Fest- og selskabslokaler i Odense

Find fest- og selskabslokaler i Odense

Skal du planlægge en fest eller et selskab? Du kan via filtreringen herunder få et overblik, over de fest- og selskabslokaler i Odense, som kan opfylde dine ønsker. Du kan også benytte dig af vores tilbudsformular, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud, fra steder med de rette festlokaler i Odense.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte fest- og selskabslokaler i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til selskabslokalet

Indsend tilbudsformularen med en beskrivelse af dine ønsker til et festlokale i Odense.

Vi finder de bedste festlokaler til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med op til 3 selskabslokaler i Odense, som bedst kan efterleve dine krav.

De kontakter dig med deres bud på din fest

Slutteligt vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de udvalgte festlokaler i Odense, hvor du selv vælger, om et af tilbuddene virker interessant for dig.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af fest- og selskabslokale i Odense

Skal der serveres mad?

Når du skal holde en fest eller et selskab, kan det være en god idé for dig, at overveje hvilket slags selskab det skal være. De fleste værter ønsker at servere en menu samt drikkevarer for deres gæster. En mulighed ift. menuen kan være en buffet, hvor fordelen vil være, at dine gæster selv kan bestemme hvad og hvor meget, de vil have at spise. Du kan også vælge portionsanretning, hvor fordelen vil være, at trafikken i lokalet vil være nedsat.

Skal festlokalet indeholde noget særligt

Du kan overveje, om du har brug for noget særligt lokalet. Det kunne f.eks. være til underholdning hvor du har brug for højtaler eller mikrofon mv. Det kunne også være, hvis du har brug for et sceneområde, hvis der kommer skal foregå taler, underholdning eller et barområde hvis dine gæster skal have serveret drinks i løbet af dagen.

Er omgivelserne omkring dit fest- og selskabslokale vigtigt?

Under søgningen af det rigtige selskabslokale i Odense, er der flere overvejelser du skal gøre dig i forhold til placeringen. Det er muligt, at finde lokaler, som er placeret i midten af Odense, hvor I er tæt på byliv. Yderligere er det også muligt at finde selskabslokaler, som er placeret udenfor Odense C, hvor der er smukke omgivelser, hvilket kan invitere til udendørs aktivitet, hvilket f.eks. kunne være gåture, lege eller spil mv.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer