Mad ud af huset i Køge

Find mad ud af huset i Køge

Skal du planlægge en fest, eller måske en anden form for event, men synes at listen med gøremål er lang og uoverskuelig? Her på siden har du muligheden for at finde steder, som tilbyder mad ud af huset i Køge. Du kan også indhente 3 tilbud ved udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud, som matcher dine ønsker til menuen.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mad ud af huset i Køge

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til menuen

Send os en forespørgsel, hvor du beskriver hvilke ønsker og krav, du har til maden til dit arrangement, samt hvad du forventer af din mad ud af huset.

Vi finder de bedste “mad ud af huset” steder i Køge

Din forespørgsel matches op med de 3 bedste leverandører af mad ud af huset i Køge, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på menuen

Herefter kontaktes du af de tre udvalgte steder med hver deres tilbud, som stemmer overens med dine ønsker. Derefter kan du frit vælge den leverandør, som imødekomme din smag og stil.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejer du mad ud af huset til dit arrangement?

Mulighed for levering til fordøren

Det kan være stressende nok i sig selv at skulle afholde et arrangement, så hvorfor ikke få maden leveret lige til døren? Så sparer du tid, som du i stedet kan bruge på de andre vigtige dele af arrangementet. De fleste steder tilbyder ud af huset og levering direkte til din fordør. Maden bliver leveret varm, tilberedt og klar til servering i varmekasser, så det eneste du skal stå for, er anretningen – så bliver det ikke nemmere.

Særlige hensyn til dine gæster

De fleste steder som tilbyder mad ud af huset i Køge, kører hovedsageligt sæsonpræget eller sammensatte menuer og det er derfor værd at overveje, hvorvidt du har nogle specifikke ønsker til menuen. Er der en gæst med allergener? Det er intet problem. Informér os gerne, hvilke allergener, der er tale om, så sørger vi for, at det bliver taget højde for, når maden sammensættes.

Behovet for noget tjenere og evt. kok

Skal man bruge mad ud af huset, er det værd at overveje, om du har brug for personale hertil. Dette kunne f.eks. være tjenere, som kan sørge for at servere maden, eller hvis du vil have en buffet, så kan de sørge for at den hele tiden er fyldt samt fjerne brugt service. Det kunne også være, behovet for en kok, som forbereder maden samt stå for frisk udskæring af kødet ved buffeten.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer