Konference

Få 3 uforpligtende tilbud på jeres næste konference

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at jeres konference bliver af høj kvalitet og til den bedste pris

nemt henter du tilbud på jeres konference

Indsend beskrivelse af
jeres konference

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på jeres konference

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk konference

Det skal være overskueligt og nemt
at holde en god konference

En konference er ofte en større begivenhed for en virksomhed, og der bliver ofte allokeret en del ressourcer til at sikre, at konferencen foregår fejlfrit og bliver fantastisk og uforglemmelig for deltagerne. For at sikre, at jeres konference opfylder disse ønsker, matcher vi jer op med aktører, der er specialister i afholdelse af konferencer, uanset om I har behov for et kursuscenter / konferencecenter, konference med overnatning, mødelokaler eller lignende konferencefaciliteter. Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt for jer at finde en partner, der kan hjælpe jer afholde en fantastisk konference. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende jer at modtage 3 tilbud på jeres konference.

Vores brugere er glade for os

Hold en fantastisk konference uanset størrelse, antal mennesker og budget

Konference I alle størrelser og til alle behov

Vi kan servicere konferencer i alle størrelser og i hele Danmark. Vi har en aktørbase med mere end 500 samarbejdspartnere, der kan servicere jeres konference uanset størrelse, lokation og budget. Vi har ekspertise med diverse ønsker og behov til konferencer, som blandt andet konferencecenter & kursussteder, konference med overnatning, konferenceophold, konferencelokaler & kursuslokaler og lignende konferencefaciliteter. 

Konference i de rigtige omgivelser

Det at vælge de rigtige faciliteter til en konference, kan for de fleste godt være svært, da det for mange ikke er en opgave de ofte skal håndtere. Yderligere, findes der flere tusinde aktører på markedet, der alle kan hjælpe med jeres konference.

Derfor kan det være utroligt tidskrævende at finde de rigtige omgivelser og eller faciliteter til jeres konference. Ved brug af EventButler udfylder du blot formularen, og så matcher vi jer op med 3 partnere, der sikrer, at I får en fantastisk konference i de rette omgivelser og med de rigtige faciliteter.


Konferencer i hele Danmark

Vi har matchet virksomheder op med aktører, der har hjulpet dem og serviceret deres konference i hele Danmark. Vi er stolte af at være med til at skabe fantastiske og uforglemmelige konferencer og har gjort dette på både Sjælland, Fyn og Jylland. 

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker en konference i København, Århus, Odense, Ålborg, Fredericia, Vejle, Kolding, Roskilde, Slagelse eller noget helt tiende. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra 3 aktører, der kan tilfredsstille jeres forventninger til jeres konference. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et af de 3 tilbud og derefter afholde en fantastisk konference.

Konferencer i hele Danmark

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres konference

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres konference

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikre dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får