Festlokaler på Sjælland

Find et fest- eller selskabslokale på Sjælland

Start din søgning her, hvor du både kan læse om stederne, samt se billeder fra de festlokaler på Sjælland, som lever op til dine krav. Du kan også via vores tilbudsformular anmode om op til 3 tilbud, på selskabssteder som opfylder din ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte festlokaler i Sydsjælland

Udvalgte festlokaler i Midtsjælland

Udvalgte festlokaler i Nordsjælland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine forventninger til et festlokale

Indsend tilbudsformularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til festen samt hvad du forventer af festlokalet.

Vi finder de bedste festlokaler på Sjælland

Vi matcher din forespørgsel med de 3 festlokaler på Sjælland, som bedst kan imødekommer dine præferencer.

De kontakter dig med deres bud på et selskabslokale

Herefter modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste festlokaler på Sjælland, hvorefter du selv kan vælge, om et af tilbuddene lever op til det, som du havde håbet på.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af festlokaler på Sjælland

Hvordan skal menuen serveres?

Du kan overveje, hvordan menuen skal serveres til dit arrangement. En mulighed kunne være en buffet, hvor du sikrer, at alle dine gæster har rig mulighed for selv at vælge, hvad de ønsker at spise, da der typisk vil være flere forskellige serveringer. Yderligere betyder dette også, at dine gæster ikke vil gå sultne i seng, da de selv bestemmer hvor meget de spiser. Du kan også vælge en portionsanretning, hvor anretningerne bliver serveret ved bordene. Fordelen ved portionsanretning er, at dine gæster forbliver siddende ved bordene, hvilket giver en mere afslappet og eksklusiv stemning i lokalet.

Ønsker du oppyntning?

Det kan være relevant for dig at overveje, om du ønsker oppyntning til din fest. Det kan være oppyntning til et bryllup, en barnedåb en julefrokost eller hvis man har valgt et bestemt tema, som kunne være et whiteparty.. Det kan være relevant for dig, at forventningsafstemme med det valgte festlokale, da der kan være en risiko for begrænsninger ift. til oppyntning. Det kan også være, at stedet har egen oppyntning, hvilket har den fordel, at du selv slipper for at bruge penge på dette, samt at du ikke skal stå med pynten, når festen er slut.

Hvad forventer du af festlokalet?

Såfremt du skal leje et festlokale på Sjælland, kan det give god mening at overveje, om du har nogle specielle krav til lokalet. Dette kunne f.eks. være, hvis du skal have en form for underholdning, hvortil du måske har brug for f.eks. højtaler, mikrofon eller sceneområde mv. En anden mulighed kunne være, hvis du har planlagt, at der skal serveres drinks i løbet af aftenen, hvor du med stor fordel kan booke en bartender, hvilket helt sikker vil give dine gæster en ekstraordinær oplevelse.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer