Konfirmation i København

Hold en konfirmation i København 

Leder du efter et indbydende sted at afholde jeres konfirmation i København? EventButler giver dig det bedste overblik over selskabssteder i Københavnsområdet. Se de mange steder, og læs mere om deres faciliteter og selskabspakker. Ønsker du hjælp til researcharbejdet, kan vi indhente 3 tilbud, som matcher dine ønsker til jeres konfirmation i København.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder i København til din konfirmation

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til konfirmationen

Beskriv kort ønskerne og forventningerne til konfirmationen. Derudfra matcher vi dig hurtigt med Københavns bedste bud til lige præcis din konfirmation! 

Vi finder kun de bedste til opgaven

Vi kontakter dig ofte gerne per telefon eller mail med uddybende spørgsmål, som gør det mere sandsynligt, at vi finder steder, som imødekommer dine behov.

De kontakter dig med deres bud på din konfirmation

Du kontaktes af de steder, som matcher dine ønsker til konfirmationen bedst muligt. Du udvælger helt selv, hvilket af de tre steder, der passer bedst til lige præcis din konfirmation, og som du ønsker at fortsætte dialogen med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Hvor skal konfirmationen afholdes?

På hotel eller restaurant?

Der findes mange steder, hvor man kan holde sin konfirmation. En af de nemmeste og mest overskuelige steder er bl.a. på hotel eller restaurant. Herved sikres det, at du ikke står med hele ansvaret på selve dagen og er derfor fri til at nyde festen med gæsterne og ikke mindst konfirmanden. Kuvertprisen vil typisk variere mellem 500 til 900 kroner alt efter hvilket arrangement i ønsker og hvor længe.

Hjemme hos jer selv?

Denne budgetvenlige valgmulighed, giver jer frie tøjler til selv at skabe rammerne for konfirmationen. Dog skal I have øje for, at afholdelsen af en konfirmation på hjemmefronten kan være forholdsvis tidskonsumerende. Der findes dog muligheder såsom catering og leje af tjenere, som kan varetage mange af rollerne, hvilket vil give jer mere tid til at kræse om gæsterne og konfirmanden.

Et lejet lokale?

Har I et ønske om at afholde konfirmationen ude, men gerne til en overkommelig pris? Så er leje af et lokale en oplagt mulighed for jer! Nogle gange kan det knibe lidt med pladsen derhjemme og derfor kan det foretrækkes at leje et lokale, hvor man opnår væsentligt mere plads og frit kan færdes rundt blandt gæsterne. Derudover er dette et væsentligt billigere alternativ til eksempelvis et hotel eller restaurant. Man skal dog være klar på selv at stå med forberedelse, afholdelse, oprydning og rengøring. Man kan naturligvis købe sig fra de forskellige opgaver.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer