Eventbutler logo

Find og book konferencesteder i København

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et konferencested

Giv en beskrivelse i formularen om de krav og forventninger, som du har til et konferencested. Det kan være alt fra dine forventninger om forplejning til ønsker om særligt udstyr på stedet.

Vi finder de bedste konferencesteder i København

Vi lægger os i selen, og undersøger hvilke tre steder, som bedst imødekommer de forventninger du har til et konferencested i København. 

De tre konferencesteder kontakter dig

Du vil modtage et uforpligtende tilbud fra hver af de tre udvalgte konferencesteder. Du kan nu frit vælge om der er et tilbud som stemmer overens med dine planer.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Valg af konferencested i København

Hvilket konferencested i København dækker dine behov?

Når man skal udvælge det ideelle sted at holde konferencen, bør man have antallet af gæster som skal deltage med i sine overvejelser. Det er muligt at finde lokaler i København, hvor selv store grupper mennesker kan samles i et rum som i f. eks. en konferencesal. Hvis der er behov for at inddele sine gæster i mindre grupper undervejs, kan man overveje at finde et konferencested med flere lokaler. Planlægger du en mindre konference, kan det være hyggeligt at samles i et selskabslokale som er tilknyttet en restaurant. Skal der undervejs holdes foredrag eller taler, bør du være opmærksom på om konferencestedet stiller AV-udstyr til rådighed som mikrofon og lydanlæg.

Konferencestedets omgivelser

At finde et konferencested i de rette omgivelser er vigtigt i forhold til gæsternes helhedsindtryk. Konferencesteder i centrum af København giver gæster mulighed for et frirum undervejs, hvor de kan dykke ned i det københavnske byliv, som er kendt for sine mange kulturelle oplevelser. Det kan også være spændende, at søge væk fra centrum i mere rolige omgivelser, som giver gæsterne mulighed for at undgå larmende trafikstøj samt trække den friske luft.

Skal der være mulighed for overnatning?

Foregår konferencen over flere dage, er det værd at overveje om konferencestedet tilbyder overnatning eller et tilknyttet hotel. Gæsterne slipper for de praktiske udfordringer i forhold til transport og hotel booking, og kan alene fokusere på at nyde konferencen.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement