julefrokost nordjylland

Få 3 tilbud på jeres julefrokost i Nordjylland

Hos EventButler samarbejder vi med en række restauranter, hoteller, kroer, cateringkøkkener og eventbureauer i Nordjylland, derfor kan vi altid levere tilbud på alt fra en let julebuffet ud af huset til den helt store eksklusive julefrokost med fri mad og drikke, underholdning og musik og dans hele aftenen.
Vi finder de 3 steder, der bedst passer til jeres forespørgsel og ønsker og sikrer, at i nemt finder det rigtige sted til jeres julefrokost i Nordjylland.

  • Spar tid på planlægningen
  • Opnå en god pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Modtag tilbud indenfor 72 timer

5 stjerner på Trustpilot

Bl.a. omtalt i:

nemt henter du tilbud på julefrokoster i Nordjylland

Indsend en beskrivelse af jeres krav til jeres julefrokost i Nordjylland

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

I modtager op til 3 unikke tilbud på jeres julefrokost i Nordjylland

I vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk Julefrokost

Det skal være nemt at finde stedet til jeres julefrokost i Nordjylland

Det at planlægge en julefrokost kræver mange timers planlægning uanset om man planlægger familiejulefrokosten eller firmajulefrokosten. Det vil vi hos EventButler gerne komme til livs, ved at gøre det nemt, gratis og uforpligtende at modtage tilbud fra 3 steder i Nordjylland, der imødekommer jeres forespørgsel. Vi samarbejder med et utal af restauranter, hoteller, kroer, cateringkøkkener og eventbureauer i det nordjyske, der kan give tilbud på alt fra en let julebuffet til den eksklusive gourmet oplevelse for tusinde deltagere.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Antal deltagere, dato samt tidspunkt?

Først skal i have fundet ud af, hvor mange der kan deltage i julefrokosten, samt hvilken dato flest af deltagende kan deltage. Dertil anbefaler vi at gøre brug af Doodle. Yderligere skal i beskrive, hvad tid i ønsker at ankomme samt forlade stedet.

Hvad er budgettet?

Uanset om i skal holde en julefrokost for familien, vennerne eller i forbindelse med firmaet, så er det vigtigt at få forventningsafstemt et budget til afholdelse af julefrokosten.

Præference for mad og drikke?

Beskriv, hvis nogle af deltagerne har allergier eller er veganere, så stederne kan inkludere en alternativ jule-menu til dem. Beskriv også, hvis i ønsker drikkevarer ad libitum under hele julefrokosten eller dele af julefrokosten.

Præference for omgivelserne?

Til julefrokosten i Nordjylland bedes i beskrive om i ønsker at være tæt på centrum som Aalborg centrum og Jomfru Ane Gade eller om i foretrækker, at være omgivet af smuk natur tæt på for eksempelvis Vestkysten, Østkysten eller Himmerland.

Præference for underholdning og musik?

Flere og flere efterspørger underholdning og musik som en del af deres julefrokost i det nordjyske. Underholdning og musik sætter lidt ekstra gang i festen, og det kan enten være i form af en stand-up komiker, DJ eller live-band.

Overnatningsmuligheder?

Hvis der kommer mange gæster langvejs fra, kan det være fordelagtigt at overveje om stedet i skal være, skal kunne tilbyde overnatning.

Fordelene ved at benytte Eventbutler til jeres julefrokost i Nordjylland

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres julefrokost

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får