Konference Odense

Find stedet til din konference i Odense 

Skal du afholde en konference i Odense, og har brug for det rigtige konferencelokale, så får du her på siden overblikket. Du kan starte din egen søgning ved at benytte filtreringen herunder, som vil vise de steder, der passer på din søgning, ud fra de valgte kriterier. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, hvor vi så finder de 3 konferencesteder, som efterlever dine krav. De 3 konferencesteder i Odense kontakter dig direkte, hvortil du selv bestemmer, hvem der er mest relevant for dig.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din konference i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine forventninger til din konference i Odense

Giv en kort beskrivelse af dine præferencer til konferencen i Odense. Det kunne bl.a. være ønsker til forplejning til dine kursister under konferencen.

Vi finder de bedste udbydere til at hjælpe dig

Vi researcher markedet i Odense, og finder de tre konferencesteder, som både passer på dine behov og ønskede dato.

De kontakter dig med et bud på afholdelse af din konference

De tre konferencesteder kontakter dig via mail eller telefon, hvorefter du vælger hvilket af konferencestederne i Odense, som du ser mest interessant. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Ønsker til din konference i Odense

Varer konferencen over flere dage?

En konference med en overnatning eller flere kræver ofte lidt mere planlægning, end en konference på et par timer. Skal konferencegæsterne tilbydes overnatning, kan det tit give god mening at afholde konferencen på et konferencecenter eller konferencehotel. Det er dog ikke en nødvendighed, da man ofte kan finde noget overnatning nærliggende. Dette kan både være i form af kroer, hoteller, hostels o.lign. Derfor er det en god idé at have varighed på plads, før andre dele af planlægningen fastlægges.

Hvor mange deltagere kommer der til konferencen?

Til en konference kan der ofte være forskellige behov, alt efter hvor mange deltagere der er med. Et lokale kan fx både føles for stort at sidde i, men også for småt. Derfor kan det være vigtigt, at størrelsen på lokalet passer. Derudover kan antal deltagere også have betydning for, hvordan sceneområdet er opbygget. Er man en lille forsamling til konferencen, behøver man måske ikke det helt store sceneområde. Er man derimod en stor forsamling, kan en forhøjet scene, mikrofon og højttalere være at foretrække.

Hvor i Odense ønskes konferencen afholdt?

Man kan både afholde konferencen i Odense, men også i nærområdet omkring Odense. Er det en konference som varer et par timer, kan det være nemt og overskueligt for konference gæsterne at være inde i byen, hvor mulighederne for offentlig transport er hurtigt. Er konferencen derimod over flere dage, kan det være behageligt at finde et sted til konferencen lidt udenfor Odense. Det kan både give fordele som gode parkeringsmuligheder, direkte adgang til udearealer, og mere rolige omgivelser.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer