Eventbutler logo

Find konferencehoteller i Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til hotel og konferencefaciliteter

Udfyld formularen og giv en kort beskrivelse af dine behov og ønsker til konferencehotellet. Du kan bl.a. nævne ønsker til forplejning, krav til teknisk setup, tidsrum mv.

Vi finder de bedste udbydere udefra dine krav

EventButler læser beskrivelsen igennem og undersøger, hvilke tre konferencehoteller, der matcher dine præferencer bedst. Herefter sendes din forespørgsel i udbud blandt de udvalgte.

De kontakter dig med deres kompetencer som konferencehotel

Dernæst vil du blive kontaktet via e-mail eller telefon af de tre konferencehoteller, som ønsker at give et tilbud. Herefter får du mulighed for at vælge det tilbud, som du synes bedst om. 

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Valg af konferencehotel

Placering af konferencehotellet 

Det er en god idé at overveje, hvor det vil være optimalt for jer og jeres deltagere at konferencehotellet ligger placeret. Sjældent er det ikke uden betydning, om det er i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Her bør man overveje, hvor størstedelen af deltagerne til konferencen kommer fra i landet. Desuden kan det også have betydning, om konferencehotellet ligger tæt på f.eks. en togstation eller lufthavn, således det er let tilgængeligt for deltagerne.  

Hvad skal konferencehotellet kunne tilbyde?

Inden man booker et konferencehotel er det vigtigt at gøre sig overvejelser omkring, hvad hotellet skal kunne tilbyde. Hvor store lokaler har man eksempelvis behov for? Det afhænger som regel af, hvor mange personer der skal være i lokalet - men også om opsætning af stole og borde, alt efter hvilke præferencer man har til dette. Derudover, er det en god idé at gøre sig tanker om, hvad man har brug for ift. skærm, lys og lyd og andet teknisk udstyr.

Hvilken forplejning har man brug for?

Til en konference er der oftest brug for forplejning. Derfor er det ikke uvæsentligt at tage stilling til, hvilken og hvor meget forplejning man ønsker under konferencen. Hvis deltagerne til konferencen er overnattende gæster på hotellet, kan det også være en god idé, at der er arrangeret mad til dem før og efter konferencen. Det kunne f.eks. være aftensmad efter konferencen er slut og morgenmad næste morgen, inden konferencen går i gang igen. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement