Julefrokost med overnatning

Find stedet til din julefrokost med overnatning 

Skal I holde en julefrokost, og ønsker du, at deltagerne skal kunne overnatte efterfølgende? Så få her et overblik over de steder, som kan være en mulighed for jer. I din søgning filtrerer du efter, hvilke kriterier i har til stedet, og herefter får du en oversigt over de steder, som passer til dine behov og ønsker i dit område. Hvis du mangler inspiration eller ideer, tilbyder vi yderligere at indhente op til tre tilbud til dig, som møder dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din julefrokost med overnatning i København

Udvalgte steder til din julefrokost med overnatning i Odense

Udvalgte steder til din julefrokost med overnatning i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine forventninger til julefrokosten

Send en forespørgsel til os, hvor du beskriver hvilke ønsker, behov og krav du har til jeres julefrokost med mulighed for overnatning.

Vi finder de bedste bud, til at opfylde dine ønsker

Vi vil hurtigst muligt gennemgå din forespørgsel og udvælge tre julefrokoststeder med overnatning, som kan tilbyde lige det, I efterspørger.

De kontakter dig med deres bud på din julefrokost med overnatning

I løbet af få dage vil du modtage tre tilbud fra steder, som kan imøde komme ønsket om en julefrokost med overnatning, enten per mail eller telefon. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din julefrokost med overnatning

Overnatning på stedet eller i nærheden? 

Der er forskellige muligheder angående overnatning til en julefrokost. Overnatning samme sted som I afholder jeres julefrokost er én mulighed. Der er dog oftest flere muligheder for jer, hvis I er åbne for, at overnatningen ikke nødvendigvis er samme sted som julefrokosten, men blot i nærheden af stedet i afholder julefrokosten.

Hvilket tidsrum er optimalt og hvad med dagen efter? 

Når man holder en julefrokost med overnatning, er det en god ide at have et tidsrum for, hvornår festen starter og slutter. En fordel ved fælles overnatning er, at dine gæster ikke skal tænke på, hvordan de kommer hjem og kan derved give den gas til jeres julefrokost. Endvidere når der er overnatning med til festen, er der rig mulighed for at finde steder, som sørger for morgenmad til dagen efter, såfremt dette ønskes.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer