Konferencelokaler

Find konferencelokaler i hele Danmark

Søger du et konferencelokale til din konference, så få her overblikket over mulighederne og find det konferencelokale, som opfylder dine behov. Ønsker du ikke at bruge tiden på at lave researcharbejdet, tilbyder vi også at indhente tilbud på vejene af dig. Her kan du udfylde tilbudsformularen med dine behov og ønsker, og derefter vil du efter højest et par dage modtage tilbud fra konferencesteder, som matcher din beskrivelse.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencelokaler i København

Udvalgte konferencelokaler i Århus

Udvalgte konferencelokaler i trekantsområdet og på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til et konferencelokale

Indsend en beskrivelse at det ønskede konferencelokale og de forventninger i har til stedet under konferencen.

Vi finder konferencelokaler som matcher din konference

Din forespørgsel sendes til de steder, som matcher din beskrivelse, antal deltagere, geografi og dato.

De kontakter dig med deres individuelle tilbud

Du modtager dine tilbud direkte fra de udvalgte konferencesteder, hvorefter vi frit kan vælge, hvilket tilbud du ønsker at takke ja til.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode overvejelser inden valg af konferencelokaler

Hvilke grundlæggende behov?

Først kan du med fordel få et overblik over, hvor mange deltagere der er med til konferencen, hvorefter lokalets størrelse skal passe dertil. Derefter hvor lang tid konferencen strækker sig over, og overveje hvor mange måltider der er brug for og størrelsen på måltiderne. Foregår konferencen over flere dage, kan man også tænke overnatningsmuligheder ind.

Hvilke omgivelser ønskes for konferencen?

Nogen foretrækker at være midt inde i byen, mens andre foretrækker naturskønne omgivelser. Her kan man også overveje transportmuligheder til stedet i form af muligheder for parkering og samt adgangen til offentlig transport. Er det en længere konference kan det være behageligt, at konferencelokalet har direkte adgang til udearealer, hvis behovet for en pause eller frisk luft opstår.

Er der særlige hensyn?

Er der blandt konference gæsterne f.eks. handicappede eller ældre, som kan være svagt gående, kan det være en fordel med få trapper, eller hvert fald elevator muligheder. Hvis der tilbydes mad til konferencen, og nogen døjer med bestemte allergier el. lign. som med fordel kan tages hensyn til, så er det også værd at tænke med ind i planlægningen.

Er der brug for overnatning?

Nogen konferencer strækker sig over flere dage, mens andre afvikles på én dag. Skal gæsterne overnatte, kan man med fordel overveje, om man skal vælge et konferencecenter, hvor der er mulighed for at overnatte, eller med kort afstand til overnatningsmuligheder.

Skal der tilbydes forplejning, og hvordan skal det serveres?

Strækker konferencen sig over flere timer, kan du overveje at vælge et konferencelokale hvor det er muligt for deltagerne at nyde forplejning i komfortable omgivelser. Det kan både være i form af en buffet med mindre snacks eller servering i en tilknyttet restaurant. Foregår konferencen over flere dage, kan man overveje om konferencestedet tilbyder overnatningsfaciliteter.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer