Festarrangør

Find den rette festarrangør

Har i brug for en festarrangør til planlægningen og afholdelsen af jeres fest, så får i her på siden overblikket over mulighederne. Alt efter hvilket arrangement man skal afholde, kan forskellige løsninger være relevante. Et eventbureau er typisk oplagt til de større og mere komplekse fester, hvor imod en fest på under 100 gæster henvender sig mere til en festarrangør, som kan være en catering- og udlejningsvirksomhed, som også kan stå for flere elementer af festen.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte festarrangører på Sjælland

Udvalgte festarrangører i Jylland og på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv din fest

Anmod om tre tilbud ved at udfylde vores formular med en beskrivelse af de forventninger, du har til din festarrangør.

Vi finder 3 festarrangører, som passer på opgaven

Vi udvælger de tre bedste festarrangører ud fra dine ønsker, og sikrer, at de har mulighed for at imøde komme dine forventninger.

De kontakter dig direkte med deres tilbud

Du kontaktes herefter af de udvalgte festarrangører, hvor efter i har den videre dialog om mulighederne for dit arrangement.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Typiske anledninger for en festarrangør

Firmafesten

Firmafesten er en fest udover det sædvanlige og der skal helst ikke mangle noget. Står du for arrangementet, men mangler inspiration til, hvordan festlighederne skal foregå, så lad en festarrangør hjælpe dig. De kan klare det meste, omend der mangles udstyr og opsætning af telt, lys og lyd, fadølsanlæg, tjenerpersonale eller noget helt fjerde.

Fødselsdagen

Rammer du eller en af dine nærmeste et skarpt hjørne, men mangler hjælp til at arrangere festlighederne, så kan en festarrangør hjælpe dig. Med deres ekspertise inden for området kan de b.la. stå for opsætning af telt, lys og lyd og er der brug for inspiration til fødselsdagsmenuen eller tjenerpersonale, er det heller ikke noget problem.

Brylluppet

Til en bryllupsfest skal der ikke mangle noget! Så har man selv lejet lokalerne til brylluppet, men mangler nogen til at arrangere selve festen, så er en festarrangør oplagt. Festarrangøren kan stå for alt lige fra opsætning af borde/stole, lyd og lys, musik eller hjælp til bryllupsmenuen, drikkevarer, personale samt oppyntning til festen. 

Julefrokosten

Julefrokosten er en af de sjoveste og hyggeligste fester på året. En julefrokost kræver planlægning, hvilket en festarrangør er specialist i. En festarrangør kan fuldende julefrokosten, om end der skal bruges hjælp til opsætning af borde og stole, lyd og lys, musik eller fadølsanlæg. Festarrangøreren kan også stå for vigtige ting, som julemaden, diverse drikkevarer, personale samt underholdning.

Eventvirksomheder i hele Danmark

Få inspiration på afholdelse af events i udvalgte landsdele


Typiske anledninger

Få inspiration til diverse anledninger


Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer