Eventbutler logo

Find catering i Roskilde

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine præferencer til maden

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og præferencer til din catering menu. Det kan være ift. anretninger, råvarer og et eventuelt behov for personale.

Vi finder de bedste steder med catering i Roskilde

Vi matcher din forespørgsel med de 3 cateringvirksomheder, som bedst kan imødekomme dine præferencer.

De kontakter dig med deres bud på din catering i Roskilde

Slutteligt modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste cateringvirksomheder i Roskilde, hvorefter du selv kan vælge, om et af dem passer til dig.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved valg af catering i Roskilde

Udbringning eller afhentning?

De fleste cateringleverandører tilbyder ofte, at de har mulighed for at bringe maden til dig, men du kan også selv afhente den. Fordelen ved udbringning kan være, at du vil have mere tid til dine gæster, da du ikke skal stå for koordineringen af maden før den kommer. Det vil også give dig mulighed for at fokusere på andre ting i planlægningen, som kan have stor indflydelse på dit arrangement. Fordelen ved selv at afhente maden kan være, der ofte vil være en mindre besparelse, da udbringningen ofte kommer med et ekstra gebyr, hvilket du ville undgår ved selv at hente maden.

Har du ønsker til menuen?

For at finde den rigtige cateringleverandør er det vigtigt at du har gjort dig nogle overvejelser omkring menuen. Valget vil typisk stå mellem en buffet og en portionsanretning. Fordelen ved en buffet er, at dine gæster har selvbestemmelse over, hvad de får at spise og hvor meget. Fordelen ved portionsanretning kan være, at dine gæster bliver siddende ved bordene, hvilket vil kunne give en mere hyggelig og intim stemning. Portionsanretning giver typisk også mulighed for nogle spændende og eksklusive serveringer.

Skal du leje personale?

Såfremt du skal afholde et større arrangement, kan det være relevant for dig at overveje omfanget af denne. Såfremt det er en stor fest med mange deltagere, kan du tage stilling til, om du har brug for personale til servering mm. De fleste cateringselskaber tilbyder, at du kan leje personale hos dem. Fordelen ved leje af personale kan være, at det giver dig god mulighed for, at udlicitere serveringen af maden og drikkevarer samt opfyldning af en evt. buffet. Såfremt der skal serveres drinks for dine gæster i løbet af arrangementet, er det også muligt at hyre en bartender.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement