Mødelokaler Nordsjælland

Find og book mødelokaler i Nordsjælland

Leder du efter nogle mødelokaler i Nordsjælland? Hos EventButler hjælper vi dig hurtigt og nemt med at finde de bedste bud på mødelokaler i Østjylland. Udforsk selv de mange muligheder ved brug af filteret nedenfor, eller anmod om 3 gratis og uforpligtende tilbud – så finder vi de steder, som matcher dine behov.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte mødelokaler i Nordsjælland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til mødelokalet

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til mødelokaler i Nordsjælland samt, hvad du forventer af mødefaciliteterne.

Vi finder de bedste mødefaciliteter i Nordsjælland

Vi matcher din forespørgsel med de tre mødelokaler, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

Du kontaktes direkte af de udvalgte mødesteder med deres tilbud

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste mødelokaler i og omkring Nordsjælland, hvorefter du frit kan vælge, om du vil takke ja til et af dem.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mødelokaler i Nordsjælland

Hvilken omgivelser og placering ønsker du mødelokalet?

Nogen foretrækker rolige omgivelser uden for de større byer i Nordsjælland, mens andre ønsker at være inde i centrum af byen. Skal man have et langt møde, kan det være rart, at man kan gå ud og trække lidt luft i nogle fri omgivelser. Er det derimod et kortere møde, kan behovet være placering tæt på en togstation eller gode parkeringsforhold.

Hvad er dine krav til mødefaciliteterne?

Du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser, hvorvidt du har brug for nogle særlige mødefaciliteter i Nordsjælland. Baseret på hvor mange, der skal deltage til mødet, kan det være en god idé, at overveje hvor stort et mødelokale du kræver. Endvidere kan det være nyttigt, at vurdere hvorvidt, du har brug for, at der er mad og drikke klar til jer i lokalet, eller om I har mere brug for adgang til dette, i jeres pauser. Det kan også være en god idé at overveje, om du har brug for AV udstyr som projektor, mikrofon eller tilgang til internet.

Hvilken type mødepakker dækker dine behov?

Mange steder tilbyde forskellige mødepakker. Du har oftest muligheden for et halvdagsmøde, dagsmøde eller et heldagsmøde. Halvdagsmødet vil ofte vare 4 timer, da dette vil svare til en halv arbejdsdag. Alt efter hvornår denne er placeret, vil der være mulighed for enten morgen- eller frokostbuffet. Dagsmødet er ofte 8 timer. Dagsmødet har ofte inkluderet en morgenbuffet, frokostbuffet samt vand, kaffe og te. Et heldagsmøde forløber sig typisk over en hel dag, hvor der vil være inkluderet 3 måltider samt forplejning under mødet.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer