mad til fest

Få op til 3 tilbud på mad til festen

Vores store netværk af samarbejdspartnere kan give tilbud på alt fra en let buffetanretning til den eksklusive 17 retters gourmet oplevelse.
Du modtager tilbud fra restauranter, hoteller, kroer og cateringkøkkener, som matcher dine ønsker.

  • Spar tid og penge
  • Få svar indenfor 72 timer
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

nemt henter du tilbud på mad til festen

Indsend en beskrivelse af
dine ønsker til maden

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på maden til din fest

Du vælger ét af de 3 tilbud, der matcher dine ønsker bedst

Hvad kan EventButler gøre for dig

EventButler samarbejder med restauranter, hoteller, kroer og cateringkøkkener i hele Danmark. Derfor kan vi efter en grundig gennemgang af din forespørgsel sende den videre til de steder, som matcher dine behov og ønsker bedst.

Vores service er helt gratis og uforpligtende. Vi sikrer dig den rette pris og kvalitet på maden til din fest.

Har du spørgsmål eller brug for råd, skal du ikke tøve med at kontakte os på chatten eller på telefon.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Hvilken fest skal maden serveres til?

Når man vil bestille mad til festen, så er det vigtigt at beskrive festen, hvor maden skal serveres. Der er stor forskel på om maden skal bruges til et bryllup, en konfirmation, barnedåb, firmaarrangement eller en reception med firmaet eller en konference.

Hvor mange anretninger?

Ved bestiling af festmad ud af huset er det fint – hvis man ved det – at uddybde om man foretrækker at maden skal leveres som buffet eller i portionsanretninger. Uanset om man ønsker buffet til festen eller portionsanretning er det vigtgit at beskrive, hvilken festmenu man ønsker og om den skal bestå af en hovedret eller om den skal bestå af op til 17 anretninger.

Måltider og madpræferencer til festmaden?

Beskriv gerne, hvor mange måltider i ønsker over dagen, og hvornår i ønsker at festen skal afholdes fra og til på dagen – på den måde har vi også mulighed for at rådgive jer ift. vores tidligere erfaringer. Hvis i har nogle præferencer såsom dansk mad ud af huset, et koldt bord ud af huset, gourmet mad ud af huset, stegt flæsk ud af huset, smørrebrød ud af huset eller en billig buffet ud af huset, så beskriv det gerne, så vi har mulighed for at matche jer op med de 3 bedste leverandører på markedet. Yderligere, hvis nogle af deltagerne er vegetere eller veganere, så tøv ikke med at fortælle os det, så har vi også samarbejdspartnere, der kan levere lækker vegansk mad ud af huset.

Hvor mange gæster deltager i festen?

Det er vigtigt at beskrive, hvor mange, der deltager i festen. Yderliger er det vigtigt at påpege, hvor mange børn under 12 år, der deltager i arrangementet. Børn spiser ofte ikke så meget som en voksen, og det kan derfor være med til at give jer et bedre tilbud.

Ønsker i drikkevarer inkluderet i jeres tilbud?

Der er mange muligheder for drikkevarer til en fest. Beskriv gerne, hvis i ønsker diverse vine, sodavand, spiritus, champagne, øl, cider eller lignende indkluderet i tilbuddet. Det er også muligt at få opsat en bar og få leveret en privat bartender ud til deres fest til at mixe festen op med lækre og eksotiske drinks.

Skal i bruge tilbehør?

Hvis I ønsker tilbehør som bestik, tallerkner, duge og glas så beskriv det gerne. Ligeledes, hvis i ønsker både mad ud af huset og personale på selve aftenen til at pynte op, klargøre maden, tage af bordet, gemme rester i køleskabet, rydde af og rengøre så beskriv det gerne.

Hvad er budgettet?

Når man ønsker catering til fest, så er det fint at beskrive jeres budget, så vi har mulighed for at få en forståelse for, om i søger den bedste gourmet og lækker mad ud af huset eller billigere mad ud af huset.

Levering eller afhentning af jeres festmenu ud af huset

Levering af maden til festen er et hyppigt valg, men mange vælger også at afhente maden selv, da det oftere er billigere. Ofte aftales dette internt imellem jer og leverandøren, hvor i også kan bede om at få en pris på selv at afhente og få maden leveret til addressen. Uanset, hvor i Danmark i ønsker jeres festmad fra, så kan EventButler være behjælpelige med vores mange partnere i Jylland, Østjylland, Fyn og på Sjælland.

Fordelene ved at få 3 tilbud på mad til festen via EventButler

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid eller erfaring med dine ønsker til maden

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud som du får