Festlokaler beliggende i det skønneste naturområde
Restaurant Venge Kloster, der er beliggende i Veng by, lige i mellem Låsby & Skanderborg, ligger i naturskønne omgivelser. Deres smukke lokaler og udsøgte mad er med til at skabe en skøn fest. De ved, at uanset om det er bryllupsfesten, fødselsdag, firmafesten eller en anden stor begivenhed, så er det vigtigt, at alt bliver præcis som I drømmer om. En fest kan ikke gøres om og derfor er det vigtigt, at alt bliver som I ønsker.
Restaurant Venge Kloster tilbyder hele 5 selskabslokaler og har plads til alt fra 2 – 200 spisende gæster i et selskab. Deres smukke og store terrasse og haveområde tages ofte i brug til vielse, velkomst eller aftenkaffen.
Når man afholder en fest hos Restaurant Venge Kloster får man altid:
- Trykte invitationer og bordkort
- Stemningsfuldt lokale
- Høflig og hurtig betjening
- Opdækning og flotte menukort
- Blomsterdekorationer
- Festmenu af høj kvalitet
- Drikkevarer ad libitum (oftest)
- Fast pris på arrangementet
- Mulighed for bustransport
Mad & gastronomi
Når man skal vælge maden til sit arrangement er det en tillidssag og det skal være en god oplevelse for både vært og gæster. Derfor stiller Restaurant Venge Kloster meget høje krav til sig selv og sætter en ære i, altid at levere en god oplevelse. Det gør de blandt andet ved at tilbyde:
- Professionelle og uddannede fagfolk
- Maden er tilberedt af friske råvarer
- Maden er anrettet flot
Ønskes der overnatning, så ligger Sophiendal Slotshotel blot 300 meter fra fra Restaurant Venge Kloster, der har værelser til rådighed til alle dine gæster.
10 forskellige
Prispakker
Helaftensarrangement - klassisk 1
- Husets velkomstdrinks
- Forret
- Hovedret
- Dessert
- Under middagen vil husets vine, øl & vand blive serveret ad libitum
- Efter middagen serveres kaffe & te m. sødt
- Valgfri starter før festen 50 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Bryllupskage 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Hjemmebagte tarteletter m/ hønsekød i lys aspargessauce pyntet m/ urter
- Kalvesteg stegt som vildt m/ vildtsauce, sukkerbrunede, hvide kartofler, waldorfsalat, årstidens grøntsager, syltede tyttebær & pocherede æbler m/ ribsgelé
- Husets hjemmelavede islagkage m/ 2 slags is, sprøde nøddetuiles, frugtsalat & dessertsauce
Helaftensarrangement - klassisk 2
- Velkomstdrink
- Forret
- Hovedret
- Dessert
- Under middagen vil husets vine, øl & vand blive serveret ad libitum
- Efter middagen serveres kaffe & te m. sødt
- 1 cognac/likør til kaffen
- Natmad
- Valgfri starter før festen 50 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Bryllupskage 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Hjemmebagte tarteletter m/ hønsekød i lys aspargessauce pyntet m/ urter
- Kalvesteg stegt som vildt m/ vildtsauce, sukkerbrunede, hvide kartofler, waldorfsalat, årstidens grøntsager, syltede tyttebær & pocherede æbler m/ ribsgelé
- Husets hjemmelavede islagkage m/ 2 slags is, sprøde nøddetuiles, frugtsalat & dessertsauce
Helaftensarrangement - buffet 1
- Velkomstdrink
- Buffet m/ kolde & lune retter samt sødt
- Under middagen vil husets vine, øl & vand blive serveret ad libitum
- Efter middagen serveres kaffe & te m/ friskbagte småkager
- Valgfri starter før festen 50 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Bryllupskage 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Tilkøb af danske oste 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Natmad kr 100 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Marineret laks, agurk, radiser, fennikel, dild mayonnaise, nye salater
- Brød, lyst, groft dip.
- Krydderstegt svinemørbrad
- Braiserede kæber fra landgris
- Sprængt kalveculotte
- Glaserede gule og røde beder
- Cikoriesalat m. granatæble, valnødder og gedeost
- Røget kartoffelcreme med friske urter
- Portvinssauce
- Æbledessert m. råsyltede æbler og vaniljeis.
Helaftensarrangement - buffet 2
- Velkomstdrink
- Buffet m/ kolde & lune retter & sødt
- Under middagen vil husets vine, øl & vand blive serveret ad libitum
- Yderligere 3 timers drikkevarer ad libitum
- Kaffe med sødt
- 1 cognac/likør til kaffen
- Natmad
- Valgfri starter før feste 50 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Bryllupskage 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Tilkøb af danske oste 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Natmad 100 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Marineret laks, agurk, radiser, fennikel, dild mayonnaise, nye salater
- Brød, lyst, groft dip.
- Krydderstegt svinemørbrad
- Braiserede kæber fra landgris
- Sprængt kalveculotte
- Glaserede gule og røde beder
- Cikoriesalat m. granatæble, valnødder og gedeost
- Røget kartoffelcreme med friske urter
- Portvinssauce
- Æbledessert m. råsyltede æbler og vaniljeis.
Helaftensarrangement - buffet 3
- Velkomstdrink
- Buffet
- Drikkevarer ad libitum under middagen
- Kaffe med sødt
- Valgfri starter før festen 50 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Bryllupskage 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Natmad 100 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Soufflé på torsk og hummer
- Læsø rejer, salater og hummer mayonnaise
- Cremet krabbesalat, ananas, chili og basilikum
- Grillet hjertesalat, kyllingeconfit, syltede tomater, sprødt
- Brød, lyst, groft og dip
- Okseryg, jordskokker, syltede perleløg, røget kartoffel, oksesky med trøffel
- Indbagt fasan, urtesoufflé, selleri, kartoffeltærte, portvinssauce
- Grillede aspargesbroccoli, spicy yoghurt, hasselnøddder, tranebær
- Konditorchefen vil kreere en forrygende dessertbuffet, der består af min. 5 udsøgte specialiteter afstemt efter sæsonens udvalg.
Helaftensarrangement - buffet 4
- Velkomstdrink
- Buffet
- Drikkevarer ad libitum under middagen
- Yderligere 3 timers drikkevarer ad libitum
- Kaffe med sødt
- 1 cognac/likør til kaffen
- Natmad
- Valgfri starter før festen 50 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Bryllupskage 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Soufflé på torsk og hummer
- Læsø rejer, salater og hummer mayonnaise
- Cremet krabbesalat, ananas, chili og basilikum
- Grillet hjertesalat, kyllingeconfit, syltede tomater, sprødt
- Brød, lyst, groft og dip
- Okseryg, jordskokker, syltede perleløg, røget kartoffel, oksesky med trøffel
- Indbagt fasan, urtesoufflé, selleri, kartoffeltærte, portvinssauce
- Grillede aspargesbroccoli, spicy yoghurt, hasselnøddder, tranebær
- Konditorchefen vil kreere en forrygende dessertbuffet, der består af min. 5 udsøgte specialiteter afstemt efter sæsonens udvalg.
Tapas buffet
- Velkomstdrink
- Buffet
- Drikkevarer ad libitum under middagen
- Kaffe med sødt
- Valgfri starter før festen 50 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Bryllupskage 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Natmad 100 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Marineret laks, agurk, radiser og sesam
- Cremet krabbesalat, ananas, chili og basilikum
- Lufttøret Iberico skinke
- Kyllingespyd, peanutsauce, citrongræs og kokos
- Glaseret andebryst, rødkål, appelsin og tranebær
- Panerede risottokugler, parmaskinke, sauce verte og parmasanost
- Mini tærte, grønt, 2 slags ost og æg
- Saltbagte kartofler, persille aioli, hasselnødder og tranebær
- Cremet ost, sprødt, syltede nødder og kompot
- Gateau Marcel, chokolade, appelsin og solbær
- Tropical, banan, kokos og passionsfrugt
- Brød, lyst, groft og dip
Brunchbuffet
- Vælg en lækker brunchmenu til dit arrangement, som byder på et udvalg af lækre anretninger
Eksempel på menu
- Marineret laks, agurk, radiser, sesam
- Cremet krabbesalat, ananas chili, croissanter
- Udvalg af pålæg, syltet, sprødt, cremer
- Danske oste, sprødt, syltede nødder, kompot
- Græsk yoghurt, æblekompot, müsli, honning
- Kyllingeconfit, hovedsalat, karry, falsk jord
- Varme specialiteter, røræg, bacon, pølser
- Leverpostej, svampe, rødbeder, bacon
- Kanelsnegle, remonce, glasur, smør
- Hjemmelavede specialiteter, syltetøj, chokoladepålæg, kompot
- Frugter, tropiske, danske, tørrede
- Morgenbrød, rundstykker, franskbrød, rugbrød
- Drikkevarer, kaffe, juice, te ad libitum
Mindesammenkomst
- Forslag 1: Hjemmebagte teboller, Flødeskumslagkage, Husets kringle, Friskbagte småkager, Kaffe & te, Eksklusiv øl og sodavand. (Pris. pr. kuvert: kr. 200,-)
- Forslag 2: 3 stk. blandede snitter pr. person, Friskbagte småkager, Kaffe & te, Eksklusiv øl og sodavand (Pris. pr. kuvert: kr. 200,-)
- Forslag 3: Hjemmebagt franskbrød, 1 stk. m/ rullepølse & 1 stk. m/ ost pr. person, Friskbagte småkager, Kaffe & te, Eksklusiv øl og sodavand (Pris. pr. kuvert: kr. 200,-)
- Forslag 4: Buffet bestående af klassiske forretter & hovedretter m/ alt dertil hørende, såsom surt og sødt, Kaffe, te & kage (Pris. pr. kuvert: kr. 300,-)
Aftenkurser
- Aftenkursus hvor der kan vælges forplejning
Eksempel på menu
- Hjemmebagt franskbrød med rullepølse og ost
- Smørrebrød, 2. stk pr. mand
- Sandwich i friskbagt brød med lækkert fyld
6 forskellige
Lokaler
Faciliteter
2 forskellige
Aktiviteter og teambuilding
Kokkeskole
Beskrivelse af aktiviteten
et skal være sjovt at lave mad og i dette gastronomiske univers, er målet at skabe helstøbte oplevelser for kursets deltagere. Der skal smages, leges, nydes, duftes og arbejdes for et fælles resultat. At tage på Kokkeskole giver kolleger mulighed for at finde nye måder at kommunikere og samarbejde på. Ukendte sider, ressourcer og talenter får plads og lejlighed til at blomstre hos deltagerne, når de bliver udfordret i en helt anden verden end arbejdspladsen normale rammer.
Kokkeskolen foregår i de hyggelige rammer på Restaurant Lillering Skov. Der undervises altid af professionelle kokke.
Gourmet aften med efterfølgende spisning
Undervisning/demonstration af 4-5 retters gourmetmad. I deltager selv i fremstillingen af retterne, og lærer nogle af teknikkerne, som ligger bag. Der vil efterfølgende være mulighed for, at invitere en partner til spisning. Der spises når menuen er ”tryllet” frem af kursisterne. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.
Tema-aften med efterfølgende spisning
En tema-aften kunne eksempelvis være italiensk, arabisk, græsk eller noget helt fjerde. I vælger selv et tema og vi planlægger en lækker aften, og underviser/demonstrere retterne for jer. I deltager selvfølgelig selv i tilberedningen og den efterfølgende spisning. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.
Konserverings-kursus
Henkogning, syltning, røgning, saltning mm. Alle sammen spændende måder at konservere og forædle de friske råvare på, så de kan nydes over en meget længere periode. Vi vil på kurset komme rundt om de forskellige råvare så som kød, fisk, bær, frugt, og grøntsager. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.

Dessert-aften
Beskrivelse af aktiviteten
Her findes mulighed for at forkæle dig selv, dine ansatte eller dine forretningsforbindelser med en helt forrygende og unik dessertoplevelse.
Som de eneste i hele Europa tilbyder vi et 10-retters dessertarrangement, som er en smuk og enestående oplevelse for alle sanser.

Relevante steder i nærheden
Lokation
Låsbyvej 80, Veng, 8660 SkanderborgVilkår og betingelser for Restaurant Venge Kloster
Afbestilling
Afbestilling af arrangement fra 30 dage og op til 60 dage før arrangementsdato afregnes med kr. 3.000,-. Afbestilling af arrangement i op til 30 dage før arrangementsdato afregnes med 20% af aftalt arrangementspris.
Betaling
Der forlanges ikke depositum eller nogen form for forudbetaling. Betaling finder sted på dagen for afholdelse af arrangementet. Vi ser helst betaling med dankort, ved nærmere aftale også muligt med kontant betaling.
Tidsfrister
Senest 2 måneder før arrangementsdato skal menuen være aftalt med os. Endeligt antal gæster samt bordplan og bordkort skal være os i hænde senest 4 dage før arrangementsdatoen.
Ordrebekræftelse
Vi sender normalt ikke ordrebekræftelse på vores arrangementsaftaler. Ønskes dette, bedes De fremsende en mail til os med information om Deres arrangement, som vi så vil besvare. De kan sende Deres mail til: mail@lilleringskov.dk
Diabetiker eller vegetar
Ønsker De eller nogle af Deres gæster en vegetar- eller diabetikermenu, kan dette naturligvis sagtens lade sig gøre.
Nyrenoverede mødelokaler med udsigt til naturen
Alt efter antal af deltagere har de forskellige muligheder for at tilbyde mødelokaler. De kan tilbyde små hyggelige lokaler op til store lokaler, hvor der kan dækkes op til 200 personer. Alle deres 5 kursuslokaler har adgang til have og terrasse. De tilbyder diverse udstyr til gennemførelse af kurser såsom overhead, whiteboard, flipover m.m.
1 forskellige
Prispakker
Dagsmøde
- Morgenmad med kaffe/te, hjemmebagt brød, oste, syltetøj m.m.
- Husets lette frokostbuffet med kolde og varme specialiteter
- Eftermiddagskaffe/te med kage fra eget konditori
- Vand, kaffe, te og frisk frugt under hele arrangementet
- 2 retters menu 300 kr. pr. kuvert inkl. moms
- 3 retters menu 400 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Buffet 300 kr. pr. kuvert inkl. moms
5 forskellige
Lokaler
Faciliteter
2 forskellige
Aktiviteter og teambuilding
Kokkeskole
Beskrivelse af aktiviteten
et skal være sjovt at lave mad og i dette gastronomiske univers, er målet at skabe helstøbte oplevelser for kursets deltagere. Der skal smages, leges, nydes, duftes og arbejdes for et fælles resultat. At tage på Kokkeskole giver kolleger mulighed for at finde nye måder at kommunikere og samarbejde på. Ukendte sider, ressourcer og talenter får plads og lejlighed til at blomstre hos deltagerne, når de bliver udfordret i en helt anden verden end arbejdspladsen normale rammer.
Kokkeskolen foregår i de hyggelige rammer på Restaurant Lillering Skov. Der undervises altid af professionelle kokke.
Gourmet aften med efterfølgende spisning
Undervisning/demonstration af 4-5 retters gourmetmad. I deltager selv i fremstillingen af retterne, og lærer nogle af teknikkerne, som ligger bag. Der vil efterfølgende være mulighed for, at invitere en partner til spisning. Der spises når menuen er ”tryllet” frem af kursisterne. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.
Tema-aften med efterfølgende spisning
En tema-aften kunne eksempelvis være italiensk, arabisk, græsk eller noget helt fjerde. I vælger selv et tema og vi planlægger en lækker aften, og underviser/demonstrere retterne for jer. I deltager selvfølgelig selv i tilberedningen og den efterfølgende spisning. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.
Konserverings-kursus
Henkogning, syltning, røgning, saltning mm. Alle sammen spændende måder at konservere og forædle de friske råvare på, så de kan nydes over en meget længere periode. Vi vil på kurset komme rundt om de forskellige råvare så som kød, fisk, bær, frugt, og grøntsager. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.

Dessert-aften
Beskrivelse af aktiviteten
Her findes mulighed for at forkæle dig selv, dine ansatte eller dine forretningsforbindelser med en helt forrygende og unik dessertoplevelse.
Som de eneste i hele Europa tilbyder vi et 10-retters dessertarrangement, som er en smuk og enestående oplevelse for alle sanser.

Kokkeskole
Beskrivelse af aktiviteten
et skal være sjovt at lave mad og i dette gastronomiske univers, er målet at skabe helstøbte oplevelser for kursets deltagere. Der skal smages, leges, nydes, duftes og arbejdes for et fælles resultat. At tage på Kokkeskole giver kolleger mulighed for at finde nye måder at kommunikere og samarbejde på. Ukendte sider, ressourcer og talenter får plads og lejlighed til at blomstre hos deltagerne, når de bliver udfordret i en helt anden verden end arbejdspladsen normale rammer.
Kokkeskolen foregår i de hyggelige rammer på Restaurant Lillering Skov. Der undervises altid af professionelle kokke.
Gourmet aften med efterfølgende spisning
Undervisning/demonstration af 4-5 retters gourmetmad. I deltager selv i fremstillingen af retterne, og lærer nogle af teknikkerne, som ligger bag. Der vil efterfølgende være mulighed for, at invitere en partner til spisning. Der spises når menuen er ”tryllet” frem af kursisterne. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.
Tema-aften med efterfølgende spisning
En tema-aften kunne eksempelvis være italiensk, arabisk, græsk eller noget helt fjerde. I vælger selv et tema og vi planlægger en lækker aften, og underviser/demonstrere retterne for jer. I deltager selvfølgelig selv i tilberedningen og den efterfølgende spisning. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.
Konserverings-kursus
Henkogning, syltning, røgning, saltning mm. Alle sammen spændende måder at konservere og forædle de friske råvare på, så de kan nydes over en meget længere periode. Vi vil på kurset komme rundt om de forskellige råvare så som kød, fisk, bær, frugt, og grøntsager. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.

Dessert-aften
Beskrivelse af aktiviteten
Her findes mulighed for at forkæle dig selv, dine ansatte eller dine forretningsforbindelser med en helt forrygende og unik dessertoplevelse.
Som de eneste i hele Europa tilbyder vi et 10-retters dessertarrangement, som er en smuk og enestående oplevelse for alle sanser.

Relevante steder i nærheden
Lokation
Låsbyvej 80, Veng, 8660 SkanderborgSend en forespørgsel

Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Restaurant Venge Kloster behandler din opgave med stor seriøsitet, og derfor skal du have et reelt ønske og behov om at lave en booking.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem dig og stedet du kontakter via Eventbutler. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene stedet, som kan drages til ansvar.
Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores påmindelsesservice, hvor vi få gange om året sender dig relevant påmindelser om relevante årlige anledninger.
Eksempel på en god beskrivelse
Jeg skal afholde: Julefrokost
Ca. tidsrum: 18:00 - 01:00
Evt. ønsker til faciliteter, omgivelserne eller forplejning:
Der skal være gode parkeringsforhold og gerne naturskønne omgivelser.
Selve menuen må gerne bestå af en klassisk treretters a la carte julefrokost menu
med vin, øl og vand ad libitum hele aftenen.
