Firmaarrangement med overnatning

Book firmaarrangement med overnatning

Skal I finde det perfekte sted eller den bedste oplevelse til jeres firmaarrangement med overnatning? Vi giver jer et overblik over eventvirksomheder og selskabssteder i jeres område, som kan tilbyde en skræddersyet løsning på jeres firmaarrangement. Om I søger et festligt firmaarrangement med mad og drikke, eller en ryste-sammen-tur med aktiviteter og hygge, så får I her et overblik over mulighederne. Vil i have vores hjælp, kan du modtage tre tilbud på et firmaarrangement med overnatning efter dine ønsker. Udfyld her vores tilbudsformular og få tre forskellige tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte arrangører til et firmaarrangement med overnatning i København

Udvalgte arrangører til et firmaarrangement med overnatning i Aarhus

Udvalgte arrangører til et firmaarrangement med overnatning i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit firmaarrangement samt behov for overnatning

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit firmaarrangement samt, hvad du forventer af stedet, hvor dette skal afholdes.

Vi finder de bedste arrangører til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de tre steder som kan facilitere jeres arrangement, og som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit firmaarrangement med overnatning

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste steder i dit område, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening for dit arrangement.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægning af firmaarrangement med overnatning

Hvor mange deltagere er der til firmaarrangementet?

Antal deltagere til jeres firmaarrangement har typisk en betydning for, hvilke aktiviteter og steder, i har mulighed for at vælge. Ligeledes kan det have betydning for budgettet, hvis I er en mindre gruppe, da flere aktiviteter og teambuildingøvelser er tilpasset et bestemt antal deltagere. Det kan derfor være en god ide at have styr på hvor mange, I forventer deltager til jeres firmaarrangement.

Skal der være aktiviteter til dit firmaarrangement? 

Det kan være meget forskelligt, hvad man ønsker skal forgå til et firmaarrangement. Er det en gruppe unge med ‘krudt i røven’, kan det være sjovt med en aktivitetsdag i form af noget teambuilding, kajaktur, rappelling eller andre fysiske aktiviteter. Er det måske en gruppe i den ældre generation, kan det muligvis være hyggeligt med et middagsarrangement en smagning eller lignende. Alt efter hvem der deltager, kan man overveje hvilke aktiviteter, som vil give bedst mening. 

Hvordan vil l overnatte til jeres firmaarrangement?

Et firmaarrangement kan afvikles på mange måder. Man kan have et ønske om pæne forhold på et hotel eller kro hvor alle deltager får deres eget værelse. Alternativt kan man lave en mere hyggelig og intim tur, hvor der overnattes i hytter eller gruppeværelser. Jeres ønsker hertil spiller naturligt også ind i beslutningen omkring jeres firmaarrangement med overnatning.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer