Catering Århus

Find cateringsteder i Århus

Står du og leverandøren, der kan tilbyde catering i Århus til dit arrangement? EventButler samarbejder udelukkende med de bedste cateringfirmaer og restauranter på markedet, så du finder det helt rette sted nær dig. Udforsk selv de mange muligheder nedenfor, eller anmod om 3 skræddersyet tilbud, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder, der tilbyder catering i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til din cateringmenu

Beskriv kort dine ønsker til menuen. Det kan eksempelvis være antal gæster, specielle sammensætninger, levering eller lignende.

Vi finder kun de bedste cateringsteder i Århus

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste cateringsteder i Århus og omegn, så du finder den helt rette menu.

De kontakter dig med deres bedste bud

Herefter kontaktes du af de 3 udvalgte steder med deres bedste bud på cateringsteder i Århus. Hvilket bud du går videre med, er op til dig.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved catering i Århus

Muligheder indenfor catering

Der er flere typer af catering, som du kan vælge mellem til dit arrangement. Er du på udkig efter en budgetvenlig mulighed, kan du vælge buffet, tapas eller brunch. Her får gæsterne selv fri mulighed for at sammensætte deres tallerken efter eget ønske. Foretrækker du derimod en mere formel anretning, kan du vælge kuvertanretninger som en 3-retters menu. Når selve menuen er på plads, kan du overveje, i hvilke omgivelser den skal serveres. Såfremt du foretrækker et intim og hyggeligt middagsselskab, kan du overveje konceptet social dining, hvor din gæster kan nyde maden i mindre og intime bordgrupper. Måske skal det være noget helt ekstraordinært? Hertil kan du overveje konceptet private dining. Her er det kun dig og dine gæster, som kokkene koncentrer sig om, så I får en suveræn aften med en gastronomisk oplevelse.

Catering med personale

Der kan være et stort ansvar forbundet med en afholdelse af et arrangement, så hvorfor ikke uddelegere ansvaret og leje personale i forbindelse med din catering? Personalet kan sørge for alt lige fra at stå klar med velkomstdrinks, til at servere og til at rydde op efter arrangementet. De fleste cateringfirmaer tilbyder en pakkeløsning, som både indeholder catering og personale, så du ikke skal tænke på andet end at nyde den lækre mad og det dejlige selskab. Så slipper du for at skulle holde øje med, om dine gæster mangler noget – det klarer personalet for dig. Såfremt du holder arrangementet på en restaurant eller hotel, har de typisk de rette faciliteter dertil. Holder du arrangementet derhjemme eller i et selskabslokale, men mangler det rette service til anledningen, er der mulighed for serviceudlejning, hvor du finder alt fra borde, glas, pyntegenstande osv.

Mulighed for levering af catering i Århus

Såfremt du ønsker at få maden leveret hjem til dig, er dette også en mulighed. Flere restauranter og cateringfirmaer tilbyder mad ud af huset leveret direkte til din fordør, så du ikke skal tænke på, hvordan du får afhentet maden. Her ankommer maden varm, tilberedt og klar til servering i varmekasse, så det eneste du skal sørge for, er anretningen.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer