Firmaarrangement Århus

Hold dit firmaarrangement i Århus 

Står du og skal holde et firmaarrangement i Århus, og søger du nogle gode selskabssteder eller event og teambuildingarrangører? Om det er det ene, eller det andet, så får du her et overblik. Du kan også få inspiration ved at udfylde tilbudsformularen med dine ønsker, og så finder vi 3 bud på dit firmaarrangement i Århus.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte arrangører til din en firmafest i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til jeres firmaarrangement

Beskriv hvad du har af ønsker og forhåbninger for dit firmaarrangement samt hvor i Århus-område, du ønsker at afholdelsen.

Vi finder de bedste i Århus til jeres firmaarrangement

Vi researcher markedet, og samler de tilbud, som passer din beskrivelse bedst muligt.

Du modtager dine tilbud direkte fra de udvalgte

Dernæst vil de forskellige steder kontakte dig, hvor du frit kan vælge, hvilket tilbud, som passer dig og dit firmaarrangement i Århus bedst muligt.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Firmaarrangement i Århus – Mulige overvejelser

Hvad skal I lave til firmaarrangementet? 

I Århus er der mange muligheder for forskellig underholdning og aktiviteter. Århus rummer nemlig både en masse eventvirksomheder samt hoteller med plads til aktiviteter, spisning, konference og meget andet. Så om du er til det ene eller det andet, så kan EventButler hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige, som kan være med til at gøre jeres firmaarrangement i Århus, som I ønsker det. 

Hvem skal deltage? 

Det kan være meget forskelligt hvad man ender med at lave, alt efter hvem det er, som skal deltage. Er det en gruppe unge med ‘krudt i røven’, kan det være sjovt med en aktivitetsdag i form af noget teambuilding, kajaktur, rappelling eller andre fysiske aktiviteter. Er det måske en gruppe i den ældre generation, eller nogen med et handicap, kan det muligvis være hyggeligt med et middagsarrangement. Alt efter hvem der deltager, kan man overveje hvilke aktiviteter, som vil give bedst mening. 

Kommer deltagerne langvejs fra? 

Er de deltagende fra Århus, behøver overvejelser om overnatning måske ikke være aktuelt. Er det en gruppe, som kommer fx fra Fyn, Sjælland eller et helt andet sted i Jylland, kan overvejelser som overnatning måske give mening. Det kan være overnatning på de forskellige hoteller, hostels eller kroer i Århus

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer