Julefrokost i Nordjylland

Afhold årets julefrokost i Nordjylland

Julen er hjerternes fest, og en tid hvor vi kommer hinanden ved. Ønsker du at sammensætte den perfekte julefrokost, men er du i tvivl om, hvor festlighederne skal foregå? Du har i filtreringen herunder mulighed for at finde de steder i Nordjylland som opfylder ønskerne til netop din julefrokost. Endvidere har du mulighed for, at udfylde formularen og derefter modtage et tilbud fra de 3 steder, som kan efterleve dine krav til din julefrokost i Nordjylland.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din julefrokost i Nordjylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Indsend ønskerne til din julefrokost i Nordjylland. Det kan være vedr. rammerne, menuen eller ønske om underholdning.

Vi finder de bedst bud ud fra dine ønsker

EventButler gennemgår dine behov og finder op til 3 steder i Nordjylland, som ønsker at afholde din julefrokost.

De kontakter dig med deres løsning til jeres julefrokost i nordjylland

Endeligt vil du blive kontaktet af tre steder, som vil afgive deres tilbud, som herefter vil tage den direkte dialog med jer, omkring hvad de kan tilbyde. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlægning af din julefrokost i Nordjylland

Hvad skal der stå på menuen?

Den klassiske julemenu med sild, fiskefilet, flæskesteg, kartofler, brun sovs mm. vil naturligvis være at finde, men det er også muligt at vælge en mere moderne fortolket julefrokost. Når beslutningen om, hvilken slags mad du ønsker er taget, kan du overveje om du foretrækker mad ud-af-huset eller fra afholdelsesstedet selv. 

Ønskes der underholdning, musik eller anden form for morskab? 

I forhold til underholdning, kan det både være aktiviteter planlagt på egen hånd i form af sjove lege, konkurrencer mm., men du kan også vælge underholdning i form af stand-up, øl-/vin-smagning, kunstner/musiker, foredrag osv. Ønskes der musik kan dette også ske fra egen hånd eller bookes via et eventbureau. 

Hvad koster den perfekte julefrokost i Nordjylland? 

Prisen på den perfekte julefrokost i Nordjylland kan variere meget, da det i høj grad afhænger af ens præferencer. Ønsker man en julefrokost med lokation væk fra støj og larm, kan man finde det til et rigtig fint budget. Men foretrækker man at komme længere ind til midtbyen, eksempelvis i Aalborg, vil priserne se lidt anderledes ud og ligge på omkring 700-800 kr., inkl. service, forplejning og en fantastisk julemenu med det hele. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer