Catering Roskilde

Find catering i Roskilde

Her kan du finde den helt rigtige cateringleverandør i Roskilde, samt læse om de forskellige menuer og priser. Såfremt du har brug for hjælp, kan du også udfylde tilbudsformularen og indhente op til 3 tilbud, fra de cateringselskaber i Roskilde området, som bedst lever op til dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med catering i Roskilde

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine præferencer til maden

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og præferencer til din catering menu. Det kan være ift. anretninger, råvarer og et eventuelt behov for personale.

Vi finder de bedste steder med catering i Roskilde

Vi matcher din forespørgsel med de 3 cateringvirksomheder, som bedst kan imødekomme dine præferencer.

De kontakter dig med deres bud på din catering i Roskilde

Slutteligt modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste cateringvirksomheder i Roskilde, hvorefter du selv kan vælge, om et af dem passer til dig.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af catering i Roskilde

Udbringning eller afhentning?

De fleste cateringleverandører tilbyder ofte, at de har mulighed for at bringe maden til dig, men du kan også selv afhente den. Fordelen ved udbringning kan være, at du vil have mere tid til dine gæster, da du ikke skal stå for koordineringen af maden før den kommer. Det vil også give dig mulighed for at fokusere på andre ting i planlægningen, som kan have stor indflydelse på dit arrangement. Fordelen ved selv at afhente maden kan være, der ofte vil være en mindre besparelse, da udbringningen ofte kommer med et ekstra gebyr, hvilket du ville undgår ved selv at hente maden.

Har du ønsker til menuen?

For at finde den rigtige cateringleverandør er det vigtigt at du har gjort dig nogle overvejelser omkring menuen. Valget vil typisk stå mellem en buffet og en portionsanretning. Fordelen ved en buffet er, at dine gæster har selvbestemmelse over, hvad de får at spise og hvor meget. Fordelen ved portionsanretning kan være, at dine gæster bliver siddende ved bordene, hvilket vil kunne give en mere hyggelig og intim stemning. Portionsanretning giver typisk også mulighed for nogle spændende og eksklusive serveringer.

Skal du leje personale?

Såfremt du skal afholde et større arrangement, kan det være relevant for dig at overveje omfanget af denne. Såfremt det er en stor fest med mange deltagere, kan du tage stilling til, om du har brug for personale til servering mm. De fleste cateringselskaber tilbyder, at du kan leje personale hos dem. Fordelen ved leje af personale kan være, at det giver dig god mulighed for, at udlicitere serveringen af maden og drikkevarer samt opfyldning af en evt. buffet. Såfremt der skal serveres drinks for dine gæster i løbet af arrangementet, er det også muligt at hyre en bartender.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer