Firmaudflugt

Få op til 3 uforpligtende tilbud på jeres firmaudflugt

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at jeres firmaudflugt bliver af høj kvalitet og til den bedste pris

nemt henter du tilbud på jeres firmaudflugt

Indsend en beskrivelse af
jeres firmaudflugt

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på jeres firmaudflugt

I vælger et af de 3 tilbud og tager på en fantastisk firmaudflugt

Det skal være overskueligt og nemt
at finde den rette firmaudflugt

Hvis det er på tide at sætte autosvar på jeres email, lade telefonsvaren tage over for en kort stund og drage afsted på en firmaudflugt, så hjælper vi jer gerne med at planlæggen en fantastisk og mindeværdig en af slagsen. Der sker noget helt særligt, når I som virksomhed forlader de vante omgivelser, og drager ud af huset som en samlet enhed med en fælles agenda. Pludselig opdager medarbejderne nye sider af kollegaerne, som skaber forstærkede interne relationer, og øger arbejdsglæden samt motivationen i hverdagen. Hos EventButler matcher vi jer op med op til 3 professionelle aktører, der vil gøre deres absolut bedste for at skræddersy en succesfuld firmaudflugt, som matcher netop jeres ønsker og behov – det er nemt, hurtigt og ganske uforpligtende.

Vores brugere er glade for os

Afhold fantastiske og sjove firmaudflugter

Firmaudflugter I alle størrelser og til alle behov

Vi kan servicere firmaudflugter i alle størrelser. For os er intet for stort eller for småt, I kan være 10 eller 10.000 medarbejdere. Uanset opgavens størrelse er vi hos EventButler kendt for vores store engagement, effektivitet og evne til at omsætte selv de mest krævende idéer til virkelighed. Vores branchekendskab og stærke samarbejdsaftaler giver jer det bedste udgangspunkt for en succesfuld firmaudflugt i den helt rette atmosfære – en oplevelse der med garanti vil blive snakket om efterfølgende.

Firmaudflugter i de rigtige omgivelser

Det kan være svært at finde den perfekte partner til firmaudflugten. Firmaudflugter er ikke noget man bestiller dagligt, og derfor kan markedet nemt virke uoverskueligt. Yderligere findes der et utal af aktører, der kan afholde firmaudflugter, så det kan være vanskeligt at differentiere de forskellige aktører – hvem matcher bedst jeres ønsker og behov? 

Det kan hurtigt gå hen og blive en tidskrævende opgave at finde den rette aktør. Men ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og vi matcher jer op med 3 aktører, der sikrer, at I får en fantastisk og uforglemmelig firmaudflugt.


Partnere til jeres firmaudflugt i hele Danmark

Vi har matchet virksomheder og aktører op i hele Danmark, og vi har været med til at skabe mindeværdige firmaudflugter på både Sjælland, Jylland samt Fyn, og i de største byer som Århus, København, Vejle, Ålborg, Odense, Herning – og mange flere. 

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker en firmaudflugt med fokus på teambuilding, adrenalin oplevelser, eller noget helt tredje. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra op til 3 aktører, der kan indfri jeres forventninger til en succesfuld firmaudflugt. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge en aktør og holde en vellykket firmaudflugt.

Firmaudflugter i hele Danmark, og i hele verden

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres firmaudflugt

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres firmaudflugt

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får