Barnedåb

Find de perfekte rammer for barnedåben

Leder I efter stedet til at holde den perfekte barnedåb, så lad EventButler hjælpe jer på vej. Vi har et tæt samarbejde med diverse hoteller, restauranter mm, som er eksperter i at skrue en hyggelig og mindeværdig barnedåb sammen. Du kan starte din egen søgning i filtreringen herunder, hvor du hurtigt kan finde frem til de steder, som lever op til netop dine krav til en barnedåb. Yderligere kan du udfylde formularen og herefter modtage 3 gratis tilbud. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en barnedåb i København

Udvalgte steder til en barnedåb i Århus

Udvalgte steder til en barnedåb i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv kravene til din barnedåb

Indsend en beskrivelse af dine ønsker og præferencer for barnedåben. Det kunne f.eks. være krav til størrelsen af lokalet, eller ønsker til menuen.

Vi finder de bedste løsninger til dig

Vi modtager din forespørgsel, undersøger markedet og matcher dig med op til tre samarbejdspartnere.

De kontakter dig med deres bud på din barnedåb

Du bliver kontaktet enten via mail eller telefon af vores partnere, som afgiver deres tilbud til barnedåben. Herefter foregår den fulde dialog mellem dig og stederne. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Afhold den perfekte barnedåb

Hvilken menu skal der serveres?

Hvad menuen skal bestå af til en barnedåb er meget forskelligt. Det kan være værd at overveje, om der skal være nogle forskellige alternativer, særligt hvis der er gæster som kræver et særligt hensyn, det kunne være vegetarer, veganere eller allergikere. Endvidere bør det overvejes hvorvidt maden skal komme som buffet, hvilket vil give gæsterne mulighed for at vælge, hvad de bedst kan lide, men denne model vil samtidig også skabe en del trafik i lokalet. Der er også mulighed for at få maden serveret som portionsanretninger, som vil sikre, at gæsterne sidder på deres plads og får mad samtidig.

Hvor skal det foregå?

Der er mange muligheder for, hvor man kan holde barnedåb. Antallet af gæster er væsentligt for, hvor man kan holde det, da lokalet skal være tilpas stort. Gør dig også gerne tanker om, I hvilke omgivelser det skal foregå. Det kan være inde i centrum, på landet i naturskønne omgivelser, på et hotel, i et forsamlingshus m.fl. De forskellige steder giver typisk forskellige muligheder og stemning.

Hvad er prisen for en barnedåb? 

Prisen for en barnedåb kan variere meget alt efter hvad man prioriterer og hvor mange gæster der kommer. Det er nemmere at se på kuvertpriserne, når man skal finde et budget for barnedåben. De ligger typisk fra 89 kr. til 750 kr., alt afhængig af, om du ønsker mad ud af huset eller portionsanrettede serveringer på en restaurant med høj service. Dog er kuvertprisen for børn oftest lavere, hvilket også har en påvirkning på budgettet. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer