Mad ud af huset Aarhus

Find og bestil mad ud af huset i Århus

I søgemulighederne nedenfor kan du udfylde dine ønsker, hvorefter herefter få et overblik over de steder, som kan levere mad ud af huset i Århus området. Skal vi finde 3 steder, som kan imødekomme dine forventninger, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder i Århus, som kan leve op til dine ønsker til mad ud af huset.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder, som kan levere mad ud af huset i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til maden

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din mad ud af huset samt, hvad du forventer af leverandøren.

Vi finder de bedste mad ud af huset steder i Århus

Vi matcher din forespørgsel med de tre mad ud af huset steder i Århus, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din menu

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de udvalgte steder i Århus, hvorefter du kan vælge at takke ja til et af tilbuddene.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mad ud af huset i Århus

Har du brug for leje af personale?

Når du er på udkig efter maden til dit arrangement, kan det også give mening at overveje, om du har brug for personale. Dette kan være relevant, såfremt det er et større arrangement. Mange cateringselskaber tilbyder leje af køkkenpersonale til en fast timepris. Det kan derfor være en god idé at overveje, hvilket personale du har brug for. Det kunne f.eks. være en køkkenassistent, som kan være behjælpelig med maden, tjenere som hjælper med serveringen eller en bartender, såfremt dine gæster senere på aftenen skal bydes på drinks.

Udbringning eller afhentning?

Mange mad ud af huset steder tilbyder ofte, at de kan bringe maden til din dør, dog er der også muligheden for at du selv afhenter den. Vælger du selv at afhente maden, kan være der være en mindre besparelse, da dette typisk kræver et ekstra gebyr. Fordelen ved at få leveret maden, vil ofte være en stor tidsbesparelse, da det kan være tidskrævende kort før gæsterne ankommer.

Har du ønsker til menuen?

For at finde den helt rigtige mad ud af huset i Århus, kan det være vigtigt for dig at overveje, om du har nogle ønsker i forhold til menuen. Ofte vil valget stå mellem buffet eller portionsanretning, hvor fordelene ved buffet er, at dine gæster vil have mere medbestemmelse over, hvad de får at spise, samt hvor meget de spiser, så du kan være sikker på, at ingen må forlade arrangementet sulten. Fordelen ved portionsanretning vil ofte være, at dine gæster vil forblive siddende ved bordet, hvilket kan skabe en mere hyggelig og intim stemning.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer