Festpakke med overnatning

Find den rigtige festpakke med overnatning

Mangler du den helt rigtige festpakke med overnatning, så har du mulighed for at få dannet et overblik gennem filtreringen nedenfor. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi gør arbejdet for dig. og sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som kan tilbyde dig en festpakke med overnatning, som kan efterleve dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder, som tilbyder festpakker med overnatning på Sjælland

Udvalgte steder, som tilbyder festpakker med overnatning i Jylland

Udvalgte steder, som tilbyder festpakker med overnatning på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv din fest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din festpakke samt, hvad du forventer af feststedet.

Vi finder de bedste festpakker til dit arrangement

Vi matcher din forespørgsel med de 3 feststeder, som kan imødekomme dine præferencer til en festpakke med overnatning.

De kontakter dig med deres bud på din festpakke med overnatning

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste steder, som tilbyder en festpakke med overnatning, hvor du frit kan vælge, om et af dem matcher dine behov.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af festpakke med overnatning

Hvor mange gæster skal inviteres?

Når festen skal arrangeres, er det væsentligt at vide hvor mange gæster der kommer. På den måde blive resten af planlægningen nemmere for dig selv, da antallet af gæster vil have indflydelse på resten af dine valg. Endvidere kan antallet af gæster give dig en idé om, hvor stort et budget dit bryllup vil kræve. I forlængelse af dette kan det også være værd at overveje, om du vil betale overnatningen for gæsterne, eller om du vil nævne at der for gæsterne er mulighed for overnatning mod egenbetaling.

Hvilken slags fest skal du afholde? 

Om det er et bryllup eller en julefrokost, er ikke nødvendigvis uden betydning, da det kan betyde forskellige ønsker for stedet. Derfor kan man ud fra festens tema overveje stemningen og udsmykningen. Er det et bryllup, der skal afholdes, kan der være ønske om at kroen skal være romantisk med hyggelig belysning. Er det en firmafest, som f.eks. en julefrokost kan der være ønsker for et mere praktisk og rummeligt lokale.

Hvilke overnatningsmuligheder er der behov for?

Til nogle arrangementer ønskes der finere og formelle overnatningsmuligheder, og til andre arrangementer er det nok med en seng og badeværelse. Derudover kan der også være forskel på, hvilke størrelse værelser der er brug for. Om det er værelser til par, så man har brug for dobbelt værelser, eller om det er til en familie, hvor der skal være plads til 4+ på værelserne.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer