Konference

Find stedet til din konference

At skulle planlægge en hel konference, kan være en større opgave. Du kan her på siden begynde din egen søgning, ved at gøre brug af filtreringen nedenfor. Du vil derefter få et overblik, over de steder som kan leve op til dine ønsker. Du kan også benytte dig af vores tilbudsformular, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud, fra de konferencesteder, som bedst kan efterleve dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din konference i København

Udvalgte steder til din konference i Århus

Udvalgte steder til din konference i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv din konference

Indsend formularen med en kort beskrivelse, af de ønsker du har til din konference. Det kan bl.a. være ønsker til antal lokaler, forplejning under konferencen eller krav til overnatningsmuligheder.

Vi finder de bedste konferencelokaler til dig

Vi matcher dine ønsker med de bedste konferencefaciliteter i dit område.

De kontakter dig med deres bud på din konference

De 3 udvalgte steder kontakter dig, og kommer meres deres tilbud på din konference, hvorefter du selv kan bestemme, om et af tilbuddene giver mening for dig, at gå videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved planlægningen af en konference

Hvor mange lokaler har du brug for?

Såfremt du skal holde en konference, kan det være en god idé at overveje, om du har brug for flere lokaler ene ét. Dette kan særligt være relevant, hvis du afholder en stor konference, hvor der skal være mulighed for, at dine deltager kommer ud i mindre rum, for at diskutere et af de emner, som har været oppe på konferencen.

Skal der være forplejning til din konference?

Du kan med fordel overveje, om der skal være forplejning tilgængeligt, ved din konference. Dette kan bl.a. være drikkevarer på bordene, når mødet afholdes, mulighed for noget at spise i pauserne eller diverse snacks mv. Såfremt din konference skal forløbe sig over en hel dag, kan du også vurdere hvorvidt, der skal være måltider inkluderet, eller om dine deltagere selv skal sørge for dette.

Hvilke tilknyttede faciliteter skal der være til din konference?

Slutteligt, kan du tage stilling til, om du kræver noget specielt, til din konference. Skal konferencen vare over flere dagen, og har du brug for overnatning, til dine deltagere, kan det overvejes at anvende et konferencehotel. På den måde afholde konferencen samme sted, som dine deltager overnatter. Derudover ønskes det af nogen, at der eksempelvis tilbydes en aftenmenu i restauranten, muligheder for fitness, eller gode udendørs områder, som byder op til eksempelvis en gå, løbe -eller cykeltur.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer