Eventbutler logo

Find og book et konferencested på Sjælland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til et konferencested på Sjælland

Beskriv dine forvetninger og behov til konferencestedet på sjælland. Uddyb gerne om I har brug for forplejning, hvor mange lokaler I skal bruge etc.

Vi finder de bedste konferencesteder på Sjælland

Ud fra dine beskrivelse vil markedet blive screenet, og vi vil finde de tre bedste konferencesteder på Sjælland, der matcher dine ønsker.

Du får dine tilbud direkte fra konferencestederne

Du bliver nu kontaktet af op til 3 konferencesteder på Sjælland, der matcher dine ønsker. Herfra er det op til dig, om du ønsker at benytte dig af ét af tilbuddene. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Gode råd til at udvælge dit kommende konferencested på Sjælland

Hvad forventer i af konferencestedet?

Med et bredt udvalg af konferencesteder på Sjælland, der både passer til de store og små konferencer, anbefaler vi at sondere over hvilket sted I leder efter. Ved at klarlægge jeres behov og prioriteter anskueliggører det, i hvilke områder vi skal afsøge og hvilke faciliteter stedet skal rumme. Uanset om I ønsker spændende byliv eller af afslappende natur ellerdet ukonventionele konferencested, så har vi noget til dig. 

Hvor på Sjælland skal konferencestedet ligge?

På Sjælland finder du alt fra det pulserende og kulturelle byliv til de idylliske og landlige naturområder. Derfor er det godt at gøre sig nogle tanker om, hvor på Sjælland konferencestedet skal ligge og hvad I leder efter. På Sjælland kan du nemlig finde alt fra rustikke, historiske og nostalgiske herregårde, godser og slotte til de moderne og professionelle hoteller, centre og steder. På EventButler har vi et bredt udvalg af konferencesteder, der favner bredt og vi har helt sikkert også et match til din konference. 

Konferencesteder på Sjælland med forplejning?

Alt afhængigt af arrangementets varighed, kan forplejning være nødvendigt. Mange af vores samarbejdspartnere, tilbyder både sammensatte forplejningspakker samt at skræddersy dem efter jeres behov og ønsker. Forplejningen til arrangementet vil være tæt sammenknyttet med varigheden af jeres konference på konferencestedet og af samme grund er forplejningspakkerne kategoriseret herefter. Står du derfor og skal afholde et morgenmøde, vil det være oplagt at vælge morgenpakken, strækker mødet sig hele dagen, vil dagsmødepakken sørge for I får nærring til hjernen. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement