Firmafest

Få 3 uforpligtende tilbud på jeres firmafest

Vores store netværk af samarbejdspartnere, står klar til at give dit firma tilbud på alt fra en let buffetanretning til den eksklusive 5 retters gourmet oplevelse med fribar. Du modtager op til 3 tilbud fra professionelle restauranter, hoteller, eventbureauer eller smagfulde cateringkøkkener, der matcher jeres ønsker.

  • Spar tid
  • Få en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • modtag tilbud indenfor 72 timer

nemt henter du tilbud på jeres firmafest

Du indsender en beskrivelse af
ønskerne til jeres firmafest

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud på firmafesten

Du vælger ét af de 3 tilbud, og I holder en fantastisk firmafest

Få 3 tilbud gratis og uforpligtende på stedet til jeres firmafest

Eventbutler har dygtige samarbejdspartnere i hele Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi kan derfor, efter en grundig gennemgang af din forespørgsel, finde den bedste partner til jeres firmafest. Vores brancheerfaring og store netværk sikrer jer en god kvalitet til en fair pris – og ingen opgave er for stor eller lille til vores service. Uanset om I vil holde firmafesten på et lækkert hotel, en smagfuld restaurant eller en hyggelig kro, hjælper vi dig – og vi gør det helt gratis og uforpligtende.

Vores brugere er glade for os

Overvejelser før du bestiller tilbud på din firmafest

Hvad forventer I af menuen?

Det er en god ide at overveje, om I ønsker buffet eller portionsanretning, samt om der er særlige krav til menuens indhold. Det er helt fair ikke at tage stilling til dette, og gerne forespørge inspiration fra vores partnere.

Hvor længe skal firmafesten vare?

Det er vigtigt i udregningen af jeres til fra vores samarbejdspartnere, om jeres firmafest skal vare i 6 eller 10 timer, og om det skal forløbe hele natten. De forskellige steder skal beregne personale og forplejning i hele firmafestens forløb og forespørger derfor often denne information.

Har I nogle særlig krav?

Det er vigtig viden for os, hvis I har nogle særlig krav til jeres firmafest. Det kunne f.eks. være mulighed for overnatning, plads til musik eller underholdning (i kan fx. booke en tryllekunstner på Tryllekunstner-booking.dk), adgang til skov og natur eller gratis parkering på stedet.

Hvor mange deltager i jeres firmafest?

Antallet af deltagere til jeres firmafest er afgørende for hvem af vores samarbejdspartnere, der kan give det bedste tilbud, da de gerne skal sikre at have plads til alle. Ønskes der overnatning er det også en god ide at overveje antallet af overnattende gæster.

Hvad er budgettet pr. deltager og hvad skal være inkluderet?

Som virksomhed har I måske et rimelig fast budget til jeres firmafest. Derfor kan det også være vigtigt at overveje, hvad jeres budget præcis skal dække over, og hvad i ønsker inklusiv i tilbuddets pris.

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres firmafest

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke kan indfri jeres forventninger til firmafesten

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud, som du får

Vi servicerer firmaarrangementer i hele Danmark

Fyn


Sjælland


Århus


Aalborg


Vi kan hjælpe med alle typer af firmaarrangementer