker om, I hvilke omgivelser det skal foregå. Det kan være inde i centrum, på landet i naturskønne omgivelser, på et hotel, i et forsamlingshus m.fl. De forskellige steder giver typisk forskellige muligheder og stemning.

Hvad er prisen for en barnedåb? 

Prisen for en barnedåb kan variere meget alt efter hvad man prioriterer og hvor mange gæster der kommer. Det er nemmere at se på kuvertpriserne, når man skal finde et budget for barnedåben. De ligger typisk fra 89 kr. til 750 kr., alt afhængig af, om du ønsker mad ud af huset eller portionsanrettede serveringer på en restaurant med høj service. Dog er kuvertprisen for børn oftest lavere, hvilket også har en påvirkning på budgettet. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement