Eventbutler logo

Find det helt rigtige sted til dit festarrangement

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til din fest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit festarrangement samt, hvad du forventer af feststedet.

Vi finder de bedste feststeder til dit arrangement

Vi matcher din forespørgsel med de 3 feststeder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med et tilbud, som matcher dine ønsker

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste feststeder i dit område, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem imødekommer dine forventninger.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Planlægningen af dit festarrangement

Hvilke forventninger og krav har du til festlokalet?

Det kan være væsentligt for dig at overveje, hvilken slags fest du ønsker at invitere til. Baseret på dette, kan du have forskellige behov til festlokaler. Såfremt du ønsker en mere formel fest, kan det være at lokalet skal være meget lyst og meget fint, så lokalet skaber rammerne omkring festen. Det kan også være, at du ønsker en mere uformel fest, hvor I som forsamling skaber rammerne til festen. I et sådant lokale, kan det være mere relevant at der måske er dansegulv, bar- eller scene område mv.

Restauration eller lejet lokale?

Når du skal finde et selskabslokale, kan du med fordel overveje, om du har lyst til, at stå for forplejningen selv, eller om du har brug for hjælp til dette. Såfremt du gerne vil have hjælp til forplejningen, kan du med fordel overveje at finde en restauration. Det kunne bl.a. være restauranter, hoteller eller kroer mv. Disse steder giver en fuldservice oplevelser, hvor man selv er fri for diverse opgaver i løbet af arrangementet. Vælger du at spare nogle penge og stå med afholdelsen selv, kan du leje et selskabslokale med adgang til køkken. Her kan du dog vælge at lette arbejdet ved at bestilling catering ude fra og evt. også leje personale.

Ønsker du oppyntning?

Det kan være relevant for dig at overveje, om du ønsker oppyntning til dit festarrangement. Det kan være oppyntning til et bryllup, en barnedåb en julefrokost eller hvis man har valgt et bestemt tema, som kunne være et whiteparty. Det kan være relevant for dig, at forventningsafstemme med det valgte festlokale, da der kan være en risiko for begrænsninger ift. oppyntning. Det kan også være, at stedet har egen oppyntning, hvilket har den fordel, at du selv slipper for at bruge penge på dette, samt at du ikke skal stå med pynten, når festen er slut.

Fest- og selskabslokaler i hele Danmark

Find inspiration til festlokaler og selskabslokaler i dit område

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement