Eventbutler logo

Find og book årets julefrokost 2022

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din ønsker til jeres julefrokost

Udarbejd en mindre beskrivelse af, hvad du ønsker og forventer til din ideelle julefrokost. Du kan bl.a. nævne krav til menuen, underholdning, rammerne mv.

Vi finder de bedste til jeres julearrangement

Vi researcher markedet, og finder de bedste steder eller arrangementer for netop jeres julefrokost.

Du kontaktes med tre bud på en julefrokost

Efter få dage vil du modtage tilbud fra op til tre arrangører, som imødekommer jeres ønsker og krav (per telefon eller mail). 

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Planlægning af årets julefrokost

Hvad kan underholdning til en julefrokost være?

Underholdning til en julefrokost kan være mange ting. Der er mulighed for små, billige og sjove lege, som man selv kan lave. Såsom en quiz, hvor i blandt andet kan benytte Kahoot, som har en masse quizzes tilgængelige på deres platform, men hvor du også kan lave din egen interne quiz. Der er også mulighed for at hyre nogle til at komme og underholde eller optræde. Dette kunne både være en komiker, en tryllekunstner eller et band.

Hvordan skal maden serveres til jeres julefrokost?

Buffet er en nem og billig løsning. Der vil hele tiden blive fyldt op, og gæsterne kan tage lige så mange gange, som de ønsker. Portionsanretning er en mere elegant løsning, men også en lidt dyrere, hvis det er et større arrangement. Yderligere er det en god idé, at have overvejet hvilken slags mad i ønsker. Er det en traditionel julemad eller ønsker i en nyfortolket julemenu?

Hvordan er tidsrummet for en julefrokost?

Nogle julefrokoster foregår om dagen, andre om aftenen og nogle er et heldags arrangement. En julefrokost udelukkende med mad og drikkelse, ser vi ofte starte i tidsrummet 17:00-18:30. Hvorimod en julefrokost med nogle aktiviteter i løbet af dagen, strækker sig over et længere tidsrum for eksempel kl. 12:00-01:00. 

Hvilke omgivelser ønsker I til jeres julefrokost?

Der kan være stor forskel på, hvor man ønsker at julefrokosten skal afholdes, samt hvilke omgivelser der foretrækkes. Det kan være, at i ønsker plads til dansegulv, stort udendørs areal eller andet. Det burde også overvejes hvorvidt man ønsker overnatningsmuligheder tæt på lokationen for julefrokosten.

Hvad koster en julefrokost?

Dette varierer meget, grundet den store forskel på antal deltagere, lokation, tidsrum og meget mere. Det er en god ide at overveje et budget, inden i begynder planlægningen. Det op til dig at definere, hvad der skal indgå i tilbuddene som anmoder om fra forskellige arrangører. For eksempel om drikkevare skal indregnes i budgettet eller skal betales af deltagerne på selve dagen. Ud fra de mange julefrokoster vi har formidlet, ligger et typisk budget for en julefrokost pr. kuvert på 700,- til 1.100,- kr. Det skal dog igen nævnes, at geografisk placering og antal deltager, har stor betydning.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement