
Fangel Kro & Hotel
Flotte, hyggelige og intime selskabslokaler

Fangel Kro og Hotel har 4 selskabslokaler med plads fra 10 – 200 personer. De arrangerer familiefester, firmafester, receptioner, julefrokoster, barnedåb og andre begivenheder. I alle lokaler er der også projektor tilrådighed, hvis man ønsker dette til sit arrangement. De 4 lokaler de tilbyder er:
- Ny a'la carte restaurant - Stort lyst lokale med udgang til terrasse / have. Ideel til 40-70 personer afhængig af bordopstilling.
- Sal 1+2 - Den store sal som kan deles i 2 sale så der er velkomstlokale. Der er plads til ca. 230 personer i biografopstilling, ca. 140 personer ved runde borde, ca. 180 personer ved lange borde. Der er udgang til terrasse / have.
- Gammel Sal - Dette er den originale sal fra 1855 men i stand sat med lyse vægge og lysekroner i loftet. Lokalet er ideelt til 20-40 personer.
- Posthuset - Dette lokale ligger også i den “gamle” del af kroen og navnet på lokalet fortæller at der var posthus der før i tiden. Lokalet er sat i stand i lyse farver. Der er et ligge for lokale til. Lokalet er ideelt til 20-45 personer.
De overtog kroen i 1998 og har løbende renoveret lokalerne og værelserne samt inventar så de i dag har en moderne kro med hyggelig atmosfære. Madmæssigt serverer de alle de traditionelle retter samt moderne inspireret mad. De lægger vægt på gode råvarer og det hjemmelavede.
Fangel Kro & Hotel tilbyder flotte udendørs arealer, hvor man tage en gåtur – fx til åen eller gadekæret. Arealerne er også et rigtig godt sted at lave teambuilding eller ice breaking øvelser. Leder I efter indslag, der kan give oplevelsen et ekstra løft, kan der fx arrangeres ølsmagning m.v.
Beliggenhed & overnatning
Fangel Kro og Hotel er beliggende 6 km. fra motorvejen, 10 km fra Odense Centrum og 500 meter fra Fyns midtpunkt.
De tilbyder også 30 værelser man kan leje til en fordelagtig pris i forbindelse med sit arrangement. Ved afholdelse af festen på Fangel Kro og Hotel gives der 30 % rabat på alle værelser (ikke på opredning), hvis det arrangeres med dem direkte.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Bryllupspakke 1
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Hyldedrik
- 3-retters menu
- Hvid- og rødvin ad libitum under brylluppet samt 1 glas dessertvin
- Øl & vand ad libitum
- Kaffe/te & kransekage hjerter
- Natmad
Ovenstående har en varighed af 8 timer.
Tilvalgsmuligheder
- Kaffe / the og bryllupskage serveret om eftermiddagen (bryllupsreception) + kr. 85,-
- 2 små sandwich samt små bidder af pølse og ost til bryllupsreceptionen+ kr. 50,-
- Skænkning af Husets Cognac, Contreau, Baileys til kaffen efter middagen + kr. 34,-
Eksempel på menu
- Varmrøget laks på salat dertil dilddressing
- Oksefilet med årstidens garniture og kartoffel samt skysauce
- Bryllupsislagkage
Bryllupspakke 2
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstbobler
- Forret
- Hovedret
- Dessert
- Husets hvid- og rødvin ad libitum under forretten & hovedretten samt 1 glas dessertvin
- Øl og vand under middagen
- Kaffe/te & kransekage hjerter
Tilvalgsmuligheder
- Fri bar i øl, vand og vin i 2 timer til dansen + kr. 95,-
- Kaffe / the og bryllupskage serveret om eftermiddagen (bryllupsreception) + kr. 85,-
- 2 små sandwich samt små bidder af pølse og ost til bryllupsreceptionen+ kr. 50,-
- Skænkning af Husets Cognac, Contreau, Baileys til kaffen efter middagen + kr. 34,-
Eksempel på menu
Sæsonmenu for forår & sommer
- Fynske asparges med røget laks og ramsløgshollandaise
- Kalvefilet med smørdampet spidskål, bagte gulerødder og
blomkålsflan dertil krydderurtesky - Mazarinkage toppet med rabarberskum, rabarberkompot og hjemmelavet rabarberis
Sæsonmenu for sommer & efterår
- Bagt havkat på smørdampede porrer dertil rødløgsbeurre blanc
og knas - Oksefilet med årstidens garniture og kartoffel samt portvinssky
- Bryllupsislagkage
Luksus bryllup
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- 3-retters menu
- Hvid- og rødvin ad libitum under forretten og hovedretten samt 2 glas dessertvin
- Øl & vand under middagen
- Kaffe/te & kransekage hjerter
- Natmad
Tilvalgsmuligheder
- Fri bar i øl, vand og vin i 2 timer til dansen + kr. 95,-
- Kaffe / the og bryllupskage serveret om eftermiddagen (bryllupsreception) + kr. 85,-
- 2 små sandwich samt små bidder af pølse og ost til bryllupsreceptionen+ kr. 50,-
- Skænkning af Husets Cognac, Contreau, Baileys til kaffen efter middagen + kr. 34,-
Eksempel på menu
- Duet af kold og varmrøget laks på dildrygeostcreme dertil
crunch - Oksemørbrad med årstidens garniture og kartoffel dertil sauce
bordelaise - Chokoladedrøm
Konfirmationsmenu
Minimum 20 gæsterFangel Kro & Hotel har herunder lavet 3 forskellige forslag til konfirmationsmenuen.
Forslag 1
- Smørdampede asparges med røget laks og ramsløgs hollandaise
- Oksefilet dertil årstidens garniture, nye kartofler vendt i krydderurter samt mild pebersauce
- Chokolade creme kage dertil mixet rabarbersorbet /hvid chokolade is samt rabarbersirup, toppet med brændt hvid chokolade
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Forslag 2
- 3 slags bruchetta toppet med serranoskinke
- Kalvefilet med nye kartofler vendt i krydderurter dertil forårets grønt og lys timiansky (tilvælg Amerikansk culotte fra Angus eller Hereford + kr. 30,- pr. person)
- Daim islagkage med bærpuré
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 3
- Skal med høns i asparges
- Kalvesteg med surt, sødt og waldorffsalat, brunede og hvide kartofler, ½ æbler samt vildt fløde sauce
- Vanilie islagkage på marengsnøddebund dertil chokoladesauce
Pris pr. kuvert kr. 278,-
Tilvalgsmuligheder
- Velkomstdrink kr. 40,- pr. glas
- Fri bar med vin, øl og vand i 2 timer kr. 95,-
- Diverse spiritus fra kr. 30,- pr. 2 cl.
- Kaffe & te kr. 30,-
- Småkager / petit fours fra kr. 18,-
- Natmad fra kr. 68,-
Konfirmationsbuffet
Minimum 20 gæster- Lækker konfirmationsbuffet med gode kolde & lune retter samt sødt
Tilvalgsmuligheder
- Ostebræt med sylt dertil hjemmebagt knækbrød + kr. 25,-
- Velkomstdrink kr. 40,- pr. glas
- Fri bar med vin, øl og vand i 2 timer kr. 95,-
- Diverse spiritus fra kr. 30,- pr. 2 cl.
- Kaffe & te kr. 30,-
- Småkager / petit fours fra kr. 18,-
- Natmad fra kr. 68,-
Eksempel på buffet
- Tartelet med høns i asparges
- Bruchetta med serranoskinke
- Marineret torskesalat med mango og granatæble
- Oksefilet med nye kartofler vendt i friske krydderurter og variation af tomater dertil løg og oliven samt skysauce og hjemme rørt bearnaise
- Svinekam dertil små stegte petitkartofler og sauce samt kroens kålbombe med flødedressing
- Små frikadeller og pankostegt kylling
- Vanilie islagkage på marengs nøddebund med chokoladesauce
- Mini Oreo cheesecake
Konfirmationsarrangement
Minimum 20 gæsterMenuen indeholder:
- Forret, serveret
- Hovedret som buffet
- Dessert, serveret
Tilvalgsmuligheder:
- Velkomstdrink kr. 40,- pr. glas
- Fri bar med vin, øl og vand i 2 timer kr. 95,-
- Diverse spiritus fra kr. 30,- pr. 2 cl.
- Kaffe & te kr. 30,-
- Småkager / petit fours fra kr. 18,-
- Natmad fra kr. 68,-
Eksempel på konfirmationsarrangement
Forretter (vælg mellem)
- Tunmousse med salat pyntet med rejer dertil dilddressing
- Skal med høns i asparges
- 3 slags bruchetta toppet med serranoskinke
- Smørdampede asparges med røget laks og ramsløgs hollandaise (tillæg + kr. 15,- pr. kuvert)
Hovedret som buffet
- Oksefilet med nye kartofler vendt i friske krydderurter, variation af
tomater dertil løg og oliven samt skysauce og hjemme rørt bearnaise - Svinekam dertil små stegte petitkartofler og sauce samt kroens kålbombe med flødedressing
- Små frikadeller og pankostegt kylling
Desserter (vælg mellem)
- Vanilie islagkage på marengs nøddebund med chokoladesauce
- Daim islagkage dertil bærpuré
- Chokolade creme kage dertil mixet rabarbersorbet /hvid chokolade is samt rabarbersirup, toppet med brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 15,- pr. kuvert)
Helaftens arrangement
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Husets velkomstdrink
- Forret
- Hovedret
- Dessert
- Hvid- og rødvin ad libitum samt 1 glas dessertvin
- Øl & vand ad libitum
- Kaffe / te + småkager efter middagen
- Natmad
Ovenstående har en varighed af 7 timer.
Tilvalgsmuligheder
- Ønskes arrangementet forlænges kr. 45,- pr. time
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Panko stegt torsk på ristet spinat dertil hollandaise
- Tunmousse på salat pyntet med rejer dertil dildcreme
- Carpaccio af røget okseinderlår på bund af pesto toppet med salat og sylt
- Svampesuppe
- Hønsesalat på ananasring toppet med sprød bacon
Hovedretter (vælg mellem)
- Kalvesteg med grøntsager og årstidens kartoffel og kalvesky sauce
- Oksemørbrad med bordelaise samt garniture og kartoffel (+ kr. 45,- pr. kuvert)
- Braiseret okse cyvette med glaserede perleløg / gulerødder dertil bønner, hvide kartofler, solbærmarmelade, surt og sauce
- Flæskesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler, ½ æble, svesker, surt samt sauce
Desserter (vælg mellem)
- Isbombe med bær puré
- Islagkage på valnøddebund
- Citronfromage
- Desserttallerken med chokoladekage, is, frugt og bærpuré (+ kr. 20,- pr. kuvert)
Buffetarrangement
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Husets velkomstdrink
- Forret, serveret
- Hovedret som buffet
- Dessert, serveret
- Hvid- og rødvin ad libitum samt 1 glas dessertvin
- Øl & vand ad libitum
- Kaffe / te + småkager efter middagen
- Natmad
Ovenstående har en varighed af 7 timer.
Tilvalgsmuligheder
- Ønskes arrangementet forlænges kr. 45,- pr. time
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Varmrøget laks på plukkede salater med dilddressing
- Carpaccio af okseinderlår med toppet med salat, sylt og parmesan
- 2 tarteletter med høns i asparges
- Fisketallerken med 3 slags efter kokkens valg (+ kr. 20,- pr. kuvert)
- Pommes Rösti toppet med laksetatar dertil kaviar, hakkede rødløg og creme fraiche (+ kr. 15,- pr. kuvert)
Hovedret som buffet
- Oksefilet med årstidens kartoffel, mixed grøn salat med sylt samt
skysauce - Krydderstegt svinekam med årstidens kål salat, ristede kartofler vendt med frisk krydderurter og grøntsags tærte
Desserter (vælg mellem)
- Islagkage på marengs nøddebund med bærpuré
- Desserttallerken med citronfromage med citronsirup og crunch
- Desserttallerken bestående af chokoladekage is og bærpure (+ kr. 20,- pr. kuvert)
- Nøddekurv med is, bærpure og frisk frugt
Festmenuer
Minimum 20 gæsterFangel Kro & Hotel har lavet de følgende festmenu forslag, men er åbne for dialog:
Forslag 1
- Tarteletter med høns i asparges
- Kalvesteg med surt, sødt og waldorfsalat, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce
- Isbombe med frugtcoulis
Pris pr. kuvert kr. 278,-
Forslag 2
- Hønsesalat på ananas ring
- Flæskesteg af velfærdsgris med brunede og hvide kartofler, rødkål, ½ æble og surt samt skysauce
- Citronfromage anrettet på citronsirup og crunch og toppet med hvid chokoladebrud
Pris pr. kuvert kr. 278,-
Forslag 3
- Tunmousse med salat pyntet med rejer dertil dilddressing
- Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg / gulerødder dertil bønner, hvide kartofler, solbærmarmelade og sauce
- Florentinerislagkage med chokoladestykker
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 4
- Grønærtesuppe med dampet torsk toppet med ristet bacon
- Unghane fra Allégården dertil timian sky samt årstidens kartoffel og garniture
- Florentiner kurv fyldt med is og frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Forslag 5
- Variation af kold – og varmrøget laks på rygeostcreme dertil crunch og syltede løg
- Oksemørbrad stegt i fedtnet med friske krydderurter hertil grønsager tilberedt på forskellig vis samt kartoffel og sauce bordelaise
- Chokoladegateau med vanilleis og bær pure samt frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 318,-
Forslag 6
- Krone af røget laks på salat med æble/ peberrods fløde
- Rosa stegt kalvefilet med lys timian sky dertil årstidens grøntsager tilberedt på forskellig vis samt evt. pommes rôsti alt efter årstid
- Variation af mørk, lys og hvid chokolade
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Forslag 7
- Lakse pude på porre creme
- Dyrekølle med surt, sødt og waldorfsalat, brunede og hvide kartofler samt vildt flødesauce - eller - med ristede kastanier i lynghonning, svampetimbale samt årstidens grøntsag og kartoffel dertil vildt sky
- Lys chokoladekage med lys mocca is hertil bær pure og frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 318,-
Forslag 8
- Indbagt hummersuppe med krebsehaler og asparges
- Amerikansk culotte af Hereford eller Angus dertil sauce bordelaise og bearnaise samt garniture og stegte kartofler
- Is med mørk og hvid chokolade samt ristede mandler
Pris pr. kuvert kr. 338,-
Forslag 9
- Sæsonens fisk stegt med pankomel på spinattimbale dertil hollandaise
- Rosa stegt dyrekølle med soja sacca sauce samt kartoffel og garniture
- Nougatcreme kage med valnød bund serveret med is, bær pure og frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 368,-
Forslag 10
- Varmrøget laks på plukkede salater med capers ægge dressing
- Oksefilet med pebersauce dertil kartoffel og garniture efter sæson
- Islagkage på waldnøddebund med bærpuré
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 11
- Carpaccio af røget okseinderlår med pesto, rucola og soltørret tomat samt parmesan
- Rosa stegt dyreryg dertil timbale efter sæson, kartoffelcroquette,
årstidens grønt og vildtsky – eller med surt, sødt og waldorffsalat,
brunede og hvide kartofler, ½ æble samt vildtflødesauce - Mazarin med mousse af årstidens bær toppet med sprød kage dertil
sirup og is
Pris pr. kuvert kr. 448,-
Tilvalgsmuligheder
- Velkomstdrink kr. 40,- pr. glas
- Fri bar med vin, øl og vand i 2 timer kr. 95,-
- Diverse spiritus fra kr. 30,- pr. 2 cl.
- Kaffe & te kr. 30,-
- Småkager / petit fours fra kr. 18,-
- Natmad fra kr. 68,-
Selskabsbuffetter
Minimum 20 gæsterFangel Kro & Hotel har lavet de følgende festbuffet forslag, men er åbne for dialog:
Forslag 1
- Kold dampet laks på sprøde salater med dildcreme
- Røget okseinderlår med hjemmelavet pesto, tranebær og parmesan
- Torsk i urtecreme toppet med scampirejer
- Lammekølle med mintgelé, tomatsalat og flødekartofler
- Kalvefilet med timianstegte kartofler, løg og gulerødder, årstidens salat og timbale samt sauce
- Kylling i citronfløde
- Pæretærte med vanilie creme fraiche
- Mazarinkage toppet med skum af årstidens bær samt brændt
chokolade
Pris pr. kuvert kr. 318,-
Forslag 2
- Serrano skinke og italiensk pølse med diverse tilbehør
- Okseinderlår med pesto
- 2 slags bruchetta
- Porchetta med urter, grøntsagstærte i filodej og grøn salat samt pasta
- Kalvefilet dertil tomatsalat med mozarella og stegte kartofler.
- Ferrero Rocher is
- Tiramisu
- Talleggio med oliven
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Forslag 3
- Kold røget laks med flødestuvet spinat
- Minitoast med hønsesalat pyntet med bacon og ananas
- Skaldyrssalat med aioli
- Oksefilet med salat ”a la mormor” dertil råstegte kartofler og skysauce
- Baconstegt kalkunbryst med pastasalat og grøntsags tærte
- Bbq marinerede spareribs
- Pandekager fyldt med honning ristede nødder / æbler dertil is
- Ostebræt med frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 318,-
Forslag 4
- Ovnbagt laks med tapanade serveret på salat
- Serrano skinke med 2 slags bruchetta
- Krydderstegt svinekam med fløde bagte kartofler og årstidens kål salat med bær
- Oksefilet med spinat/tomat tærte, grøn salat og ristede kartofler samt skysauce
- Kylling i citronfløde
- Chokoladekage med rørt is
- Oste bræt med hjemme sylt og sødt
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 5
- Tartelet med høns i asparges
- Dampet laks med pestocreme
- Øl braiseret oksecuvette dertil stegte rodfrugter og kartofler samt flødevendt kål med waldnødder og vindruer
- Krydderstegt svinekam dertil mixed grøn salat samt kartoffel efter sæson
- Mini citronfromage med citron sirup
- Pandekager med sukker, syltetøj og is
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 6
- Varmrøget laks med syltede løg i creme
- Stegte kæmperejer med chilimayo
- 3 slags bruchetta med lufttørret skinke
- Porchetta med sennep og krydderurter dertil rustik salat, årstidens kartoffel og sky
- Amerikansk culotte af Hereford eller Angus dertil hjemmerørt
bearnaise, stegte kartofler og grønne salater med tilbehør - Citrontærte med brændt marengs dertil is
- Årstidens trifili med hvid chokobrud
- Oste bræt med danske og udenlandske oste dertil sylt og hjemmebagt knækbrød
Pris pr. kuvert kr. 358,-
Tilvalgsmuligheder
- Velkomstdrink kr. 40,- pr. glas
- Fri bar med vin, øl og vand i 2 timer kr. 95,-
- Diverse spiritus fra kr. 30,- pr. 2 cl.
- Kaffe & te kr. 30,-
- Småkager / petit fours fra kr. 18,-
- Natmad fra kr. 68,-
Fest med overnatning / ophold
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Ankomst kl. 14.00
- 2 retters menu (kokkens valg)
- Overnatning i dobbeltværelse med bad og toilet
- Stor brunch kl. 09.00 – 13.00
Brunch
Minimum 25 gæsterPakkn indeholder:
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikke
Eksempel på brunch
- Rundstykker, hjemmebagt franskbrød, hjemmebagt rugbrød og wienerbrød
- Røræg, bacon, pølser
- Rullepølse med rå løg
- Lun leverpostej med bacon og champignon
- 3 slags marmelade
- Skæreost + 2 slags ost med frisk frugt
- Yoghurt med crunch og sirup
- Pandekager med sirup
- 2 slags juice og kaffe/the
Brunch / lunch (god til barnedåb)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- God frokostbuffet brunch med gode kolde og lune retter samt sødt
Eksempel på brunch / lunch
- Små sandwich med æggesalat
- Wraps med røget laks og krydderurte ost
- Parmaskinke med pesto og lune mozarellabrød
- Pate med surt
- Grøntsagstærter med årstidens kålsalat
- Kyllingelår og frikadeller
- Oste med sylt og hjemmelavet knækbrød
- Rådhuspandekage
- Dertil hjemmebagt brød og smør
Afbestilling
M.h.t. afbestilling er det Horestas regler der gælder.
Flotte, hyggelige og intime mødelokaler tæt på Odense

Fangel Kro og Hotel har 4 mødelokaler med plads fra 10 – 200 personer. De arrangerer møde, seminarer, workshops, konference og lignende virksomhedsrelateret arrangementer. Alle mødelokaler er udstyret med lærred, en flip-over og en projektor. De 4 lokaler de tilbyder er:
- Ny a'la carte restaurant - Stort lyst lokale med udgang til terrasse / have. Ideel til 40-70 personer afhængig af bordopstilling.
- Sal 1+2 - Den store sal som kan deles i 2 sale så der er velkomstlokale. Der er plads til ca. 230 personer i biografopstilling, ca. 140 personer ved runde borde, ca. 180 personer ved lange borde. Der er udgang til terrasse / have.
- Gammel Sal - Dette er den originale sal fra 1855 men i stand sat med lyse vægge og lysekroner i loftet. Lokalet er ideelt til 20-40 personer.
- Posthuset - Dette lokale ligger også i den “gamle” del af kroen og navnet på lokalet fortæller at der var posthus der før i tiden. Lokalet er sat i stand i lyse farver. Der er et ligge for lokale til. Lokalet er ideelt til 20-45 personer.
De overtog kroen i 1998 og har løbende renoveret lokalerne og værelserne samt inventar så de i dag har en moderne kro med hyggelig atmosfære. Madmæssigt serverer de alle de traditionelle retter samt moderne inspireret mad. De lægger vægt på gode råvarer og det hjemmelavede.
Til dagsmøder serves der fx kaffe og rundstykker med pålæg til morgenmad, frokostbuffet, samt kaffe og hjemmebagt kage. Til aftenmøder kan I få 2 retters menu valgt af kokken samt kaffe og kage. I kan også få et godt dansk måltid, der bl.a. kan byde på stegt flæsk og persillesovs. Under konferencedøgn kan I enten få standard hel- eller halvdøgns forplejning, men arrangementet kan også sammensættes efter jeres ønsker.
Pause / aktivitet/ teambuilding
Har I brug for en pause i dagsprogrammet, er der flotte udendørs arealer, hvor man kan tage en gåtur – fx til åen eller gadekæret. Arealerne er også et rigtig godt sted at lave teambuilding eller ice breaking øvelser. Leder I efter indslag, der kan give oplevelsen et ekstra løft, kan der fx arrangeres ølsmagning m.v.
Beliggenhed & overnatning
Fangel Kro og Hotel er beliggende 6 km. fra motorvejen, 10 km fra Odense Centrum og 500 meter fra Fyns midtpunkt.
De tilbyder også 30 værelser man kan leje til en fordelagtig pris i forbindelse med sit møde. Ved afholdelse af mødet på Fangel Kro og Hotel gives der 30 % rabat på alle værelser (ikke på opredning), hvis det arrangeres med dem direkte.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Dagsmøde
Pakken indeholder:
- Kaffe/the og rundstykke med ost, pålæg, marmelade + isvand i mødelokale ved ankomst
- Frokostbuffet eller anretning incl. 1 øl eller vand (afhænger af antal)
- Kaffe/the og kage
Aftenmøde
Pakken indeholder:
- 2 retters menu
- Kaffe/the og kage samt isvand i mødelokalet
Mødedøgn
Pakken indeholder:
- Kaffe/the og rundstykke med ost, pålæg, marmelade
- Frokostbuffet incl. 1 øl eller vand
- Kaffe/the og hjemmebagt kage
- 2 retters menu
- Overnatning i dobbeltværelse med bad og toilet
- Morgenbuffet
Tilvalgsmuligheder
- Enkeltværelse ved overnatning (tillæg + kr. 150,- pr. kuvert)
1½ mødedøgn
Pakken indeholder:
Dag 1
- Kaffe/the og rundstykke med ost, pålæg, marmelade
- Frokostbuffet incl. 1 øl eller vand
- Kaffe/the og hjemmebagt kage
- 2 retters menu
- Overnatning i dobbeltværelse med bad og toilet
Dag 2
- Morgenbuffet
- Kaffe/the og isvand i mødelokale
- Æggekage med bacon til frokost samt 1 øl eller vand
- Kaffe/the og kage
Tilvalgsmuligheder
- Enkeltværelse ved overnatning (tillæg + kr. 150,- pr. kuvert)
Traditionelle danske retter med inspiration fra det moderne køkken
Du kan også få de lækre retter som du kender fra Fangel Kro & Hotel ud af huset. Madmæssigt serverer de alle de traditionelle retter samt moderne inspireret mad. De lægger vægt på gode råvarer og det hjemmelavede.
Få inspiration i nedenstående menuer, men hvis du har andre præferencer så er Fangel Kro & Hotel altid åben for at indgå i dialog for at kunne tilpasse menuen efter dine ønsker.
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Konfirmationsmenu
Minimum 20 gæsterFangel Kro & Hotel har herunder lavet 3 forskellige forslag til konfirmationsmenuen.
Forslag 1
- Smørdampede asparges med røget laks og ramsløgs hollandaise
- Oksefilet dertil årstidens garniture, nye kartofler vendt i krydderurter samt mild pebersauce
- Chokolade creme kage dertil mixet rabarbersorbet /hvid chokolade is samt rabarbersirup, toppet med brændt hvid chokolade
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Forslag 2
- 3 slags bruchetta toppet med Serrano skinke
- Kalvefilet med nye kartofler vendt i krydderurter dertil forårets grønt og lys timiansky (tilvælg Amerikansk culotte fra Angus eller Hereford + kr. 30,- pr. person)
- Daim islagkage med bærpuré
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 3
- Skal med høns i asparges
- Kalvesteg med surt, sødt og waldorffsalat, brunede og hvide kartofler, ½ æbler samt vildt fløde sauce
- Vanilie islagkage på marengsnøddebund dertil chokoladesauce
Pris pr. kuvert kr. 278,-
Konfirmationsbuffet
Minimum 20 gæster- Lækker konfirmationsbuffet med gode kolde & lune retter samt sødt
Tilvalgsmuligheder
- Ostebræt med sylt dertil hjemmebagt knækbrød + kr. 25,-
Eksempel på buffet
- Tartelet med høns i asparges
- Bruchetta med Serrano skinke
- Marineret torskesalat med mango og granatæble
- Oksefilet med nye kartofler vendt i friske krydderurter og variation af tomater dertil løg og oliven samt skysauce og hjemme rørt bearnaise
- Svinekam dertil små stegte petitkartofler og sauce samt kroens kålbombe med flødedressing
- Små frikadeller og pankostegt kylling
- Vanilie islagkage på marengs nøddebund med chokoladesauce
- Mini Oreo cheesecake
Konfirmationsarrangement
Minimum 20 gæsterMenuen indeholder:
- Forret, serveret
- Hovedret som buffet
- Dessert, serveret
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Tunmousse med salat pyntet med rejer dertil dilddressing
- Skal med høns i asparges
- 3 slags bruchetta toppet med Serrano skinke
- Smørdampede asparges med røget laks og ramsløgs hollandaise (tillæg + kr. 15,- pr. kuvert)
Hovedret som buffet
- Oksefilet med nye kartofler vendt i friske krydderurter, variation af
tomater dertil løg og oliven samt skysauce og hjemme rørt bearnaise - Svinekam dertil små stegte petitkartofler og sauce samt kroens kålbombe med flødedressing
- Små frikadeller og pankostegt kylling
Desserter (vælg mellem)
- Vanilie islagkage på marengs nøddebund med chokoladesauce
- Daim islagkage dertil bærpuré
- Chokolade creme kage dertil mixet rabarbersorbet /hvid chokolade is samt rabarbersirup, toppet med brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 15,- pr. kuvert)
Festmenuer
Minimum 20 gæsterFangel Kro & Hotel har lavet de følgende festmenu forslag, men er åbne for dialog:
Forslag 1
- Tarteletter med høns i asparges
- Kalvesteg med surt, sødt og waldorfsalat, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce
- Isbombe med frugtcoulis
Pris pr. kuvert kr. 278,-
Forslag 2
- Hønsesalat på ananas ring
- Flæskesteg af velfærdsgris med brunede og hvide kartofler, rødkål, ½ æble og surt samt skysauce
- Citronfromage anrettet på citronsirup og crunch og toppet med hvid chokoladebrud
Pris pr. kuvert kr. 278,-
Forslag 3
- Tunmousse med salat pyntet med rejer dertil dilddressing
- Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg / gulerødder dertil bønner, hvide kartofler, solbærmarmelade og sauce
- Florentinerislagkage med chokoladestykker
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 4
- Grønærtesuppe med dampet torsk toppet med ristet bacon
- Unghane fra Allégården dertil timian sky samt årstidens kartoffel og garniture
- Florentiner kurv fyldt med is og frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Forslag 5
- Variation af kold – og varmrøget laks på rygeostcreme dertil crunch og syltede løg
- Oksemørbrad stegt i fedtnet med friske krydderurter hertil grønsager tilberedt på forskellig vis samt kartoffel og sauce bordelaise
- Chokoladegateau med vanilleis og bær pure samt frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 318,-
Forslag 6
- Krone af røget laks på salat med æble/ peberrods fløde
- Rosa stegt kalvefilet med lys timian sky dertil årstidens grøntsager tilberedt på forskellig vis samt evt. Pommes Rôsti alt efter årstid
- Variation af mørk, lys og hvid chokolade
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Forslag 7
- Lakse pude på porre creme
- Dyrekølle med surt, sødt og waldorfsalat, brunede og hvide kartofler samt vildt flødesauce - eller - med ristede kastanier i lynghonning, svampetimbale samt årstidens grøntsag og kartoffel dertil vildt sky
- Lys chokoladekage med lys mocca is hertil bær pure og frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 318,-
Forslag 8
- Indbagt hummersuppe med krebsehaler og asparges
- Amerikansk culotte af Hereford eller Angus dertil sauce bordelaise og bearnaise samt garniture og stegte kartofler
- Is med mørk og hvid chokolade samt ristede mandler
Pris pr. kuvert kr. 338,-
Forslag 9
- Sæsonens fisk stegt med pankomel på spinattimbale dertil hollandaise
- Rosa stegt dyrekølle med soja sacca sauce samt kartoffel og garniture
- Nougatcreme kage med valnød bund serveret med is, bær pure og frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 368,-
Forslag 10
- Varmrøget laks på plukkede salater med capers ægge dressing
- Oksefilet med pebersauce dertil kartoffel og garniture efter sæson
- Islagkage på waldnøddebund med bærpuré
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 11
- Carpaccio af røget okseinderlår med pesto, rucola og soltørret tomat samt parmesan
- Rosa stegt dyreryg dertil timbale efter sæson, kartoffelcroquette,
årstidens grønt og vildtsky – eller med surt, sødt og waldorffsalat,
brunede og hvide kartofler, ½ æble samt vildtflødesauce - Mazarin med mousse af årstidens bær toppet med sprød kage dertil
sirup og is
Pris pr. kuvert kr. 448,-
Selskabsbuffetter
Minimum 15 gæsterFangel Kro & Hotel har lavet de følgende festbuffet forslag, men er åbne for dialog:
Forslag 1
- Kold dampet laks på sprøde salater med dildcreme
- Røget okseinderlår med hjemmelavet pesto, tranebær og parmesan
- Torsk i urtecreme toppet med scampirejer
- Lammekølle med mintgele, tomatsalat og flødekartofler
- Kalvefilet med timianstegte kartofler, løg og gulerødder, årstidens salat og timbale samt sauce
- Kylling i citronfløde
- Pæretærte med vanilie creme fraiche
- Mazarinkage toppet med skum af årstidens bær samt brændt
chokolade
Pris pr. kuvert kr. 318,-
Forslag 2
- Serrano skinke og italiensk pølse med diverse tilbehør
- Okseinderlår med pesto
- 2 slags bruchetta
- Porchetta med urter, grøntsagstærte i filodej og grøn salat samt pasta
- Kalvefilet dertil tomatsalat med mozarella og stegte kartofler.
- Ferrero Rocher is
- Tiramisu
- Talleggio med oliven
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Forslag 3
- Kold røget laks med flødestuvet spinat
- Minitoast med hønsesalat pyntet med bacon og ananas
- Skaldyrssalat med aioli
- Oksefilet med salat ”a la mormor” dertil råstegte kartofler og skysauce
- Baconstegt kalkunbryst med pastasalat og grøntsags tærte
- Bbq marinerede spareribs
- Pandekager fyldt med honning ristede nødder / æbler dertil is
- Ostebræt med frisk frugt
Pris pr. kuvert kr. 318,-
Forslag 4
- Ovnbagt laks med tapanade serveret på salat
- Serrano skinke med 2 slags bruchetta
- Krydderstegt svinekam med fløde bagte kartofler og årstidens kål salat med bær
- Oksefilet med spinat/tomat tærte, grøn salat og ristede kartofler samt skysauce
- Kylling i citronfløde
- Chokoladekage med rørt is
- Oste bræt med hjemme sylt og sødt
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 5
- Tartelet med høns i asparges
- Dampet laks med pestocreme
- Øl braiseret oksecuvette dertil stegte rodfrugter og kartofler samt flødevendt kål med waldnødder og vindruer
- Krydderstegt svinekam dertil mixed grøn salat samt kartoffel efter sæson
- Mini citronfromage med citron sirup
- Pandekager med sukker, syltetøj og is
Pris pr. kuvert kr. 288,-
Forslag 6
- Varmrøget laks med syltede løg i creme
- Stegte kæmperejer med chilimayo
- 3 slags bruchetta med lufttørret skinke
- Porchetta med sennep og krydderurter dertil rustik salat, årstidens kartoffel og sky
- Amerikansk culotte af Hereford eller Angus dertil hjemmerørt
bearnaise, stegte kartofler og grønne salater med tilbehør - Citrontærte med brændt marengs dertil is
- Årstidens trifili med hvid chokobrud
- Oste bræt med danske og udenlandske oste dertil sylt og hjemmebagt knækbrød
Pris pr. kuvert kr. 358,-
Tilvalgsmuligheder
- Velkomstdrink kr. 40,- pr. glas
- Fri bar med vin, øl og vand i 2 timer kr. 95,-
- Diverse spiritus fra kr. 30,- pr. 2 cl.
- Kaffe & te kr. 30,-
- Småkager / petit fours fra kr. 18,-
- Natmad fra kr. 68,-
Brunch
Minimum 10 gæster- Brunch med alt, hvad hjertet begærer
Priser:
- Pris pr. kuvert kr. 138,00 (min. 20 kuverter)
- Pris pr. kuvert kr. 158,00 (under 20 kuverter – dog min. 10 kuverter)
Eksempel på brunch
- Rundstykker, hjemmebagt franskbrød, hjemmebagt rugbrød og wienerbrød
- Røræg, bacon, pølser
- Rullepølse med rå løg
- Lun leverpostej med bacon og champignon
- Hjemmelavet jordbærmarmelade
- Skæreost + 2 slags ost med frisk frugt
- Pandekager med sirup
Lokation - Fangelvej 55, Fangel, 5260 Odense S
Send en forespørgsel


Ring til
Fangel Kro & Hotel
Fangel Kro & Hotel I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Fangel Kro & Hotel
Fangel Kro & Hotel I tidsrummet 9:00 - 15:00
Fangel Kro & Hotel
Send en forespørgsel
Ring til
Fangel Kro & Hotel
Fangel Kro & Hotel I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Fangel Kro & Hotel
Fangel Kro & Hotel I tidsrummet 9:00 - 15:00
Fangel Kro & Hotel
