Konfirmation

Find stedet eller menuen til din konfirmation

Her på siden giver vi dig et overblik over mulighederne for afholdelse af jeres konfirmation. Via filtreringen herunder har du mulighed for at finde de steder, som opfylder netop dine ønsker til en konfirmation. Vil du gerne have vores hjælp til at finde de bedste steder, som passer på dine ønsker og dato, kan du også bruge vores tilbudsformular, hvor vi gør hele researcharbejdet for dig og indhenter op til 3 tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din konfirmation på Sjælland

Udvalgte steder til din konfirmation på Fyn

Udvalgte steder til din konfirmation i Jylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til din fest

Udfyld vores tilbudsformular og lad os lave researcharbejdet ud fra dine ønsker. Det kunne f.eks. være ønsker til menuen eller omgivelserne.

Vi finder de bedste udbydere til dig

Vi kigger på din forespørgsel, og finder mulighederne som matcher dine behov, hvor stederne tager direkte kontakt din dig med deres tilbud.

De kontakter dig med deres bud på din konfirmation

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med til din konfirmation. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Typiske måder for afholdelse af konfirmation

Konfirmation på restaurant eller hotel

Mange vælger at afholde konfirmationen på en restaurant eller hotel, da man herved undgår selv at stå med opsætning, madlavning og oprydning efter konfirmationsfesten. Man skal typisk forvente en pris på 500-900 kr. pr. kuvert alt efter tidsrum, menuen og stedets beliggenhed. For nogen kan det naturligvis være mange penge, men man skal dog også se værdien i at spare en masse tid og dermed kunne fokusere 100% på at være til stede på ens barns store dag.

Hjemme i stuen eller haven

Et billigere alternativ er afholdelse i hjemlige omgivelser. man kan typisk spare en del penge ved at vælge denne løsning, men man skal dog også være opmærksom på tiden det tager at forberede, afvikle og rydde op efter et sådan arrangement. Men har man de rigtige rammer, kan det for mange være en helt rigtig løsning. Det kan dog være en god ide at lægge et budget for indkøb og sikre hjemmet ve og vel ved at have mange gæster i huset på en gang.

Leje af festlokale

En mulighed vi også ofte ser anvendt, er leje at et lokale på en større gård eller i et lokalt forsamlingshus. Her slipper men igen ikke for forberedelse, afvikling og oprydning, medmindre man får personale hyret ind til dele af arbejdet. Det kan bl.a. flere cateringfirma også være behjælpelige med, hvis maden købes hos dem.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer