Konferencehotel

Find konferencehoteller i Danmark

Står du med opgaven at finde et konferencehotel? Så få her det perfekte overblik. Start søgningen nedenfor, hvor du kan læse om konferencehotellerne, se prispakker, se billeder og kan anmode de enkelte konferencesteder direkte om et tilbud. Du har også mulighed for at udfylde tilbudsformularen med dine behov og ønsker. Efterfølgende vil du modtage tre uforpligtende tilbud fra konferencehoteller, som matcher dine beskrivelse af jeres konference.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencehoteller i København

Udvalgte konferencehoteller i Odense

Udvalgte konferencehoteller i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til hotel og konferencefaciliteter

Udfyld formularen og giv en kort beskrivelse af dine behov og ønsker til konferencehotellet. Du kan bl.a. nævne ønsker til forplejning, krav til teknisk setup, tidsrum mv.

Vi finder de bedste udbydere udefra dine krav

EventButler læser beskrivelsen igennem og undersøger, hvilke tre konferencehoteller, der matcher dine præferencer bedst. Herefter sendes din forespørgsel i udbud blandt de udvalgte.

De kontakter dig med deres kompetencer som konferencehotel

Dernæst vil du blive kontaktet via e-mail eller telefon af de tre konferencehoteller, som ønsker at give et tilbud. Herefter får du mulighed for at vælge det tilbud, som du synes bedst om. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af konferencehotel

Placering af konferencehotellet 

Det er en god idé at overveje, hvor det vil være optimalt for jer og jeres deltagere at konferencehotellet ligger placeret. Sjældent er det ikke uden betydning, om det er i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Her bør man overveje, hvor størstedelen af deltagerne til konferencen kommer fra i landet. Desuden kan det også have betydning, om konferencehotellet ligger tæt på f.eks. en togstation eller lufthavn, således det er let tilgængeligt for deltagerne.  

Hvad skal konferencehotellet kunne tilbyde?

Inden man booker et konferencehotel er det vigtigt at gøre sig overvejelser omkring, hvad hotellet skal kunne tilbyde. Hvor store lokaler har man eksempelvis behov for? Det afhænger som regel af, hvor mange personer der skal være i lokalet – men også om opsætning af stole og borde, alt efter hvilke præferencer man har til dette. Derudover, er det en god idé at gøre sig tanker om, hvad man har brug for ift. skærm, lys og lyd og andet teknisk udstyr.

Hvilken forplejning har man brug for?

Til en konference er der oftest brug for forplejning. Derfor er det ikke uvæsentligt at tage stilling til, hvilken og hvor meget forplejning man ønsker under konferencen. Hvis deltagerne til konferencen er overnattende gæster på hotellet, kan det også være en god idé, at der er arrangeret mad til dem før og efter konferencen. Det kunne f.eks. være aftensmad efter konferencen er slut og morgenmad næste morgen, inden konferencen går i gang igen. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer