Eventbutler logo

Find stedet til jeres bryllup i Sønderjylland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit bryllup i Sønderjylland

Udfyld formularen med jeres ønsker til brylluppet. Det kunne f.eks. være krav til lokalerne, menuen eller omgivelserne mv.

Vi finder de bedste bryllupslokaler i Sønderjylland

Vi matcher jeres ønsker, med de bryllupssteder i Sønderjylland, som kan efterleve jeres præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på jeres bryllup i Sønderjylland

Herefter modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bryllupssteder i Sønderjylland, hvorefter I frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser før et bryllup i Sønderjylland

Hvad skal I servere til brylluppet?

I har mange muligheder, når det kommer, til menuen på jeres bryllupsdag. I har bl.a. muligheden for, at vælge buffet, hvor I kan have mange forskellige ting, og dermed har mulighed for, at tilgodese alle jeres gæster, uanset om nogle af disse skulle lide af allergier, være vegetar eller veganer mv. En anden fordel ved buffeten er, at dine gæster har mulighed for, at spise så meget de kan, da denne oftest vil blive genfyldt flere gange. Du kan også have portionsanretning, hvor tallerkenerne vil blive serveret direkte ved bordene. En fordel ved portionsanretning kan være, at jeres gæster vil være placeret ved bordene, på samme tid, og derfor vil der være mere madro, og lidt mere hygge til maden. En ulempe ved portionsanretning kan være, at det typisk vil være mere omkostningstungt, da det kræver mere personale. Endvidere indskrænker det jeres gæsters ønsker, og de har ikke mulighed for selv, at vælge deres mad.

Skal I have oppyntning?

Såfremt I ønsker oppyntning til jeres bryllup, kan det ofte være en god idé, at finde bryllupslokalet, før I finder udsmykningen. Endvidere vil det være værd at overveje, at tage ud og se lokalet først, så I har mulighed for at forestille jer, hvordan I ønsker det skal se ud. Slutteligt er det vigtigt, at forventningsafstemme med det valgte bryllupssted, da der er en mulighed for, at de har egen pynt, eller den risiko, at de slet ikke tillader oppyntning.

I hvilke omgivelser ønsker I jeres bryllup i Sønderjylland?

Det er værd for jer at overveje, hvilke omgivelser, I ønsker til jeres bryllup. Der er i Sønderjylland muligheder for, både at have landlige marker og åbne vider, endvidere er det også muligt, at have det i skovområder, hvis det tiltaler jer mere. Endvidere er det en god idé for jer, at overveje om I vil være tæt på offentlige transport muligheder, eller om I måske ville foretrække, at være lidt væk fra byens larm.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement