Eventbutler logo

Find mødelokaler i København

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til mødefaciliteterne

Indsend din forespørgsel med en kort gennemgang, af dine krav til dit mødelokale i København. Det kunne bl.a. være ønsker til forplejning, størrelse eller mødefaciliteter mv.

Vi finder de bedste mødelokaler i København

Vi læser din forespørgsel, og finder de mødelokaler i København, som bedst matcher dine krav.

De kontakter dig med deres bud på dit møde

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud, fra de bedste mødelokaler i København, hvorefter du selv kan vælge, om et af tilbuddene stemmer overens med dine forventninger.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Valg af mødelokale i København

Hvad kræves af mødefaciliteterne?

Du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser, hvorvidt du har brug for nogle særlige mødefaciliteter i København. Baseret på hvor mange, der skal deltage til mødet, kan det være en god idé, at overveje hvor stort et mødelokale du kræver. Endvidere kan det være nyttigt, at vurdere hvorvidt, du har brug for, at der er mad og drikke klar til jer i lokalet, eller om I har mere brug for adgang til dette, i jeres pauser. Slutteligt er det godt, at have en idé om hvorvidt, du har brug for udstyr som f.eks. projektor, mikrofon, lys eller internet mv.

Hvad ønskes der til omgivelserne?

Det kan være værd at overveje, om du ønsker, at mødelokalet ligger inde i midtbyen, eller om det skubbes mod udkanten af København. Fordelene ved, at mødet holdes i det indre København er, at dine deltagere vil have god mulighed for, at ankomme til mødet via offentlig transport. Ulemperne ved, at afholde mødet inde i midtbyen, kan dog være, at såfremt dine deltagere ankommer i egen bil, er parkeringsmulighederne ikke altid lige gode. Fordelene ved at skubbe mødet til udkanten af København, kan blandet andet være, at der vil være store udendørsarealer, hvor I kan trække luft, når I holder pause.

Hvad er stedets kapacitet?

Før mødet, er det en god idé at vide, hvor mange der deltager i mødet, så du ved, om stederne kan rumme jer. Endvidere det værd at overveje, om du har brug for mere end ét mødelokale. Det kunne f.eks. være, hvis du har tænkt, at der skal være nogle mindre break-out møder, for at diskutere nogle af de emner, som er blevet taget op.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement