Mad ud af huset København

Find og bestil mad ud af huset i København

Du kan via filtreringen nedenfor få et overblik over, de steder i København, som tilbyder mad ud af huset, der passer til dine krav. Har du meget særlige ønsker, eller vil du bare gerne have vores hjælp, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som kan efterleve dine krav til mad ud af huset i København.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mad ud af huset i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til maden

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af menuen.

Vi finder de steder i København, som matcher dine ønsker

Vi matcher din forespørgsel med de tre leverandører af mad, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din mad ud af huset

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de leverandører af mad ud af huset i København, hvor du frit kan vælge, om et af dem imødekommer dine forventninger.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Bestilling af mad ud af huset i København

Udbringning eller afhentning?

Når du skal bestille mad ud af huset ved en virksomhed i København, kan det være vigtigt for dig at overveje, om du selv vil hente maden, eller om denne skal bringes ud. Fordelen ved, at du selv henter maden er, at det ofte vil være den billigste løsning af de to, da virksomheden ikke vil kræve et ekstra gebyr. Fordelen ved udbringning er, at det vil være mindre tidskrævende for dig, og du derfor vil have rig mulighed for, at fokusere på andre ting, som kan være vigtige i forbindelse med dit arrangement.

Har du ønsker til menuen?

Du har mange muligheder når det kommer til mad ud af huset. Såfremt du leder efter mad ud af huset i København i den billigere ende, kan du overveje buffetanretning. Her giver du dine gæster muligheden for at sammensætte deres egen tallerken, og dermed kan alle selv lave deres tallerken. Du kan også overveje en portionsanretning, hvilket vil skabe en mere intim stemning, da der vil være mindre trafik rundt i lokalet. Slutteligt kan du med fordel overveje, om der er nogle gæster som der skal tages et særligt hensyn til. Det kunne f.eks. være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Skal maden tilpasses årstiden eller et tema?

Når det kommer til menuen til dit arrangement, har du måske en holdning til menuens indhold. Det kan være ønske omkring brug årstidens råvarer eller ønske om en menu tilpasset et bestemt tema. Det kunne være en grillbuffet til en sommerfest eller en julebuffet til en julefrokost.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer