Julefrokost

Få 3 uforpligtende tilbud på jeres julefrokost

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at jeres julefrokost bliver af høj kvalitet og til den bedste pris – Vi dækker hele Danmark

nemt henter du tilbud på jeres julefrokost fra restauranter, kroer og hoteller

Indsend en kort beskrivelse af ønskerne til
jeres julefrokost

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres julefrokost

I vælger ét af de 3 tilbud og holder en fantastisk julefrokost

Det skal være overskueligt og nemt
at planlægge julefrokosten

Julefrokosten bliver ofte betegnet som årets fest, og vi ved, hvor vigtigt det er, at julefrokosten lever op til alle jeres forventninger. Hos EventButler matcher vi jeres ønsker og behov op med 3 professionelle aktører, der kan skabe og levere det perfekte event for netop jer. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende at modtage 3 tilbud på årets julefrokost.

Vores brugere er glade for os

Julefrokoster i alle størrelser og til alle behov

Vi kan servicere julefrokoster i alle størrelser. Vi har en stor aktørbase med mere end 500 anerkendte aktører i Danmark, der kan servicere jeres julefrokost uanset størrelse, lokation og budget. Vi har ekspertise med alle former for julefrokoster såsom diverse firmajulefrokoster, julefrokoster med mulighed for overnatning såvel som magiske julefrokoster på kroer, hoteller og restauranter.

Julefrokoster i hele Danmark

Vi matcher jer op med aktører i hele Danmark, og vi har været med til at skabe fantastiske og sjove julefrokoster rundt omkring i hele landet. Vi har især holdt mange julefrokoster i København, Århus, Odense, Ålborg og Herning. Men vi er også kendt i de mindre byer. 

Mulighederne for jeres næste julefrokost er derfor uendelige. Uanset om I ønsker en julefrokost på et fortryllende slot, en lækker restaurant, et hotel, en natklub eller noget helt femte. EventButler matcher jer op med 3 aktører i jeres område, som kan levere en fantastisk julefrokost, der er skræddersyet til netop jer. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et tilbud og holde en magisk julefrokost.


Fantastiske julefrokoster i sent vil glemme

En julefrokost er ofte årets fest. Vi holder selv julefrokost hvert år, og vi ved, hvor vigtigt det er, at aftenen går op i en højere enhed. Hos EventButler har vi en vision om at gøre det nemmere for både private og virksomheder at holde julefrokoster med succes ude af huset. 

Vi matcher jer op med 3 aktører, som vil gøre deres ypperste for, at I får en uforglemmelig og vellykket julefrokost. Vi har skabt minder i det meste af Danmark, og bare lige for at nævne et par byer, er det blandt andet Køge, Roskilde, Kødbyen, Vejle, Randers, Kolding, Silkeborg, Viborg, Slagelse, Holbæk, Fredericia, Holstebro, Sønderjylland, Nordsjælland, Lyngby, Amager, Nordjylland, Østerbro, Sjælland og mange flere. Ønsker du at modtage 3 tilbud på jeres næste julefrokost, skal du blot udfylde formularen, som du kan finde på nedenstående link.


Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres julefrokost

Spar tid

Du sparer tid på at finde og kontakte
forskellige aktører, som ikke har tid eller mulighed for at indfri netop jeres ønsker til julefrokosten

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikre dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du modtager