Julefrokost Horsens

Få 3 tilbud på jeres julefrokost i Horsens

Modtag tilbud på alt fra en let julefrokost buffetanretning ud af huset til den eksklusive full service oplevelse med femretters gourmet middag, bar og lækre drikkevarer, underholdning, musik og dans hele natten. Du modtager tilbud fra restauranter, hoteller, kroer, cateringkøkkener og eventbureauer i Horsens, som er tilpasset dine ønsker. Det sikrer dig, at du altid modtager en konkurrencedygtig pris, høj kvalitet samt sparer tid på planlægningen.

  • Spar tid på planlægningen
  • Opnå en god pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på julefrokoster i Horsens

Indsend en beskrivelse af jeres ønsker til en julefrokost i Horsens

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på julefrokoster i Horsens

Du vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Find nemt, hurtigt og uforpligtende stedet til jeres julefrokost i Horsens

Det skal være nemt at finde det helt rigtige sted, at holde jeres årlige julefrokost. Derfor samarbejder vi med et utal af restauranter, hoteller, kroer, cateringkøkkener og eventbureauer så vi altid kan levere 3 tilbud, som er tilpasset til jeres julefrokost forespørgsel. Det er 100% gratis og uforpligtende for jer, at modtage 3 tilbud på jeres julefrokost i Horsens ogdet sparer jer både tid, samt sikrer jer en konkurrencedygtig pris på jeres julefrokost. Vil du vide mere? Så se videoen med Christian, hvor han forklarer, hvor nemt det er.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Antal gæster og dato

Beskriv, hvor mange i forventer deltager i den årlige julefrokost. Derved kan vi finde et sted, som har kapaciteten til jer. Ligeledes bedes i beskrive datoen, hvor I ønsker at afholde julefrokosten, så vi kan sikre, at der er plads til jer på den ønskede dato.

Budget

Beskriv budgettet, så vi ved, hvor meget i vil investere i julefrokosten. Uanset om det er arrangøreren eller deltagerne, der betaler så er det en god idé, at have fastlagt et budget, som vi kan sikrer, at de 3 tilbud i modtager matcher det.

Præferencer

Ønsker i at være tæt på Horsens centrum eller ønsker i at være omgivet af smuk natur med udsigt udover Horsens fjord? Har i præferencer til (1) maden & drikkevarerne, (2) lokalet eller (3) underholdning og musik som live band eller DJ?

Tidspunkt og længde

Beskriv i hvilket tidsrum i ønsker, at julefrokosten i Horsens skal afholdes. Slutteligt er det værd at overveje om nogle af gæsterne kommer langvejs fra så det eventuelt vil være fordelagtigt med overnatningsmuligheder til dem på stedet.

Fordelene ved at benytte Eventbutler til jeres julefrokost i Horsens

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller ikke passer til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud som du modtager