Firmafest

Få 3 uforpligtende tilbud på jeres firmafest

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at jeres firmafest bliver af høj kvalitet og til den bedste pris

nemt henter du tilbud på jeres firmafest

Indsend beskrivelse af
jeres firmafest

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på jeres firmafest

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk firmafest

Det skal være overskueligt og nemt
at holde firmafest

Firmafesten er den fest på året, som medarbejderne ser frem til med store forventninger, og den hvor de føler sig ekstra værdsat. Der er mange måder at holde årets firmafest på, men det vigtigste er, at aftenen bliver unik og uforglemmelig for både de ansatte og virksomheden. Hos EventButler matcher vi jer op med aktører, der er specialiserede i at skræddersy en helt igennem fantastisk firmafest. Vores vision er at gøre det nemt, hurtigt og uforpligtende at finde den rette aktør, som kan holde en firmafest præcis efter jeres ønsker og behov.

Vores brugere er glade for os

Skræddersyede firmafester i alle størrelser og efter alle ønsker

Hos EventButler kan vi hjælpe med firmafester i alle størrelser. Vi har en professionel aktørbase med mere end 500 specialiserede aktører i Danmark, som kan servicere jeres firmafest uanset størrelse, lokation og budget. Vi har ekspertise med diverse firmafester. Det kan være I ønsker en firmafest i klassisk stil med en udsøgt 7-retters menu, en tur på casino, eller blot en lækker buffet i hyggelige uformelle rammer? Lad os høre om jeres tanker, og vi matcher jer op med den perfekte aktør.  

Firmafest i de rette omgivelser

Det er vigtigt, at firmafesten bliver holdt i de rette omgivelser for at sikre den rigtige stemning under arrangementet. Men det kan godt være svært at finde den perfekte aktør til firmafesten, da det ikke er den type fest, man oftest arrangerer. Yderligere, er der flere tusinde aktører på markedet, der alle kan hjælpe med at afholde jeres firmafest, men hvem er det bedste valg? 

Uden kendskab til branchen kan det hurtigt blive en tidskrævende affære at finde den ideelle aktør. Ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og så matcher vi jer op med 3 aktører, der sikrer, at I får en fantastisk og uforglemmelig firmafest i de rette omgivelser.


Firmafester med succes i hele Danmark

Vi har matchet virksomheder og aktører op over hele Danmark, og vi har været med til at skabe vellykkede og mindeværdige firmafester på både Sjælland, Jylland samt Fyn, og i de største byer som Århus, København, Vejle, Ålborg, Odense – og mange flere. 

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker en firmafest på et idyllisk slot, midt i den friske natur, eller i hjertet af en storby. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra 3 aktører, der kan indfri jeres forventninger til en succesfuld firmafest. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge en aktør og holde en firmafest i særklasse.

Få 3 tilbud på jeres firmafest i hele Danmark

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres firmafest

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres firmafest

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikre dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får