Julefrokost Horsens

Find din julefrokost i Horsens 

Er du på opgaven, at skulle planlægge årets julefrokost i Horsens, så får du her overblik over mulighederne. Du kan nedenfor bruge filtreringen, som nemt og hurtigt kan vise dig de bedste bud på, hvad der kan passe til din julefrokost. Endvidere har du også mulighed for at udfylde vores formular med dine krav til julefrokosten, og så vil vi finde dig 3 tilbud på en julefrokost som efterlever netop dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til årets julefrokost i Horsens

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til din julefrokost i Horsens

Udfyld formularen med de kriterier og præferencer, du har for din julefrokost i Horsens. Det kunne f.eks. være om du har nogle specifikke krav til menuen.

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker

EventButler læser beskrivelsen igennem, og finder de tre steder, som passer til din beskrivelse. Herefter sendes din forespørgsel i udbud blandt de udvalgte.

De kontakter dig med deres idé til netop din julefrokost

Herefter vil du blive kontakt via e-mail eller telefon af de tre steder. Slutteligt vælger du selv, hvilken udbyder du synes, bedst lever op til det du forestiller dig for din julefrokost.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægning af julefrokosten i Horsens 

Hvad ønsker jeg for lokalet? 

Om man skal holde en julefrokost for et stort firma med mange gæster, eller om det f.eks. er studieklassen, som skal mødes, så kan man ønske forskellige ting for selve lokalet. Skal man holde en stor fest, kan behovet for sceneområde, gode højtalere, en større bar osv. være gode overvejelser inden julefrokosten. Skal man holde en mindre julefrokost i Horsens, kan det præge lokalet den anden vej, hvor man måske ønsker sig et lokale, som er en smule mindre og mere intimt og evt. blandt andre gæster.

Hvordan skal menuen være? 

Der er forskel på, hvad man ønsker sig for menuen til en julefrokost. Mange vælger en traditionel julemenu, men det kan også være at du ønsker en mere moderne udgave af den klassiske danske julemenu. Til din julefrokost i Horsens er mulighederne mange, uanset om man er til det ene eller andet. Derudover kan man også overveje, om man ønsker sig mad direkte fra fx hotellet, restauranten eller kroen man er på, eller om man ønsker noget catering.

Hvilke omgivelser ønsker jeg for julefrokosten i Horsens? 

En julefrokost byder tit på blandt andet snaps, gløgg, vin og andre drikkevarer, som gør at deltager ikke kan sætte sig i en bil og køre hjem fra julefrokosten. Derfor kan det være værd at overveje, hvilke omgivelser julefrokosten skal afholdes i, og om der er muligheder for at benytte offentlig transport, så man kan komme sikkert hjem. Endvidere er det også muligt at finde lokaler eller område hvor man kan tilbyde sine gæster overnatning, enten på stedet hvor julefrokosten i Horsens bliver afholdt, eller at man vælger en lokation, som er tæt på overnatningsmuligheder. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer