Eventbutler logo

Find mad ud af huset i Køge

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til menuen

Send os en forespørgsel, hvor du beskriver hvilke ønsker og krav, du har til maden til dit arrangement, samt hvad du forventer af din mad ud af huset.

Vi finder de bedste "mad ud af huset" steder i Køge

Din forespørgsel matches op med de 3 bedste leverandører af mad ud af huset i Køge, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på menuen

Herefter kontaktes du af de tre udvalgte steder med hver deres tilbud, som stemmer overens med dine ønsker. Derefter kan du frit vælge den leverandør, som imødekomme din smag og stil.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejer du mad ud af huset til dit arrangement?

Mulighed for levering til fordøren

Det kan være stressende nok i sig selv at skulle afholde et arrangement, så hvorfor ikke få maden leveret lige til døren? Så sparer du tid, som du i stedet kan bruge på de andre vigtige dele af arrangementet. De fleste steder tilbyder ud af huset og levering direkte til din fordør. Maden bliver leveret varm, tilberedt og klar til servering i varmekasser, så det eneste du skal stå for, er anretningen - så bliver det ikke nemmere.

Særlige hensyn til dine gæster

De fleste steder som tilbyder mad ud af huset i Køge, kører hovedsageligt sæsonpræget eller sammensatte menuer og det er derfor værd at overveje, hvorvidt du har nogle specifikke ønsker til menuen. Er der en gæst med allergener? Det er intet problem. Informér os gerne, hvilke allergener, der er tale om, så sørger vi for, at det bliver taget højde for, når maden sammensættes.

Behovet for noget tjenere og evt. kok

Skal man bruge mad ud af huset, er det værd at overveje, om du har brug for personale hertil. Dette kunne f.eks. være tjenere, som kan sørge for at servere maden, eller hvis du vil have en buffet, så kan de sørge for at den hele tiden er fyldt samt fjerne brugt service. Det kunne også være, behovet for en kok, som forbereder maden samt stå for frisk udskæring af kødet ved buffeten.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement