Barnedåb

Få 3 uforpligtende tilbud på jeres barnedåb

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, der sikrer, at jeres barnedåb bliver uforglemmelig

nemt henter du tilbud på jeres barnedåb

Indsend beskrivelse af ønskerne til
jeres barnedåb

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres barnedåb

I vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk barnedåb

Det skal være overskueligt og nemt
at arrangere en fantastisk barnedåb

En barnedåb er en stor livsbegivenhed, den er livsbekræftende, og når det lille nye familiemedlem afholder sin første fest, må det gerne være noget ganske særligt. Hos EventButler matcher vi jer op med 3 professionelle aktører, der kan indfri jeres ønsker og forventninger til barnedåben. Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt at holde en uforglemmelig barnedåb. Det er enkelt, hurtigt og ganske uforpligtende at modtage 3 tilbud på jeres kommende barnedåb.

Vores brugere er glade for os

Barnedåb I alle størrelser og til alle behov

Vi kan servicere barnedåb i alle størrelser og til alle behov. Vi samarbejder med mere end 500 dygtige aktører i Danmark, der kan servicere jeres barnedåb uanset størrelse, lokation og budget. Vi har ekspertise med former for barnedåb som blandt andet et eventyrligt slotsbarnedåb, barnedåb på en idyllisk kro, barnedåb på en smagfuld restaurant, hyggelige lokaler til barnedåben og meget andet.

Barnedåb i de rette omgivelser

Som nybagte forældre, kan det hurtigt blive uoverskueligt og tidskrævende at finde de rette omgivelser til barnedåben, da der findes tusinde af aktører, der kan afholde jeres barnedåb. Men det kan være svært at gennemskue, hvad I egentlig får – og om kvaliteten er i orden. Ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og vi matcher jer op med 3 kompetente samarbejdspartnere, der sikrer, at I med ro i maven kan se frem til et fantastisk og uforglemmeligt barnedåb i de ønskede omgivelser.


Barnedåb i hele Danmark

EventButler har matchet nybagte familier og professionelle aktører op i hele Danmark, og vi har været med til at skabe uforglemmelige barnedåbs fester på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi er kendte for vores store engagement og kreativitet i byer som Århus, Aalborg, København, Odense, Herning og mange flere.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker et barnedåb i idylliske omgivelser tæt på naturen eller i hjertet af en storby. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I kun modtager tilbud fra 3 samarbejdspartnere, vi ved kan indfri jeres drømme og forventninger til barnedåben. Det eneste I behøver at gøre er, at udfylde formularen, vælge en aktør og holde en mindeværdig barnedåb.


Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres barnedåb

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres barnedåb

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får