Firmafest

Find stedet til din firmafest 

Skal du planlægge en firmafest, er EventButler dit gratis værktøj. Du får her overblik over steder og event virksomheder i hele Danmark, som kan hjælpe dig med alt fra en hyggelig aften med en god middag til et mere komplekst arrangement med underholdning, personale, aktiviteter m.v. Du har både mulighed for at filtrere mellem alle mulighederne eller bruge vores tilbudsformular, hvor vi hjælper med at finde de steder, som matcher dig allerbedst. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte arrangører til din firmafest i København

Udvalgte arrangører til din firmafest i Odense

Udvalgte arrangører til din firmafest i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv din firmafest

Beskriv forventningerne til firmafesten i vores formular. Det kan være forventninger til omgivelser, menu, drikkevarer, underholdning, aktiviteter mv.

Vi finder de bedste steder til opgaven

Vi gennemgår din beskrivelse, og finder de udvalgte steder eller arrangører, som matcher jeres firmafest.

De kontakter dig med deres bud på jeres firmafest

De kontakter dig herefter med deres forslag til, hvordan de kan tilbyde at afvikle din firmafest.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved en firmafest

Hvordan får man hurtigt planlagt en firmafest?

De fleste firmaer har begrænsede ressourcer til planlægningen af deres firmafest. Dette er også en væsentlig grund til at EventButler er relevant for dig. Du kan enten få et nemt overblik over de feststeder og arrangører eller blot udfylde dine ønsker og blive matchet op med de 3 steder, som passer på både din dato, budget og krav. Du får hurtigst muligt planlagt din firmafest ved at nedskrive de konkrete ønsker og afstemme disse med de interne linjer. Herefter vil du hurtigt kunne finde de bedste bud.

Hvad består en typisk firmafest af?

De fleste firmafester, som formidles via EventButler tager udgangspunkt i en hyggelig eftermiddag og aften med kollegaer, hvor mad, drikke, musik og fest er i fokus. Ofte oplever vi også en efterspørgsel efter en eftermiddagsaktivitet for medarbejderne. Dette kan give god mulighed for at få rystet medarbejderne en smule sammen, på kryds og tværs. Der er dog ikke nogen fast model for en firmafest. Det kan også laves som en hel weekend med aktiviteter og teambuilding eller på en rejse udenfor landets grænser.

Skal medarbejderne have påhæng med til en firmafest?

Dette spørgsmål kan for mange firmaer, være svært at finde svar på. Nogen vil mene, at det lægger en dæmper på festlighederne, og andre vil mene, at det giver ens bedre halvdel en god forståelse af ens arbejdsliv og kendskab til kollegaer. I sidste ende kommer det meget an på kulturen i virksomheden, og hvorvidt man har andre arrangementer i løbet af året, som er henholdsvis med eller uden påhæng.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer