Catering i Aalborg

Find leverandør af catering i Aalborg

Skal du finde et cateringselskab i Aalborg, som kan stå for maden til dit arrangement? På EventButler giver dig overblikket over kvalitetssikrede cateringsteder i hele Aalborgomegn. Lav en filtreret søgning efter dine behov eller anmod om 3 skræddersyede tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med catering i Aalborg

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til menuen

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din catering i Aalborg. Det kan f.eks. være krav til menuen, service eller leje af personale mv.

Vi finder de steder i Aalborg, som matcher dine ønsker

Vi matcher din forespørgsel med de tre cateringselskaber i Aalborg, som kan efterleve dine præferencer, på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din cateringmenu

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de selskaber, som bedst kan levere din catering i Aalborg, hvorefter du fri kan vælge og vrage mellem dem.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af catering i Aalborg

Har du brug for leje af personale?

Det kan være stressende at skulle planlægge et arrangement, specielt såfremt du også skal stå for alt det praktiske på dagen. Du kan derfor med fordel overveje, om du har brug for leje af personale til servering og oprydning. De fleste cateringselskaber tilbyder muligheden for leje af personale, til en fast timepris pr. tjener eller kok. Fordelen ved at leje personale kan være, at du i løbet af dit arrangement vil få mere tid til at være samme med dine gæster, og samtidig lægge noget af det store ansvar fra dig, hvilket kan give en mere afslappet dag, så du har mulighed for at nyde denne til fulde.

Har du ønsker til menuen?

Du har mange muligheder når det kommer til catering. Såfremt du leder efter catering i den billigere ende, kan du overveje buffetanretning. Her giver du dine gæster muligheden for at sammensætte deres egen tallerken, og dermed kan alle selv lave deres tallerken. Du kan også overveje en portionsanretning, hvilket vil skabe en mere intim stemning, da der vil være mindre trafik rundt i lokalet. Slutteligt kan du med fordel overveje, om der er nogle gæster som der skal tages et særligt hensyn til. Det kunne f.eks. være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Skal din catering i Aalborg leveres til døren?

Det er en god idé at overveje, om du gerne vil spare nogle kroner på leveringen af maden. De fleste cateringsteder har ofte mulighed for at tilbyde levering af maden til døren, dog er dette ofte mod yderligere betaling. Du kan derfor spare nogle penge, og gøre arrangementet billigere, ved selv at afhente maden.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer