Konferencedøgn

Afhold et konferencedøgn

Her på siden har du mulighed for at finde det helt rigtige sted til din konference. Du kan nedenfor søge blandt de forskellige steder, hvor du også har mulighed for at læse mere, samt se billeder fra stederne. Har du brug for hjælp til at finde det rigtige sted til dit konferencedøgn, kan du udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi indhenter op til 3 tilbud baseret på din beskrivelse.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit konferencedøgn i København

Udvalgte steder til dit konferencedøgn i Århus

Udvalgte steder til dit konferencedøgn i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv forventningerne til dit konferencedøgn

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dine krav til din konference. Det kunne f.eks. være omgivelser, forplejning og diverse tekniske behov.

Vi finder de konferencesteder, som matcher dine behov

Vi matcher din forespørgsel med de 3 konferencecentre, som bedst kan imødekomme ønskerne til din konference.

De kontakter dig med deres bud på dit konferencedøgn

Nu vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de konferencesteder, som bedst kan leve op til dine ønsker.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg dit konferencedøgn

Hvor mange deltager i din konference?

Det kan være relevant for dig at overveje, hvor mange deltagere du forventer til din konference, da det kan være være vigtigt at forventningsafstemme med konferencestedet, så du kan være sikker på, at der er plads til alle deltagerne. Yderligere er det vigtigt, at du overvejer hvilken værelsesfordeling du har brug for, da det ikke er ligegyldigt, om du primært har brug for enkelt- eller dobbeltværelser.

Hvad er dine tanker til forplejningen?

Det kan være vigtigt at overveje, om du har nogle specifikke krav til forplejningen under din konference. Det kan f.eks. være ønsker til menuen, såfremt du er blevet gjort opmærksom på, at nogle af dine deltagere har specielle behov, hvilket kunne være, hvis der er allergikere eller veganere iblandt deltagerne. Du kan også overveje, om du ønsker forplejning mens konferencen står på, hvilket kunne være lidt frugt eller snacks, da dette ville sikre, at dine deltagere ikke går sukkerkold.

Hvad indeholder et typisk konferencedøgn?

Såfremt din konference har en længere tidsplan, kan det give mening for dig at overveje, om du skal planlægge den over flere dage. Ved valg af et konferencedøgn, får du mulighed for at luft i tidsplanen, hvilket vil give et mindre stramt program, da du har mulighed for at afholde det fulde program over to dage. I den typiske konferencedøgnspakke vil der ofte være inkluderet drikkevarer som kaffe, te og vand under dit arrangement, samt morgenmadsbuffet, frokostbuffet, aftensmad og morgenmad på dag 2.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer