Bryllupslokaler Horsens

Find de perfekte bryllupslokaler i Horsens 

Et mindeværdigt bryllup kræver det helt rigtige bryllupslokale. Herpå siden giver vi dig mulighed for at modtage tilbud fra de helt rigtige steder i Horsens. Du kan beskrive hvilke ønsker I har til bryllupslokalet, hvortil vi vil finde de tre steder, som passer på jeres ønsker. Du kan også ved brug af nedenstående filetering finde og læse mere om de steder, som passer på jeres kriterier og anmode de enkelte om et tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte bryllupslokaler i Horsens

Modtag 3 tilbud


Lav en beskrivelse af den perfekte bryllupsfest

Beskriv blandt andet hvilke ønsker i har til bryllupslokale, dato, antal gæster, varighed, evt. overnatning mv.

Vi finder de bryllupslokaler i Horsens som matcher jer bedst

Vi modtager jeres forespørgsel, hvortil vi bestræber os på, at finde de bedste til at imødekomme jeres ønsker for et bryllupslokale i Horsens.

De forskellige steder kontakter jer indenfor få dage

De udvalgte steder kontakter jer direkte via telefon eller mail, hvorefter den fulde dialog vil være mellem jer og stedet.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af bryllupslokale Horsens 

Hvilke omgivelser ønsker du for brylluppet? 

Om du ønsker dig vand, strand, skov, natur eller byliv kan det have betydning for, hvilket sted i Horsens og omegn, der er det helt rigtige bryllupslokale til jeres bryllup. For nogle bryllupper ønskes der udendørsområder, både så man kan trække noget frisk luft, men også for at holde noget af festen udendørs. Derfor kan det med god grund overvejes, hvilke ønsker man har til omgivelserne og de generelle udearealer.

Hvilken dato skal brylluppet være? 

Nogle datoer er mere eftertragtede end andre. Sommerperioden er altid en travl tid for bryllupper, hvilket kan betyde mange bookede bryllupslokaler i Horsens. Vil I derfor have en endnu større vifte af muligheder, når det helt rigtige bryllupslokale skal findes, kan man overveje en dato udenfor højsæsonen, som er juni og august/september

Skal der være overnatning tilknyttet? 

Til de fleste bryllupper ønsker man mulighed for, at gæsterne kan få tilbudt overnatning. Det kan være til de gæster, der kommer langvejsfra eller til de gæster, der ønsker at slippe for transport hjem om natten. Ønskes der at gæsterne skal tilbydes overnatning, kan det være en god idé at danne sig et overblik over hvor mange værelser der er behov for. Dette kan nemlig også gå hen og have betydning for hvilket bryllupslokale i Horsens, som vil være relevant for jer. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer