Familiefester med overnatning

Planlæg din familiefest med overnatning

Du kan via filtreringen herunder finde frem til de steder, som lever op til præcis dine krav for en familiefest med overnatning. Du har også mulighed for at udfylde vores tilbudsformular, og ud fra din beskrivelse, finder vi de 3 bedste muligheder du har for at afholde din familiefest med overnatning. De tre steder vil herefter direkte kontakte dig med deres tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til familiefester med overnatning Sjælland

Udvalgte steder til familiefester med overnatning på Fyn

Udvalgte steder til familiefester med overnatning i Jylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv din familiefest med overnatning

Giv en kort beskrivelse af, hvad du ønsker dig til din familiefest med overnatning. eksempelvis dato, omgivelser, pris mv.

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker til festen

Når EventButler har fundet tre passende steder, som matcher dine behov, vil stederne kontakte dig direkte via mail eller telefon.

De kontakter dig med deres bud på netop din fest

Ud fra de tre tilbud kan du frit vælge om et af dem matcher dine forventninger til din familiefest med overnatning.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din familiefest med overnatning

Hvilke behov er der til overnatningen?

Er I en familie med mange mindre børn, kan det være I har brug for familieværelser. Er børnene gamle nok til at have et værelse for dem selv, kan behovet i stedet være 1 eller 2. personers værelser. Alt efter hvordan familien er, kan behovene være forskellige til overnatningsmulighederne. Derfor kan det være godt at overveje, når man skal planlægge familiefesten med overnatning. 

Hvilket forventninger har du til lokalt for selve festen?

En familiefest kan fx blive afholdt i et feriecenter, hvor der både kan være noget for de små og de ældre. Derudover kan nogen ønske at være på et hotel, en kro eller måske et hostel. Til en familiefest kan det være en fordel at tænke over, at nogle steder er mere børnevenlige end andre. På den måde kan man overveje hvilken aldersgruppe festen med udgangspunkt skal henvende sig til, så man så godt som muligt kan ramme alles behov, uanset alder i familien.

Skal der være nogle bestemte aktiviteter til familiefesten?

Ønsker man, at der skal være nogle aktiviteter hen ad dagen eller aftenen, er der også forskellige muligheder for det. Det kan fx være sumofodbold eller bumperballs. Det kan også være, at i har brug for et område, hvor I selv kan stå for nogle sjove aktiviteter. Til nogle familiefester er der også præferencer til, om aktiviteterne skal ske indendørs eller udendørs. Dette kan med fordel også overvejes, når man skal finde det perfekte sted til familiefesten med overnatning.

Hvad der for omgivelserne til familiefesten med overnatning?

Skal der være udendørs aktiviteter til familiefesten, kan man med fordel overveje at finde et sted med gode udendørs arealer, hvor der er plads til de ønskede aktiviteter. Derudover kan man også have et ønske om nogle bestemte omgivelser som fx vand, strand, skov, natur eller byliv. Det kan være meget individuelt hvilke omgivelser man ønsker for familiefesten med overnatning, hvilket gør det til en god overvejelse at tænke med ind i planlægningen. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer