Eventbutler logo

Find stedet til årets julefrokost i Viborg

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres ønsker til stedet i Viborg

Beskriv dine ønsker i formularen for din julefrokost i Viborg. Det kunne f.eks. være ønsker til størrelsen på lokalet, eller diverse krav til menuen.

Vi finder de bedste til netop jeres julefrokost

EventButler undersøger dine muligheder, hvortil de tre bedste steder vil kontakte dig, med deres bedste tilbud. 

De kontakter jer med deres bud, baseret på jeres ønsker

Du modtager tilbuddene per mail eller telefon, hvorefter du selv vurderer, hvilket du vil benytte dig af.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser til en julefrokost i Viborg

Hvor længe skal festen varer?

Om julefrokosten skal vare hele natten, til midnat, eller måske det er en eftermiddag/aften julefrokost, kan det have stor betydning for, hvilket sted der vil være optimalt for din julefrokost i Viborg. Nogle steder, især inde i byen, kan have et bestemt sluttidspunkt, hvor stedet lukker. Derfor kan man med fordel overveje, hvor længe festen skal varer, og derefter overveje lokation for julefrokosten i Viborg.

Hvor mange deltager i julefrokosten?

Skal du stå for en julefrokost for under 20 gæster, eller måske over 300, så er behovene ofte forskellige. Først og fremmest skal lokalet naturligvis passe til antal gæster, og have den rette størrelse. Derefter kan man overveje, om der i en stor forsamling er brug for sceneområde, mikrofon og højttalere. Til mindre julefrokoster med færre gæster, er det dog også muligt, at der er et ønske om et mindre lokale, hvilket kan gøre julefrokosten mere intim og hyggelig.

Hvor skal vi have mad og drikke fra?

Der er flere forskellige muligheder for mad og drikke. Nogle vælger mad fra fx hotellet, restauranten, kroen osv, som de er på. Andre vælger catering, og mad ud af huset. Oftest vil catering løsningen være den bedste løsning, såfremt julefrokosten afholdes i et forsamlings hus eller andet sted som ikke har eget køkken. I forhold til drikkevarer er det forskelligt hvad man foretrækker. Til nogle julefrokoster betaler arrangørerne selv, ved andre betaler man efter et bestemt klokkeslæt. Der er fordele og ulemper ved alle valg. Fordelene ved, at den frie bar lukker på et forudbestemt tidspunkt kan være, at det ofte vil være mindre omkostningstungt, hvorimod den frie bar hele natten vil kræve mere fra budgettet. Med fri bar er fordelene dog også, at gæsterne måske i højere grad vil være med til at give festen liv hele natten.

Hvad er budgettet for en julefrokost i Viborg?

En julefrokost i Viborg kan koste alt lige fra under 100 kroner, til over 1.000 kr. per kuvert. Det kommer meget an på lokalet man vælger, hvilken løsning man ender med i forhold til drikkevarer, og hvor man beslutter at få mad fra. På den måde kan man selv være med til at påvirke, hvor meget julefrokosten i Viborg skal koste, alt efter hvilke beslutninger man tager.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement