Eventbutler logo

Find et konferencecenter til din konference i Vejle

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til konferencen

Giv en kort og præcis beskrivelse af dine ønsker til din konference i Vejle. Det kunne f.eks. være krav til forplejning under konferencen.

Vi finder de bedste konferencecentre til dig

Vi læser efterspørgslen igennem, undersøger markedet og finder de tre steder, som vil passe bedst til din konference. 

De kontakter dig med deres bud på din konference i Vejle

Herefter bliver du kontaktet med tilbud af de tre konferencesteder i Vejle via mail eller telefon, som matcher konference. 

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Gode overvejelser inden konferencen i Vejle

Hvor i Vejle vil du afholde konferencen? 

Vejle tilbyder konferencelokaler både i byen, og i nærområdet. Det kan være meget individuelt, hvad der er brug for, når man skal afholde en konference. Nogle konferencer varer en hel dag, og måske endda over flere dage. Til sådanne konferencer kan det være behageligt, at man er i nogle gode omgivelser som fx skov, vand, grønne områder eller måske byliv. Alt efter hvor lang konferencen er, kan man overveje, hvor det vil give mening at afholde den. 

Hvad er der behov for ved sceneområdet? 

Om I bliver 20 eller 300 konferencegæster, kan have stor betydning for, hvad der er brug for ved sceneområde. Ved store konferencer kan det være behageligt for taleren med mikrofon og højttalere, så det er nemt at kommunikere ud til konferencegæsterne. Måske en hævet scene kan være en fordel, så alle gæsterne kan se taleren. Derudover er der også konferencelokaler opbygget som auditorium, hvilket der også foretrækkes til nogle konferencer. 

Skal der tilbydes forplejning under konferencen? 

Ofte er der kaffe og lette snacks til rådighed under en konference. Skal man derimod være der over flere timer eller dage, kan det blive nødvendigt at konference gæsterne får tilbudt flere måltider. Bliver konferencen afholdt på et hotel, i et konferencecenter, på en kro mv., er der ofte mulighed for mad og drikke i de tilknyttede restauranter. Det er derfor værd for dig at overveje varigheden af din konference, så du sikrer dig, at dine gæster får det optimale ud af konference.

Skal gæsterne tilbydes overnatning? 

Nogle konferencer varer over flere dage, eller slutter sent om aftenen. I forbindelse med dette kan der tilbydes overnatning på stedet, eller i nærområdet. Er konferencen og overnatningsmulighederne ikke samme sted, kan man overveje at finde et hotel, kro eller hostel som er let at komme til, uanset om de ankommer til fods eller med offentlig transport. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement