Firmaevent Roskilde

Book eventbureau til event i Roskilde

Skal i finde et eventbureau, som kan planlægge og afvikle jeres event i Roskilde? Det kan være et festligt event men også et professionelt arrangement som en messe eller en konference. Vi giver dig overblikket over kvalitetssikret eventbureauer i hele Danmark, som alle har specialer i udvalgte eventtyper. Lav en filtreret søgning efter dine behov eller anmod om 3 skræddersyede tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til et firmaevent i Roskilde

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit firmaevent i Roskilde

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit event samt, hvad du forventer af stedet eller arrangøren.

Vi finder de bedste bud på dit firmaevent

Vi matcher din forespørgsel med de bedste bud på dit firmaarrangement i Roskilde, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit firmaevent i Roskilde

De 3 steder kontakter dig med deres bud på dit event, hvorefter du selv vælger, om et af buddene matcher dine ønsker.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægningen af en firmafest i Roskilde

Hvor længe skal dit firmaevent i Roskilde vare?

Det kan være en god idé at overveje, hvilket sluttidspunkt din firmafest skal have. Dette kan være væsentligt, når det kommer til stedets lokation, da nogle steder forventer, at der er ro på et bestemt tidspunkt, særligt hvis de har naboer eller alkoholbevillinger, som der skal tages hensyn til. Er der tale om et event på jeres ejen lokation, kan i naturligvis lave jeres egne regler.

Skal der tages særlige hensyn til udvalgte gæster?

Såfremt du afholder dit firmaevent i Roskilde, kan du med fordel overveje, om du har nogle deltagere, som der skal tages særlige hensyn til. Det kunne f.eks. være gæster, som er dårligt gående, har fysiske problemer eller et handicap. Dette kan imødekommes ved at finde steder med gangstativer, elevatorer eller ramper. Du kan også overveje dette i forhold til forplejningen, hvor der måske kunne være veganere, vegetarer eller allergikere iblandt dine deltagere.

Skal dine deltagere tilbydes overnatning?

Det kan være vigtigt for dig at overveje, hvilken slags firmaevent du skal afholde, da det har stor indvirkning på hvilke aktører, som matcher dine behov bedst muligt. Det kan være, du skal afholde en personalefest, og her kan det være en god idé at have styr på de rigtige rammer, lyd og lys samt barområde. Hvorimod hvis du skal afholde et teambuilding event, kan det være vigtigt at overveje hvilken type aktiviteter alt efter hvilke aldersgrupper og personlighedstyper, som deltager.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer