Mødelokaler i København

Find mødelokaler i København

Står du og skal arrangere et møde, men synes at det er et større arbejde, at finde det rigtige mødelokale i København, så kan du her på siden finde hjælp til dette. Du kan benytte søgefunktionen herunder, og få et overblik, over de mødelokaler i København, som matcher dit møde. Yderligere har du også mulighed for, at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sørger for, at du får op til 3 tilbud, fra de steder med mødelokaler, som bedst kan opfylde dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mødelokaler i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til mødefaciliteterne

Indsend din forespørgsel med en kort gennemgang, af dine krav til dit mødelokale i København. Det kunne bl.a. være ønsker til forplejning, størrelse eller mødefaciliteter mv.

Vi finder de bedste mødelokaler i København

Vi læser din forespørgsel, og finder de mødelokaler i København, som bedst matcher dine krav.

De kontakter dig med deres bud på dit møde

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud, fra de bedste mødelokaler i København, hvorefter du selv kan vælge, om et af tilbuddene stemmer overens med dine forventninger.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mødelokale i København

Hvad kræves af mødefaciliteterne?

Du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser, hvorvidt du har brug for nogle særlige mødefaciliteter i København. Baseret på hvor mange, der skal deltage til mødet, kan det være en god idé, at overveje hvor stort et mødelokale du kræver. Endvidere kan det være nyttigt, at vurdere hvorvidt, du har brug for, at der er mad og drikke klar til jer i lokalet, eller om I har mere brug for adgang til dette, i jeres pauser. Slutteligt er det godt, at have en idé om hvorvidt, du har brug for udstyr som f.eks. projektor, mikrofon, lys eller internet mv.

Hvad ønskes der til omgivelserne?

Det kan være værd at overveje, om du ønsker, at mødelokalet ligger inde i midtbyen, eller om det skubbes mod udkanten af København. Fordelene ved, at mødet holdes i det indre København er, at dine deltagere vil have god mulighed for, at ankomme til mødet via offentlig transport. Ulemperne ved, at afholde mødet inde i midtbyen, kan dog være, at såfremt dine deltagere ankommer i egen bil, er parkeringsmulighederne ikke altid lige gode. Fordelene ved at skubbe mødet til udkanten af København, kan blandet andet være, at der vil være store udendørsarealer, hvor I kan trække luft, når I holder pause.

Hvad er stedets kapacitet?

Før mødet, er det en god idé at vide, hvor mange der deltager i mødet, så du ved, om stederne kan rumme jer. Endvidere det værd at overveje, om du har brug for mere end ét mødelokale. Det kunne f.eks. være, hvis du har tænkt, at der skal være nogle mindre break-out møder, for at diskutere nogle af de emner, som er blevet taget op.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer