Eventbutler logo

Find din julefrokost i Horsens

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til din julefrokost i Horsens

Udfyld formularen med de kriterier og præferencer, du har for din julefrokost i Horsens. Det kunne f.eks. være om du har nogle specifikke krav til menuen.

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker

EventButler læser beskrivelsen igennem, og finder de tre steder, som passer til din beskrivelse. Herefter sendes din forespørgsel i udbud blandt de udvalgte.

De kontakter dig med deres idé til netop din julefrokost

Herefter vil du blive kontakt via e-mail eller telefon af de tre steder. Slutteligt vælger du selv, hvilken udbyder du synes, bedst lever op til det du forestiller dig for din julefrokost.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Planlægning af julefrokosten i Horsens

Hvad ønsker jeg for lokalet? 

Om man skal holde en julefrokost for et stort firma med mange gæster, eller om det f.eks. er studieklassen, som skal mødes, så kan man ønske forskellige ting for selve lokalet. Skal man holde en stor fest, kan behovet for sceneområde, gode højtalere, en større bar osv. være gode overvejelser inden julefrokosten. Skal man holde en mindre julefrokost i Horsens, kan det præge lokalet den anden vej, hvor man måske ønsker sig et lokale, som er en smule mindre og mere intimt og evt. blandt andre gæster.

Hvordan skal menuen være? 

Der er forskel på, hvad man ønsker sig for menuen til en julefrokost. Mange vælger en traditionel julemenu, men det kan også være at du ønsker en mere moderne udgave af den klassiske danske julemenu. Til din julefrokost i Horsens er mulighederne mange, uanset om man er til det ene eller andet. Derudover kan man også overveje, om man ønsker sig mad direkte fra fx hotellet, restauranten eller kroen man er på, eller om man ønsker noget catering.

Hvilke omgivelser ønsker jeg for julefrokosten i Horsens? 

En julefrokost byder tit på blandt andet snaps, gløgg, vin og andre drikkevarer, som gør at deltager ikke kan sætte sig i en bil og køre hjem fra julefrokosten. Derfor kan det være værd at overveje, hvilke omgivelser julefrokosten skal afholdes i, og om der er muligheder for at benytte offentlig transport, så man kan komme sikkert hjem. Endvidere er det også muligt at finde lokaler eller område hvor man kan tilbyde sine gæster overnatning, enten på stedet hvor julefrokosten i Horsens bliver afholdt, eller at man vælger en lokation, som er tæt på overnatningsmuligheder. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement