Mad til fest

Find leverandøren af mad til festen

Start din søgning på mad til festen her, hvor du får et overblik, over de steder, som kan opfylde dine ønsker for mad til festen. Ønsker du at slippe for research arbejdet, kan du også bruge vores tilbudsformular, hvor vi sikrer dig op til 3 tilbud, som netop matcher dine behov.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mad til festen i København

Udvalgte steder med mad til festen i Århus

Udvalgte steder med mad til festen i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til maden

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker til festmenuen. Det kan bl.a. være ønsker til serveringen, eventuelt personale eller om der skal være nogle særlige retter mv.

Vi finder de bedste cateringselskaber og restauranter

Vi matcher din forespørgsel med op til 3 cateringkøkkener eller restauranter, som kan imødekomme dine præferencer i forhold til maden til din fest.

De kontakter dig med deres bud på mad til festen

Hernæst vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste cateringsteder og restauranter på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser før valg af mad til festen

Portionsanretning eller buffet?

Typiske anretninger når man snakker mad til fest er potionsanretning eller buffet. Ved portionsanretning kan du være helt sikker på, at dine gæster er placeret ved deres borde, på samme tid. Dette vil være med til, at skabe en mere intim stemning, når I nyder jeres mad. En ulempe kan dog være, at dine ikke får valgfrihed ift. den mad på deres tallerken, da, menuen vil være bestemt på forhånd. Fordelene ved buffet er, at du kan være sikker på, at ingen af dine gæster vil gå sultne fra festen. Fordelen ved buffet er, at du typisk kan spare en del personale, da opgaverne udelukkende består i opfyldning af buffeten og afrydning. Du sikrer herved også at dine gæster frit kan vælge den mad på tallerkenen som de foretrækker. Ulempen vil for nogen være en mere hektisk stemning i lokalet, og hermed en mindre afslappet stemning i lokalet.

Hvordan er prislejet for udbragt mad til festen?

Catering til din fest kan variere i prisen, alt efter din sammensætning af menuen, om du vil have buffet eller portionsanretning eller hvor høj kvalitet du ønsker. Den typiske kuvertpris på en buffet eller portionsanretnings varierer mellem 200 til 400 kroner. Du kan også vælge, at det skal være mere ekstraordinært med private dining, hvor du får en kok ud, som laver gourmetmad til jer. Dette arrangement vil typisk ligge mellem 500 til 800 kroner.

Skal vi hyre personale?

Det kan ofte være svært, at skulle stå for hele festen, på egen hånd. Specielt hvis, du gerne vil have tid til, at være den gode vært, og nå rundt og socialisere med dine gæster. En god løsning til dette kan være, at hyre personale, som kan stå for, at servere maden, fylde din buffet, rydde af bordene eller rydde op efter festen mv. De fleste cateringselskaber tilbyder ofte, at du kan hyre personale af dem, så det bliver nemt og overskueligt for dig.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer