Eventbutler logo

Find leverandør af catering i Aalborg

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til menuen

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din catering i Aalborg. Det kan f.eks. være krav til menuen, service eller leje af personale mv.

Vi finder de steder i Aalborg, som matcher dine ønsker

Vi matcher din forespørgsel med de tre cateringselskaber i Aalborg, som kan efterleve dine præferencer, på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din cateringmenu

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de selskaber, som bedst kan levere din catering i Aalborg, hvorefter du fri kan vælge og vrage mellem dem.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved valg af catering i Aalborg

Har du brug for leje af personale?

Det kan være stressende at skulle planlægge et arrangement, specielt såfremt du også skal stå for alt det praktiske på dagen. Du kan derfor med fordel overveje, om du har brug for leje af personale til servering og oprydning. De fleste cateringselskaber tilbyder muligheden for leje af personale, til en fast timepris pr. tjener eller kok. Fordelen ved at leje personale kan være, at du i løbet af dit arrangement vil få mere tid til at være samme med dine gæster, og samtidig lægge noget af det store ansvar fra dig, hvilket kan give en mere afslappet dag, så du har mulighed for at nyde denne til fulde.

Har du ønsker til menuen?

Du har mange muligheder når det kommer til catering. Såfremt du leder efter catering i den billigere ende, kan du overveje buffetanretning. Her giver du dine gæster muligheden for at sammensætte deres egen tallerken, og dermed kan alle selv lave deres tallerken. Du kan også overveje en portionsanretning, hvilket vil skabe en mere intim stemning, da der vil være mindre trafik rundt i lokalet. Slutteligt kan du med fordel overveje, om der er nogle gæster som der skal tages et særligt hensyn til. Det kunne f.eks. være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Skal din catering i Aalborg leveres til døren?

Det er en god idé at overveje, om du gerne vil spare nogle kroner på leveringen af maden. De fleste cateringsteder har ofte mulighed for at tilbyde levering af maden til døren, dog er dette ofte mod yderligere betaling. Du kan derfor spare nogle penge, og gøre arrangementet billigere, ved selv at afhente maden.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement