Konferencehotel

Få 3 tilbud fra danske konferencehoteller

Vi samarbejder med størstedelen af de danske konferencehoteller og har derfor mulighed for at udvælge de steder som matcher jeres behov bedst. Vi er ikke et fordyrende mellemled som andre online portaler, og vi kan derfor sikre den bedste kvaliter og pris på jeres konference.

  • Spar tid planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

nemt henter du tilbud på fra konferencehotellerne

Indsend beskrivelse af
ønsker til konferencehotel

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
fra konferencehoteller

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk konference

Vi finder det perfekte konferencehotel til jeres konference

Det kan være en udfordring at finde det rigtige konferencehote med de rettte omgivelser, placering og faciliteter. Hos EventButler matcher vi jer op med 3 konferencehoteller, der sikrer, at I får de perfekte rammer, som matcher jeres behov. Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt for vores brugere at finde et konferencehotel og holde en konference med overnatning. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende for jer at modtage op til 3 tilbud på et konferencehotel.

Vores brugere er glade for os

Find det helt rigtige konferencehotel og hold en fantastisk konference med overnatning

Konferencehoteller i alle størrelser og til alle behov

Vi har mere end 100 konferencehoteller fordelt over hele Danmark, og kan derfor sikre et godt arrangement uanset størrelse, lokation og budget. Vi har stor ekspertise med diverse behov i forbindelse med en konference.

Find det rigtige konferencehotel nemt & uforpligtende

Vi hjælper jer med at finde det rigtige konferencehotel i alle landsdele af Danmark. Alle konferencehoteller inkluder selvfølgelig mødelokaler og er med overnatningsmuligheder. 

Det er nemt og uforpligtende at modtage op til 3 tilbud på et konferencehotel via EventButler. Vores vision er at gøre det nemt for jer at finde det rigtige konferencehotel til jeres konference med overnatning. 

Du sparer en masse tid ved ikke selv at skulle undersøge markedet for konferencehoteller og sikres samtidig den bedste pris og kvalitet. Det eneste du behøver at gøre, er at udfylde formularen, og vente på at modtage op til 3 tilbud fra de bedst matchende konferencehoteller indenfor 72 timer.


Konferencehoteller over hele Danmark

Vi har matchet virksomheder op med aktører af konferencehoteller over hele Danmark, og har været med til at skabe fantastiske arrangementer og uforglemmelige konferencer i hele Danmark, som bl.a. Sjælland, Fyn og Jylland.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker et konferencehotel tæt på de største byer som København, Århus, Odense, Ålborg eller i de mindre byer. Vi sikrer, at I finder det helt rigtige konferencehotel, der matcher jeres ønsker. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at vores brugere modtager tilbud fra op til 3 konferencehoteller, der kan tilfredsstille jeres forventninger til jeres konference med overnatning.

Konference med overnatning på konferencehoteller i hele Danmark

Fordelene ved at modtage 3 tilbud fra konferencehoteller

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres ønskede konferencehotel

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får