Festlokaler med overnatning

Find de rette festlokaler med overnatning

Hos EventButler kender vi markedet og kan finde de tre festlokaler med overnatning, som passer bedst muligt til dig ud fra din beskrivelse. Stederne kontakter dig direkte, hvorefter du selv vælger, hvilket af tilbuddene, der giver bedst mening for dig. Du kan også benytte søgemulighederne herunder, hvor du kan filtrere mellem de forskellige steder med festlokaler og overnatning.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte festlokaler med overnatning i København

Udvalgte festlokaler med overnatning i Odense

Udvalgte festlokaler med overnatning i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønskede festlokaler med overnatning

Giv en kort beskrivelse i formularen af, hvad du ønsker dig for festlokalet med overnatning. 

Vi finder de bedste til at efterleve dine ønsker

Vi finder de tre festlokaler med overnatning, som matcher dine behov bedst, hvorefter du vil blive kontaktet direkte af stederne via mail eller telefon. 

De kontakter dig med deres bud på de ideelle festlokaler

Efter du har modtaget de tre tilbud, vælger du selv, hvilket der lyder mest relevant for dig. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode overvejelser for festlokaler med overnatning

Hvordan skal festlokalet og omgivelserne være? 

Alt efter hvor mange gæster der kommer, kan det påvirke størrelsen på festlokalet. Om der er brug for dansegulv, bar -og sceneområde, plads til fysiske aktiviteter o.lign, kan også have betydning for lokalestørrelsen. Derudover kan man overveje, hvilke omgivelser man ønsker for festlokalet, som f.eks. natur, skov, by, strand osv. 

Hvor mange skal tilbydes overnatning? 

Om det er alle gæster til festen eller blot nogle enkelte, der har brug for overnatning efter festen kan variere meget. Det kan give forskellige muligheder, når man skal finde et festlokale, alt efter om der skal kunnes tilbydes overnatning til gæsterne. Derfor kan man med fordel have styr på, hvor mange der ønsker at overnatte, inden man vælger det endelige festlokale. 

Skal der tilbydes morgenmad dagen efter? 

De fleste steder hvor der tilbydes overnatning, tilbyder også morgenmad. Det er meget individuelt, om det er værten der betaler overnatning med morgenmad eller om gæsterne selv betaler. Dog er morgenmad typisk inkl. i overnatningsprisen. Har man planer om en fest til den lyse morgen, kan det give mening at aftale en senere morgenmad med stedet, da de fleste steder typisk kun har morgenmad i et begrænset tidsrum.

Hvor skal festlokalet med overnatningen holdes? 

Der er muligheder for festlokaler med overnatning over hele landet. Så uanset om du ønsker at festen skal foregå i Jylland, på Sjælland eller Fyn, kan det lade sig gøre. Man kan også overveje, om det ønskes at festen med overnatning skal foregå inde i midtbyen, eller uden for storbyområdet. Ønsker man, at festen skal foregå inde i byen, kan man f.eks. overveje, at der for nogle steder kan være et sluttidspunkt, hvor der skal være ro. Er man derimod uden for byen, kan de offentlige transportmulighederne være mere komplicerede. På den måde er der fordele og ulemper ved begge dele. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer